Ti sapila einai ayti simera re pousti mou? Treli varemara leme!
Printable View
Ti sapila einai ayti simera re pousti mou? Treli varemara leme!
τι σαπιλα ρε,πεσανε γειτονικα κλωτσομπουνια αναμεσα σε 3 ρωσοποντιους που εχουν ενα κουρειο απεναντι απο μενα και τον αριανο καρατεκα που μενει απο κατω μας
ενα φορειο για τους ρωσους παιδια
εσυ ειχες κλειστει στην κουζινα σου να υποθεσω;
Ναι και εριχνε με φυσοκαλαμο απο το παραθυρο ΘΡΑΣ σαλιωμενα κομματια χαρτιου.
σας γαμαω και τα δυο καριολομουνικα
Na kanw ena topic opou na ekshgei o ka8enas ti shmainei to nickname tou?H varieste?
Συμφωνω (αν και καταλαβαινω γιατι ειναι λαθος) οτι θα πρεπε να λεμε στις μια καθαρα απο σκοπια συμμετριας της εκφρασης για ολες τις ωρες, ασε που ειναι πολυ ακυρη εκφραση γενικα να λες "στις 2 η ωρα", δηλαδη, τι? Κι εγω στις μια το λεω γιατι ειναι πιο ευηχο, και σε αυτο δε διαφωνει κανεις. Δε θα πρεπε τουλαχιστον.
εσυ μωρη πουσταρα αζορ τι εκανες την ωρα της μανουρας?ειχες πεσει κατω απο την μοκετα και επαιζες το πουλακι σου?
μεγαλη μαλακια,περνανε κατω απο το σπιτι μου 2 πορειες,κλασσικα απο τον επιταφιο,και εγω περιμενω να γινει το ντου και οι συμπλοκες,να δω παπαδες με κρανη και να πεφτουν πιστοι ανασκελα.
θα θελα να ξερα αν κανενας απο αυτους τους τραγους ειχε την ορεξη να σκασω μια μερα κατω απο το σπιτι του,και να βαραω επι 3 ωρες αγνο πρωιμο crustcore.
μολις ξαναειδα το Cannibal Holocaust...ακομα και μετα 17 χρονια γαμαει
ελα μαλακες ξεμεινα λαρισα και περιμενω τρενο για βόλο στις 5:30 και ειμαι στα web και ειναι σαπια. αριβεντερτσι.
δηλαδής εσύ πως ήθελες να είναι τα web ρε ?
άντε και βλέπω το άβαταρ σου και ...και ... παλιοαμαρτωλέ :P
ε που να ξερω πως ειναι τα γουθεπμ δεν ειμαι ιντερνετ καφε τυπος εχει εδω μμεσ α ενα σωρο καιδια που παιζουν κατι παιχνιδια ποθ εχουν ενα βελακι και πατανε και προχωραει το ανθρωπακι και παει εκι που πατησε το βελακι. πω τι ανριαλ...
ρε συ αγορίνα φίξξερ θα το κάνεις ποτέ το ποστ σου ? άντε και περιμένω... θέλω και να κοιμηθώ ρε την τύχη μου μέσα
ε 8 λεπτά περιμένω ντες
http://i280.photobucket.com/albums/k...s/f6ac5031.jpg
ΤΟ εκανα ειχε πολυ ψωμι ομως. :D
χαχαχα έχει ψωμί όντως :P