τα αντιφλεγμονώδη επιβαρύνουν τα νεφρά να ξέρεις οπότε ΠΟΛΛΆ ΥΓΡΑ
Printable View
τα αντιφλεγμονώδη επιβαρύνουν τα νεφρά να ξέρεις οπότε ΠΟΛΛΆ ΥΓΡΑ
θα τα κοψω σημερα ρε φιλε, νομιζω οτι, ειμαι ολη την ωρα σα κλασμενος, εξαιτιας τους, εδω και μια εβδομαδα. Το χειροτερο ειναι οτι εχω μονιμα τραγικη υπερενταση και δε μπορω να τη βγαλω καπου γιατι πρεπει να το ξεκουραζω ολη την ωρα.
Πώωω, σα παπούδια ρε κάνετε όλοι, φάρμακα, ακτινογραφίες, αξονικές, σπινθιρογραφήματα, τι σκατά, μόνο εγώ που δεν κάνω γυμναστική είμαι ένας ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ ΤΥΡΑΝΝΟΣΑΥΡΟΣ εδώ μέσα?
http://31.media.tumblr.com/tumblr_m4...eiao2_1280.jpg
Τελικα ενας κομμενος συνδεσμος και δυο ξεχειλωμενοι. Not bad για σαβουρδα στο ισιαδι α;
Παπουτσι φοραω ψιλομονιμα van hitops τα τελευταια 2-3 χρονια, τωρα μαλλον θα το κανω τελειως μονιμο.
Άουτς ρε... Πω πωωωω, καλό κουράγιο... :( :( :(
αουτςς περαστικα
Ευχαριστω πολυ παιδια!
Σημερα ξεκινω και φυσιοθεραπειες μου εχει γραψει ο ορθοπαιδικος 10, με υπερηχους και τετοια, καταστασεις σκληρου πυρηνα.
Το μονο πραγματικα κακο ειναι οτι 30 παιζω Slap n Panic και δε μπορω να κανω προβες για 2 βδομαδες.
https://scontent.fath3-1.fna.fbcdn.n...7c&oe=58DC8B1D
Στη φωτο βλεπουμε το νεο μου gadget.
η τενοντίτιδα είναι τραυματισμός κόπωσης και δυστυχώς η φλεγμονή δεν ξεπερνιέται ποτέ οριστικά. πρέπει να βρεις ποια άσκηση στην προκάλεσε (συνήθως κάτι με πολλές επαναλήψεις) και να αποφεύγεις τον μεγάλο όγκο τέτοιων ασκήσεων.
η συμβουλή μου είναι λίγες επαναλήψεις και μεγάλα φορτία (εφόσον υπάρχει η απαραίτητη εμπειρία και υποδομή) και να αποφεύγεις την απομόνωση του δικεφάλου.
μας γαμησε η βροχη χθες :sad::sad:
Ε σπιτάκι, αγκαλίτσες, ποτάκι, μια χαρά ειναι η βροχή εδώ που τα λέμε...
όχιιιι
ένα λαιβ θέλαμε να δούμε και μας έβγαλε την ψυχή ο καιρός :rsad:
Ήσουν αστεροσκοπείο να φανταστώ δηλαδή.
Και ούτε ένα γεια δεν είπες.
Α ρε ΗΑΡ..
Ναι, σε είδαμε που σε χαιρετήσαμε στο λάιβ των Ψύλλων τι μούτρα είχες. Όξω ρε, ξυνισμένη!
Ναι, αλλά όχι σε σένα! :D
να περάσεις, κερνάω τούρκικο ice tea :p
μας τρολαρει ο καιρός
Γελάω λίγο ε.
ε μα, κάνει όλη τη βδομάδα γαμώ τις μέρες, έρχεται το σ/κ να κάνεις μια ορειβασία σαν άνθρωπος και ρίχνει καρεκλοπόδαρα.
Όχι, δεν μπορώ να πώ, σε καταλαβαίνω. Πέρισυ, όλο τον Ιούνιο εδώ είχε μια χαρά καιρό, με το εκάστοτε τυχαίο συννεφάκι/βροχούλα, και 5 μέρες πρίν φύγω για ταξίδι με τη μηχανή, άρχισε να ρίχνει ολοήμερη βροχή και να κάνει 15-20 βαθμούς για να κολλάς καλά καλά.
Δε φταίω εγώ που α) οι συνελεύσεις γίνονται σε ώρα που ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να έρθω και β) κάνετε μόνο κανιβαλιστικά μπάρμπεκιουζ.
Πέρα από την πλάκα κι εδώ ειναι το on topic FML του πράγματος, το Σχολείο είναι το πρώτο μου παιδί, το οποίο δυστυχώς αμέλησα στην πορεία, για χάρη των επόμενων δύο παιδιών μου. Αλλά πιστεύω πως μεγαλώνοντας λίγο ακόμα και τα τρία, θα μπορέσω να του δώσω το χρόνο που του οφείλω. Απλά τουλάχιστον ξέρω πως οι ανάδοχοι κάνουν καλή δουλίτσα. :)
Εγώ πάντως πολύ το ευχαριστήθηκα το μπάνιο μου χθες, με συννεφιά και απαλή βροχούλα. Λάδι η θάλασσα και η παραλία όλη δική μου.
Aθήνα πουθενά. Είχα πάει Δήλεσι.
Χθες πηγα σε δερματολογο. Καραφλιαζω επισημα...
Μετονομάστε το θρεντ σε "Taliban's Corner" να τελειώνουμε. Ο άνθρωπος έχει ρέντα... :(
poso eisai ? ekleises ta 34?
e exeis mia pentaetia mprosta sou na pantreuteis. mhn masas.
Είπα κι εγώ καλοκαιράκι να πάω μερικές μέρες στην Εύβοια, γυρνώντας Παρασκευή βράδυ μου λένε τα παιδιά "hey panos, αφού έχουμε να σε δούμε καιρό, γιατί δεν περνάς για μια μπύρα από Εξάρχεια πριν πας σπίτι;"
Αποτέλεσμα: Σπασμένο παράθυρο αυτοκινήτου, άδειο το πορτ μπαγκάζ, κλεμένη βαλίτσα και τσάντες με πράγματα εκδρομής 5 ημερών μέσα ΣΥΝ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ. (ήταν όλα πορτ μπαγκάζ, απ' έξω δε φαινόταν τίποτα)
ΕΦ ΕΜ ΕΛ
ΓΑΜΩ ΤΗ ΖΩΟΥΛΑ ΜΟΥ
Εν τω μεταξύ τι γίνεται με τα Εξάρχεια ρε μλκες; ξαφνικά έχουν αρχίσει και σπάνε πολύ αμάξι. Spread the word
στην ερεσού το είχες παρκάρει?
μια συνάδελφος στο γραφείο μου είπε ότι άνοιξαν όλα τα αμάξια στη ερεσού τη δευτέρα. δεν ξέρω τι φάση... :/
Γελάω.Πέρσυ ακριβώς τέτοια εποχή (τέλος ιουλίου) στο ακριβώς ίδιο σημείο μου το χαν ανοίξει και μένα.ευτυχώς δεν είχα τίποτα το ιδιαίτερο μέσα, μόνη ζημιά το τζάμι.απ ότι μου παν μετά παίζουν άτομα που κοζάρουν όλο το βράδυ και αν δουν ότι έβαλες καμιά τσάντα μέσα δεν γλιτώνεις με τίποτα την σπασιματική.