και τι κέρδισε κάνοντας αυτο? δεν θυμαμαι τπτ.. :oops:
Printable View
Εξηγεί εδώ αναλυτικά. Δεν ξέρω αν έχει κάποιο σποιλερ, βαρέθηκα να το διαβάσω όλο, read at your own risk.
http://imgur.com/gallery/lZkik
Spoiler
οτι ειπε ο Αλαια.
is it only me h h mother of dragons einai h xeiroterh h8opoios pou exei paiksei pote se seira ? Ekneyristika kakh.
δεν έχω δει πέρα από τα πρώτα επεισόδια της 3ης (μπήκα για να δω τα μπινελίκια στον σποϊλερά) αλλά ναι, το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση στη σειρά είναι πόσο τραγικές είναι οι εκφράσεις της καλίσι. σε φάση παιδάκι που προσπαθεί να κάνει το *κοιτάει τρομαγμένος* στη σχολική παράσταση της 17 νοέμβρη.
Μας έδειξαν όλα τα βυζιά και τους badasses στους 2 πρώτους κύκλους και μείναμε με ζόμπια, δράκους, τον friendzoned στρατό της ντενέρις, τον snow και την Cersei. To απο πάνω video ήταν πιο ενδιαφέρον από ολόκληρο το τελευταίο επεισόδιο.
είναι ούτως ή άλλως αντιπαθητικός χαρακτήρας για τα γούστα μου αλλά αξέχαστη ερμηνεία και σκηνή
http://i.imgur.com/G25bNym.jpg
δεν ανησυχείτε λίγο που η cersei στο τελέυταίο επεισόδιο ήταν ναι σε όλα; (δεν έχει σχέση με τα βιβλία αυτο για όποιον πεταχτεί)
Φανισμεντ εγω παντως γελαω (με καλη εννοια) καθε φορα που βλεπω τον Τζορα(χ).
εχω την εντυπωση οτι παιζει το χαρακτηρα καθε φορα εχοντας δει τουλαχιστον 3 γουεστερν Κλιντ Ιστγουντ πριν.
+1 για εμιλυ κλαρκ / ντενερις.
Η μαλακία είναι ότι διαβάζοντας σκόρπιες κριτικές της σειράς από δω κι από κει, υποπτεύομαι ότι η Ντενέρης είναι καταπληκτικός χαρακτήρας, πολύ καινοτόμος γενικά στο fantasy genre αλλά στη σειρά είναι καταδικασμένος και από τις περικοπές στην ανάπτυξη του χαρακτήρα (που υποβιβάζεται σε "έχω δράκους - γλείψτε μου τη μούνα") και από την απαράδεκτη ηθοποιία σχολικής παράστασης. Τόσα λεφτά ρε μαλάκες, τι διάολο.
Οχι, της αρκουν 2 ψηφοι για να πετυχει αυτο που θελει. Εκτος αν χρειαζεται ομοφωνη αποφαση? Οπως και να χει, κυνηγαει 3 ψηφους για να ειναι σιγουρη.
Γι αυτο και η Μαρτζορι πεταξε τις μπηχτες τις στο τελος, για να την τεσταρει. Κανονικα επρεπε να εχει φαει γαμωσταυριδια και καταρες για παντα.