Mα όποιος είδε αυτό το διάλογοSpoiler
Κατά τα άλλα,αναμενόταν ένα μεταβατικό επεισόδιο
Spoiler
Printable View
η εν λόγω κυρία
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...77508484_n.jpg
η οποία εμφανίζεταιείναι πατριώτισσά μου. είμαι περήφανος για το 3καλο :PSpoiler
Όχι, η ίδια κατάσταση είναι. Το πρόβλημα της τηλεοπτικής ντανης είναι η κακή ηθοποιία. Από εκεί και μετά και στα βιβλία ασχολούμαστε με το πως τη πηδούσε ο ντρόγκος, τι κούκλος που είναι ο τάδε, αλλά ο άλλος είναι κύριος και αχ καλέ μη και δεν είναι σωστό κτλ. Καμία καινοτομία ή γουατεβερ (γελάει ο κοσμος). Απλά είναι η δυναμική γυναίκα της σειράς και όσο να'ναι το γυναικείο κοινό κάνει project μέσα από αυτήν. Λίγο πολύ είναι το twilight chapter του βιβλίου. Στα + το ότι μέσα από τη δική της ιστορία βλέπεις τις ανατολικές χώρες και τα σκηνικά/ιστορίες τους.
Ε όχι και δυναμική γυναίκα της σειράς το βλαμμένο και κάνει project το γυναικείο κοινό.
Μέχρι και τη Σάνσα πιο δυναμική τη λες, σιγά τα ρίσκα που έχει πάρει η Ντάνι.
Όσο μισητή κι αν είναι η Σέρσει, αυτή είναι Ο δυναμικός γυναικείος χαρακτήρας του franchise χωρίς δεύτερη σκέψη, όταν θέλει τους κάνει όλους πουτάνα κι έχει ξεκάθαρους στόχους και δουλεύει προς αυτούς. Η Ντάνι είναι ο τυπικός γυναικείος χαρακτήρας μειωμένου ενδιαφέροντος, αναποφάσιστη, ασχολείται κυρίως με τους γκόμενους και τα παιδιά (δράκους) της και γενικά ένα μεχ-καλύτερα να πεθάνει-δεν προσφέρει και τίποτα. Δεν ξέρω αν μπορώ να πω τον Xοντρό τεμπέλη για τον τρόπο που την έγραψε αλλά σίγουρα δεν το κάνει εύκολο να την συμπαθήσεις και να την υπερασπιστείς, σαν χαρακτήρα εννοώ.
Διαφωνώ με τα παραπάνω. Στα βιβλία ήταν απ'τους αγαπημένους μου χαρακτήρες. Στη σειρά, μεχ.
μιλάμε για ένα κορίτσι δεκατεσσάρων χρονών περίπου;
Spoiler
και στάζει με το που βλέπει τον bad boy fabio με το φτιαγμένο στρογγυλοφάναρο. το οτι θέλει να είναι και να λέγεται όλα τα παραπάνω δεν σημαίνει και οτι είναι.
αδιάφορο νομίζω, δεν έκανα σύγκριση, αυτό που είπα είναι ότι η Ντάνι δεν είναι δυναμικός χαρακτήρας κατά τη γνώμη μου ενώ η Σέρσει,
κι η Άρυα είναι 10, τι συζητάμε ακριβώς; είναι χαρακτήρες που έχουν βγει εκτός φυσιολογικής πορείας ενός κοριτσιού της ηλικίας τους, δεν μπορούμε να τις κρίνουμε με βάση τα κορίτσια που πλατσουρίζουν στα Water Gardens ας πούμε.
Ονιμπότσο, απ'ότι καταλαβαίνω πρέπει να έχεις διαβάσει τα βιβλία ε?
Προτείνω να απαγορευτεί η λέξη "βιβλίο" και όλα τα παράγωγά της από αυτό το topic, δεν είναι κατάσταση αυτή. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ TOPIC ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΛΕΜΕ
πάλι φυτίλιαααα....