:moutza:
Printable View
:moutza:
Ελλάδα, Τετ 22/11/2006 20:47
Καταδικάστηκε παρουσιαστής παιδικών εκπομπών για ασέλγεια σε ανήλικη
Σε ποινή κάθειρξης δέκα ετών και έξι μηνών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Σερρών, ο 57χρονος τηλεπαρουσιαστής παιδικών εκπομπών Φώτης Κολιός -γνωστός και ως «Φωτούλης»- ο οποίος κάθισε στο εδώλιο με τις κατηγορίες της ασέλγειας σε ανήλικη και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. . Το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.
με τετοιο ονομα..
Kalhmera remalia. Einai wraia na ksupnas 6:30 kai na xazeyeis thn anatolh mesa apo synnefa pou einai etoima na breksoun kai na ksereis oti exeis na pas me mhxanh sthn douleia :)
Quote:
Originally Posted by freak brother
Τον θυμάμαι, αυτόν τον είχαν πιάσει πέρυσι την άνοιξη νομίζω. Η ειρωνία της υπόθεσης είναι ότι πάντα, όποτε τον έβλεπα στα τοπικά κανάλια που πρόβαλλαν την εκπομπή, σκεφτόμουν ότι δεν θα μου κάνει καθόλου εντύπωση να βγει τέτοια βρόμα.
Ανατριχιαστικό σκηνικό:
Παιχνίδι με φρουτάκια (στην εκπομπή), κατά το οποίο τηλεφωνούν τα παιδάκια και δεν θυμάμαι τι πρέπει να βρουν.
Φωτούλης: Ξέρεις ποιο είναι το αγαπημένο φρούτο του Σάκη Ρουβά;
Φωνή από παιδάκι: Όχι, ποιο;
Φωτούλης (με ύφος πονηρό και όλο νόημα...): Η μπανάνα!
:cold:
τον ήξερα, είχε παιδικό σταθμό στη γειτονιά μου και πήγαινα εκεί το γιό μου. Εϊναι και πολύτεκνος (4-5 παιδιά), κρίμα τα παιδιά.
:shock:
...
:(
To πολυτεκνίο ζει
Θελεις να δεις το φωτουλη μου?
πιστεύω πως το διασκέδασε αρκετά μέχρι να τον χώσουν στην "στενή".
αυτές ήταν οι προτιμήσεις του, τι να κάνουμε.
Ο παραδεισος του, θα ταν ισοβια καθειρξη σε αναμορφωτηριο παντως.
tha faei kalous poutsous sthn fylakh
:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:Quote:
Originally Posted by Ο Mitsmann στο forum του 1055 rock
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
ok, den yparxei!!
[quote=the_kindly_one]Quote:
Originally Posted by "freak brother":ms4rw1qx
Τον θυμάμαι, αυτόν τον είχαν πιάσει πέρυσι την άνοιξη νομίζω. Η ειρωνία της υπόθεσης είναι ότι πάντα, όποτε τον έβλεπα στα τοπικά κανάλια που πρόβαλλαν την εκπομπή, σκεφτόμουν ότι δεν θα μου κάνει καθόλου εντύπωση να βγει τέτοια βρόμα.
Ανατριχιαστικό σκηνικό:
Παιχνίδι με φρουτάκια (στην εκπομπή), κατά το οποίο τηλεφωνούν τα παιδάκια και δεν θυμάμαι τι πρέπει να βρουν.
Φωτούλης: Ξέρεις ποιο είναι το αγαπημένο φρούτο του Σάκη Ρουβά;
Φωνή από παιδάκι: Όχι, ποιο;
Φωτούλης (με ύφος πονηρό και όλο νόημα...): Η μπανάνα!
:cold:[/quote:ms4rw1qx]
http://www.geocities.com/lefterislal...asfotoulis.JPG