Quote:
Originally Posted by sabbattack
Malakes epa8a. Den to eida olo, giati fantastika gia telos 8a exei kana extreme prama. To esbhsa me to pou pathsa stop.
Printable View
Quote:
Originally Posted by sabbattack
Malakes epa8a. Den to eida olo, giati fantastika gia telos 8a exei kana extreme prama. To esbhsa me to pou pathsa stop.
Ωραία εκεί που λαμπάδιασε και τον έπαιζε, γέλασα κάπως. Παρολαυτά ρε παιδί μου αμα ξηγιέσαι έτσι, είναι μια κι έξω και μετα πα8άινεις μόνιμη βλάβη έτσι; Οπότε αυτό ξεφεύγει απο οποιαδήποτε bdsm λογική ξερωγώ.
Our users have posted a total of 555666 articles!!!!
:pink::pink::pink::pink::pink:
Άντε παιδιά κουράγιο, μόνο 111000 posts ακόμα!
πω ρε πούστη, σφουγγαρίζει η γκόμενα στο νετκαφέ και έχει βρομίσει όλος ο τόπος. σαν το σιρόπι που έπινα μικρός για το κρύωμα μυρίζει :puke:
Ki emena o skilos mou kati exei pathei kai den mporei na iremisei.Sinexeia gavgizei kai trexei.
MAMA POU EINAI TO NEFTI MOU??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Πόσο απίστευτα εκνευριστικό είναι να σου στένουν μήνυμα και να ρωτάς ποιος είναι και να σου λένε "δε με θυμάσαι ε εντάξει λοιπόν εντάξει"
Χαχα αυτό μου θυμίζει κάποιους που αλλάζουν νούμερο και στέλνουν σε όλους τους γνωστούς τους το SMS "Αυτό είναι το καινούριο μου νούμερο" χωρίς όνομα :rofl:
Και επειδή έχω κολλήσει και δεν το βρίσκω, πως είπατε λέγεται κείνο το κόμικ για το οποίο είχε γίνει πρόσφατα θρεντ κ έχει επιρροές από terrance κ phillip?
Edit: Το βρήκα , βάλτε και κανάν τίτλο της προκοπής στα τόπικ σας ρε ζώα
Ποσες φορες ακομα;
Φρονιμίτης. Πόνος ανείπωτος. Πονάω. Πεθαίνω.
εμένα πάλι όταν μου τον βγάλανε πονουσε περισσότερο
Βασικά αυτή τη στιγμή παρά τα ντεπόν και τα τσίπουρα σκέφτομαι σοβαρά να τους βγάλω, αλλά το φοβάμαι λόγω του ακόμα περισσότερου πόνου. τι λέτε.
eixame kanei sizitisi gia afto to thema.Einai ontos treli malakia.To perasa prin kana mina kai eftixos den xreiastike na to vgalo.
Antiviosi gia 4 meres kai mesulid kapou kapou kai meta kirile