κι αυτές με zyprexa ειναι, μη νομίζεις
Printable View
κι αυτές με zyprexa ειναι, μη νομίζεις
Quote:
Συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο δημοσιογράφος και πρώην διευθυντής της «Ελευθεροτυπίας», Σεραφείμ Φυντανίδης!
Σύμφωνα με το ethnos, έπειτα από έλεγχο που διενήργησε η Εφορία Ψυχικού για οικονομικά έτη έως και το 2011, διαπιστώθηκε ότι ο Σεραφείμ Φυντανίδης δεν είχε αποδώσει ΦΠΑ. ύψους περίπου 300.000 ευρώ.
Μετά από έλεγχο των βιβλίων της εταιρείας «Επιχειρήσεις ΜΜΕ Σεραφείμ Φυντανίδης και ΣΙΑ», την οποία δημιούργησε ο κύριος Φυντανίδης όταν βγήκε στη σύνταξη, προέκυψε πως χρωστά 185.000 ευρώ. Του είχαν καταλογίσει πρόστιμα, αλλά δυστυχώς δεν τα πλήρωσε και σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Μάλιστα, για οφειλές προς το Δημόσιο, αναζητείται και η σύζυγός του.
Quote:
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πέτρος Κωστόπουλος, ιδιοκτήτης της IMAKO έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την υπαγωγή της εταιρείας στο άρθρο 99.
Η κατάσταση στα περιοδικά του ομίλου είναι δυσάρεστη καθώς οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι εδώ και πολλούς μήνες.
Το πιθανότερο είναι η κατάθεση της αίτησης υπαγωγής να γίνει μέχρι την Παρασκευή.
στο ή
σε αλλα νεα, ο σινεφιλ μεσα μου λεει
ΜΑΥΡΟ ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ
Ας κανονιστεί ένας καφές Κυριακή 5/2 που θα είμαι Αθήνα.
Με το μπάτσο;
γουατ;
Σε είδα:
Ήμουν στο 815, ήσουν στην στάση στον Ευαγγελισμό. Μάλλον κρύωνες γιατί φορούσες και σκουφάκι και γενικά μιζέριαζες. Σου χαμογέλασα, με κοίταξες στα πεταχτά αλλά με βλέμμα τι κοιτάς ρε γαμημένε. Γιατί ladykiller :?:
χαχ, σε κατάλαβα αφού έφυγε το λεωφορείο.
κ δεν μιζέριαζα, σκεφτόμουνα να μπω ή όχι, τελικά όχι.
σε πέρασα για θαυμαστή κ αυτό ήταν το γλυκό μου βλέμμα :teddy:
ρε μαλάκα ασφαλίτη πιάτσα κάνεις στα λεωφορεία του γουδή;
εκεί μένω, σε ψάχνω, είμαστε παντού και είναι το γουδί.
του γουδιού;
με έμφαση στο γιώτα.
Το γουδή είναι.
Γουδή είναι τα τελευταία 4-5 χρόνια και μου φαίνεται παίρνει και η μπροστα.