pws ta leme omws re darkomen e???? exoume kai oi dyo legein pistevw :-o
Printable View
pws ta leme omws re darkomen e???? exoume kai oi dyo legein pistevw :-o
Εδω μιλάνε τα emoticons. :)Quote:
Originally Posted by Cadaveric_Incubator
paw gia ypnooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
isws to megalytero post mou :P
:touched:
http://www.in.gr/news/article.asp?ln...0&lngDtrID=253
Η παράσταση "2" του Δ.Παπαιωάννου έκανε πρεμιέρα χθές στο Παλλάς.
Ο κύριος είναι γνωστός στο ευρύ κοινό για την μεγάλη του επιτυχία με την σκηνοθεσία της τελετής έναρξης των ολυμπιακών αγώνων 2004, όμως όσοι ασχολούνται με τον χορό τον παρακολουθούν αρκετα χρόνια πριν, στις δουλειές του με την ομάδα συγχρονου χορου-χοροθεάτρου "ομάδα εδάφους".
Γενικώς ήταν αδύνατον να μη μου αρέσει, είναι εγγύηση ο συγκεκριμένος, αλλά η χθεσινή πρεμιέρα ήταν πραγματικά εξαιρετική. Απο τις καλύτερες δουλειές του που έχω παρακολουθήσει. Την παράσταση έντυσε μουσικά ο Κ.Βήτα και ο συνδυασμός ήταν εξαιρετικός. Πρωταγωνιστής ήταν ο Σερβετάλης (και ήταν rather εντυπωσιακός για ηθοποιός). Το θέμα της παράστασης ήταν ο άντρας, και κ.Παπαιωάννου το κάλυψε με απίστευτο χιούμορ και σαρκασμό και με την γνωστή του καλαισθησία και πρωτοτυπία. Τα εισητήρια είναι κάπως τσιμπημένα, αν όμως κάποιος μπορεί είναι πραγματικά κρίμα να χάσει την παράσταση. Η ομάδα του Παπαιωάννου θέτει τον πήχη για την ελληνική σκηνή.
http://www.athinorama.gr/theatre/art...p?c=dyo&i=1572
ksupnhsa alla nustazw.
kavlwtiko?
.
πάω για μπάνιο στη θάλασσα
Καλημέρα ηαρ!!!
Γεια σας, παραιτήθηκα από τη δουλειά μου και από την ερχόμενη Παρασκευή θα είμαι άνεργη και θα κοιμάμαι όλη μερα.
Θα πίνω μπύρες μπροστά από την τηλεόραση φορώντας άσπρο φανελάκι ΜΙΝΕΡΒΑ (θ'αφήσω και μούσι) και θα ρεύομαι δυνατά, τρομάζοντας το γάτο που θα κοιμάται στη μπυροκοιλιά μου.
Ωραίαπουθάναι!
mhn ksexaseis na agoraseis kai konservofasolada.
που δούλευες και γιάντα παριατή8ηκες;
Σε βιντεοκλάμπ.
Και παραιτήθηκα γιατί οι συνθήκες εργασίας εκεί πέρα έγιναν ανυπόφορες, αλλά άμα θέλετε άπλυτα και κοτσομπολιά, από την 1η Δεκεμβρίου.
Ουφ!Τελειώνω με την καθαριότητα στο σπιτι σε λίγο.Ξεπατώθηκα. :(
επέστρεψα από τη θάλασσα, ακόμα ζεστή είναι ρε γμτ :?
Έχεις πρόβλημα.Νοου οφενσ ε.