Ναι ρε, τι άδεια. Σε 3 μαγαζιά πήγα για να μπορέσω να βρω να κάτσω. Και μιλάμε για χθες, καθημερινή. Πάλι καλά που από τότε που έκοψα τους isis και τους blind guardian μου πέρασε η αγοραφοβία.
Printable View
Ναι ρε, τι άδεια. Σε 3 μαγαζιά πήγα για να μπορέσω να βρω να κάτσω. Και μιλάμε για χθες, καθημερινή. Πάλι καλά που από τότε που έκοψα τους isis και τους blind guardian μου πέρασε η αγοραφοβία.
το "καθημερινή" μη σου κάνει εντύπωση. τέτοιες μέρες τα πσκ έχει λιγότερο κόσμο από τις καθημερινές
υπερλολ θρεντ στο ροκινγκ, Περη τσέκαρε
http://www.rocking.gr/modules/forum/...ad.php?t=12471
btw δεν έχει καφέ το σπίτι που μένω :x
FML!!!
Den εχω ακουστικααααααααα στη δουλεια.
εντιτ πεταξου εξω να παρεις ετοιμο. αθηνα εισαι
βαριέμαι να ντυθώ και να κατέβω 4 ορόφους :P
φμλ εχω φαει μια μπαρα δημητριακων απο το πρωι, πε8αινω απο την πεινα πηρα σαλατα να φαω και βρηκα τριχα στη 2η μπουκια :puke: την πεταξα και περιμενω να σχολασω να φαω σπιτι. Ελεοςςςςςςςςςςςςςςςς
ούτε εδώ υπάρχει φαγητό... μου φαίνεται δεν το γλιτώνω το τράβηγμα προς τα κάτω :P
Εχω μεγαλο προβλημα με το να βρισκω τριχα στο φαγητο και παντα το πεταω, ε ειναι η μεγαλυτερη παραξενια μου. Αηδιαζω ασδφαφσδαφσαγδγαδφ. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ σε μενα πεφτει η τριχα. ΠΑΝΤΑ
σαλάτες, τρίχες, 4 όροφοι, αηδία, γάτες, σκύλοι, αντύπας, οδηγώ κιε σε σκέφτομαι
ένα ουίσκι, με λίγο πάγο, και κόκα κόλα.. μάλιστα κύριο, τι άλλο θέλετε, έχουμε απόλα!
ΡΑΓΟΥ!
βαριέμαι
Ραγού, βούτυρο, αλτάνες.. :dfinger:
σιγά μην δεν απάνταγες πρώτος
:rudolph::jark:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΦΕΣ!
ααααααρθρητικά, βαζελίνη! :dfinger:
σουόλεν πότε θα πάμε για ουζα - ατρομηταρα - ουσίες - ατελείωτα τσιγάρα - αυθεντικό?
χα
αύριο? σήμερα?
πότε?
ίντρο έχει κλείσει πήγαν τα παιδιά διακοπέφς
αρτς? που? πότε? γιατί? πως?
έντιτ: ρέηβεν τι γκαφέ πήρες?
ένα κουτάκι νες... φραπεδιά εννοείται
Γιεα.. ίντρο και ναργιλές είναι κλειστά..
Για άρτς δεν γνωρίζω.. πρέπει να μονταρίσουμε κανα μίτινγκ!
Α! 23 έχει λάιβ άκτιβ μέμπε προς τα μέρη σου.. μενίδι, γήπεδο χολίδη.. τον νου σου!
Καφές φραπές ατέλειωτη ευχαρίστηση κύριε μάνο μου λέμε..
Πάω να μου χτυπήσω έναν! :maikl:
με χαρά κ απύθμενο ενθουσιασμό πήγα κ εγώ να φτιάξω μια φράπα σε κάνα μπολ με 463 παγάκια και ναι, έχει τελειώσει κ εδώ..
πάω σούπερ για ψώνια
γιέα
ντενίζ αργότερα εμεσέν
και το γρανάζι είναι ωραία μπυραρία στην περιοχή.
Γραναζι στο Περιστερι?
γιε.
από τις 6 μεχρι τωρα εφτιαχνα μια σελιδα... Α4 [ουτε καν Α3 να το σωσω καπως].
χμου... τον ατελιωτο εχουν οι πουτανες!
σκαν σκανσκανσκαν
Καριολα νυχτα.
FML
Καλημέρες.
αμ μπακ!!!
ΓΑΣΤΡΥΠΑΛΑΙΑ 2009!!
θελετε FML???
ε πως θα σας φαινοταν οταν τη 2η μερα που στε στο νησι, ξυπνατε, ξερνατε ενω γυρω σας σας συνοδευουν χορωδιες εμετου, ενω ακολουθει φυσικα και η αλλη διοδος!! γαστρεντεριτις! ε νταξ το παθε φυσικα το μισο καμπινγκ ε και φυσικα εγω θα μουν απο τους πιο σκληρους, τι σκατα ΑΝΤΡΕΣ ειμαστε! ε μας ψιλογαμησε τις διακοπες η ολη φαση, αφου ακομα και και μια μερα πριν φυγουμε με το ζορι γενηκαμε κοκκαλο!! (..απο ξυδια χοχο!)
-ελα ρε, πως περασες διακοπες?? -σκατα! χαχαχαχαχα
ωραίος.
Κουνούπια ρε μλκ ακόμα με τρώνε από χτες το βράδυ
χαχαχαχα
ψες το βράδυ σε τσιπήσανε δλδ κ πειδή έχεις φαγούρα σήμερα παραπονιέσαι?!?
μια βδομάδα στάνταρ η φαγούρα κ με βρίσκουν ακόμα κ χειμώνα τα καριόλια κ τσιμπάνε
τι μου τα θύμισες τώρα κ με πιασε φαγούρα
40 ωρες ακομα στο ελαντα. :-( :? :) :touched: :-?