Ο Τσακ Νόρις....
Spoiler
Printable View
Ο Τσακ Νόρις....
Spoiler
Προσωρινο λοκ, μόνιμο μπαν, ξύλο δεν αξίζει καν.
o doomsayer σε 46 posts έχει 525 μούτζες. :thumbsup:
ο doomsayer ειναι ο μονος χρηστης που...
Spoiler
-Μαμά όταν ανοίγω τη πόρτα του μπάνιου ανάβει αυτόματα το φως;
-Όχι παιδί μου τι είναι αυτά που λες;
Spoiler
:dscared:
SE PSAXNW.
doomsayer είσαι όνομα και πράγμα!
ban ή δώστε την IP του στον λαό.
Σα τις γκόμενες κάνετε εδώ μέσα:Όλο λένε ότι δεν θέλουν αλλά στο τέλος τους αρέσει.
Βιαστής. Σωστά, σκεφτόμουν τι μπορεί να γίνει χειρότερο από κάποιον που λέει τέτοια ανέκδοτα.
Kαντε κατι, pls.
Λοιπόν για να μη τρελαίνεστε άδικα, ακούστε ποιο είναι το πλάνο της Εξουσίας του φόρουμ.
ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως έχετε βρεθεί σε φάση που προσπαθείτε να βρείτε το χειρότερο δυνατό ανέκδοτο για να ξενερώσετε τους φίλους σας και να γελάσετε με τα μπινελίκια που θα ακούσετε. Εδώ μέσα έχουμε 2 άτομα που είναι χρυσορυχείο σκέτο για τέτοιους είδους ανέκδοτα.
Οπότε τι κάνουμε. Περιμένουμε 2-3 χρόνια ή και παραπάνω, μέχρι να υπάρχει ικανοποιητική διείσδυση των e-readers στην ελληνική αγορά, μαζεύουμε τα πιο άθλια ανέκδοτα που έχουν πει οι 2 κύριοι, τα οποία σίγουρα θα είναι άπειρα μέχρι τότε (ήδη είναι) και κυκλοφορούμε ένα ebook με τίτλο "ΣΚΑΣΕ ΠΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ - τα χειρότερα ανέκδοτα ever", με μηδενικά έξοδα, μηδενικό κόπο για τη συγκέντρωση υλικού και τιμή 1 €.
Δε θα βρεθούν τουλάχιστον 1.000 μαλάκες να το αγοράσουν; Με τα λεφτά αυτά κάνουμε ηαρ πάρτυ, περνάμε καλά, καλούμε τους 2 χρήστες και τους σαπίζουμε στο ξύλο. win win κατάσταση.
Γενικά το thread πρέπει να διαβάζεται μόνο under the influence. Μετα ο ντούμ, ο καντιρού, η μικρή ανούλλα και ο τσακ νόρις θα είναι ήρωες. Παράδειγμα, τις προάλες ήμουν λιώμα και μου είπαν ένα ανέκδοτο στυλ "γιατί ο Καίσαρας φόραγε σανδάλια; - επειδή ήταν Ιούλιος". Πώς να γελάσεις υπό κανονικές συνθήκες; Και όμως ξεράθηκα.
DRINK UP λοιπόν, for great justice!
Γενικά όταν είσαι από την επήρεια γελάς με ανέκδοτα 10 IQ or less.
κι απο επηρεια μερια εχει δικα μας παιδια
[ιστορία] μια μέρα ήμουν λιώμα, τόσο που γελούσα με το παραμικρό. Έρχεται λοιπόν επιφανής χρήστης του φόρουμ και μου λέει "να σου πω κάτι να δούμε αν γελάσεις". Παρεξηγούμαι εγώ και του λέω, φυσικά και δε θα γελάσω τι με πέρασες για καμιά μεθυσμένη. Μου λέει: "το πιο αστείο νικνέημ στο ΕΡ δεν είναι το 'τσιμπουκλάνο';". Και γέλασα πάρα πολύ. Είναι το τελευταίο πράμα που θυμάμαι από εκείνο το βράδυ, γιατί μετά από λίγο λιποθύμησα. Από το μεθύσι, όχι από το γέλιο. [/ιστορία]
:fear:
εγω γελαω πιο πολυ με το "Κατσαλούπαρδος"
δεν είχε γραφτεί τότε ακόμα
Τσιμπουκλάνω για μας θα εισαι παντα ο Τσιμπουκλάνω.
λυπαμαι.
What do a church service in Helsinki and Mortal Kombat have in common?
Spoiler
:touched:
Αυτο ειναι κλασικο ανεκδοτο της κατηγοριας "τοσο κακο που ειναι καλο" :touched:
O Τσακ Νόρις κατάφερε να παντρέψει και τις δυο κόρες των ματιών του.
το κρυφτό παίζει τσάκ νόρρις
Είδε ο διάολος τον Τσακ Νόρις κι έκανε το σταυρό του!
ΣΚΑΣΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ..ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΥΤΟ..
Π Α Λ Ι Ω Σ Ε
Ο ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ ΗΞΕΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΖΟΝ ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗ LAURA PALMER