to allo eixe ena atixima thn wra pou mageireva
Printable View
to allo eixe ena atixima thn wra pou mageireva
xex.. elpizw na ta katafereis..:D
ante geia sou!!!!
anoigmeno sega mega drive me dwro mesa fifa 96 liga metra kato apo to spiti mou :shock: :touched:
Ε ανοιγμένο.. Μαλακία.
Xristougenniatiko avatar \m/
Αγαπητά μέλη του ER θέλω την βοήθεια σας..είναι για ιερό και αγνό σκοπό..
Όποιος έχει πάρει το τελευταίο τεύχος του Playboy και μπορεί ας σκανάρει και να μου στείλει με ένα pm τις φωτογραφίες της Elisavet Kovalskagia..είναι πρώην συμμαθήτρια ενός καλού φίλου και θέλει να ανακαλύψει (αχμ.....) τον "εσωτερικό της κόσμο"....ευχαριστώ.. :D
giati den paei na parei to playboy?
Quote:
Originally Posted by Angrafan
thelei na tin paiksei tsampa
Giati pm re DENIZ, ta alla paidia psuxoula den exoune?
Παίζει κάνας τσαμπέ τρόπος για voip κλήσεις; Ελλάδα, σταθερά τηλέφωνα. Αλλιώς, credits για skype πως προμηθεύομαι; (δεν παίζει πιστωτική)
Πρόστιμο για το τάϊσμα περιστεριών
PATHFINDER
Τρίτη 12:01
Οι τοπικές αρχές του Mumbai στην Ινδία έχουν αρχίσει να επιβάλουν πρόστιμα αξίας $11 σε ανθρώπους οι οποίοι ταΐζουν περιστέρια στην περιοχή, έτσι ώστε να διατηρήσουν την πόλη καθαρή και να την προστατεύσουν από αρρώστιες.
Την προηγούμενη βδομάδα κυκλοφόρησαν στην πόλη φυλλάδια στα οποία αναγράφονταν: «Το τάϊσμα των πουλιών απαγορεύεται σε δημόσιους χώρους».
Ο Vijay Balamwar, δημοτικός σύμβουλος του Mumbai, αναφέρει πως έχουν υποβληθεί πρόστιμα σε τουλάχιστον 20 άτομα από τότε που τέθηκε σε εφαρμογή ο νόμος.
Ο Balamwar συνεχίζει λέγοντας ότι από δω και πέρα οι τουρίστες και οι κάτοικοι της περιοχής θα πρέπει να σταματήσουν να σκορπούν φαγητό για τα περιστέρια στην περιοχή. Η περιοχή του Mumbai αποτελεί την οικονομική και πολιτιστική πρωτεύουσα της Ινδίας.
«Θέλουμε η περιοχή να δείχνει όμορφη και καθαρή αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει με ψίχουλα τροφίμων πεταμένα τριγύρω».
«Τα περιστέρια μπορούν να μεταδώσουν αρρώστιες και αφήνουν ακαθαρσίες παντού».
Οι κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν αυτή την κίνηση.
Η Chandresh Shah, μέλος της περιοχής αναφέρει ότι τα ψίχουλα που σκορπίζονται για τα περιστέρια μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στους πνεύμονες.
«Οι άνθρωποι που έρχονται στην περιοχή για να ταΐσουν τα περιστέρια δεν μπορούν να καταλάβουν το μέγεθος του προβλήματος που δημιουργούν σε άτομα που πάσχουν από άσθμα».
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΤΣΙ
na psofisoun ta vromopoula
Άμα είναι αρκετά καλή υπάρχει και το ανάλογο thread στο sexion..εγώ δεν έχω πρόβλημα.. :PQuote:
Originally Posted by solution_AK-47
Ναι. Άντε να βγει και κάνας νόμος ΜΗΝ ΤΑΪΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ
POIOS EINAI AYTOS STON XAKO ?