Και αν αναγραμματίσεις τη λέξη ΚΑΛΑΜΙΑ προκύπτει το πόρισμα του ασεβέστατου post σου.
Printable View
Και αν αναγραμματίσεις τη λέξη ΚΑΛΑΜΙΑ προκύπτει το πόρισμα του ασεβέστατου post σου.
αυτή εδώ είναι η καλύτερη σοκοφρέτα
http://i19.photobucket.com/albums/b1.../sokofreta.jpg
και αυτό (το μπλε) το καλύτερο κρουασάν
http://i19.photobucket.com/albums/b1...7dayschoco.jpg
αυτα
:spin:
Κάποιος να του δώσει ποντικοφάρμακο επιτέλους!
Δήλωση του Μίκη (Μαους) Θεοδωράκη για την άρνηση του Υπ. Πολιτισμού να χρηματοδοτήσει 17 συναυλίες του ενώ του έδωσε χρήματα για τις 5-6.Quote:
"θεωρουσα και θεωρω οτι αποτελει υποχρεωση του συνολου των παραγοντων που κατεχουν τα αναλογα μεσα να επανορθωσουν αυτη τη μεγαλη ζημια που υπεστην ως δημιουργος,θυσιαζομενος υπερ της ελευθεριας,της δημοκρατιας και των δικαιωματων του ελληνικου λαου.
οπως επισης θεωρω ως υπολογισιμη προσφορα μου τις προσπαθειες μου για την δημιουργια ηπιου πολιτικου κλιματος και εξευγενισμου της δημοσιας ζωης με την προβολη της αναγκης εθνικης συνεννοησης και συνεργασιας ιδιαιτερα γυρω απο τα μεγαλα εθνικα θεματα,γεγονος που επισης ειχε κι αυτο αρνητικες συνεπειες στη γνωριμια του εργου μου.
υπενθυμιζω μονο την επταετη ολοκληρωτικη απαγορευση της μουσικης μου κατα την διαρκεια της δικτατοριας με αποτελεσμα να θυσιαστουν η προβολη του και η γνωριμια του κυριως μεσα στον λαο μας.
ομως αυτη η - ηθικη στο βαθος - αποκατασταση απο την πολιτεια και τους φορεις της ποτε δεν εκδηλωθηκε".
ti gemisi exei to krouasan pou les?Quote:
Originally Posted by Bullet
krema vanilla.
:?
11.11, 11:11 (ώρα)
άντε παλι...
carnivale. Koln ftw :P Ε καλή φάση πρέπει να ναι :P:P Τουλάχιστον κάτι γίνεται ε? Και αγορές σε λίγο. Εδώ θα βάλουν φώτα στο σύνταγμα. γουάο.τρελή γιορτινή ατμόσφαιρα
μέχρι Βερολίνο έφτασε η μλκ τους
Kαι στην πλατεία Κοτζιά! χοχο.Quote:
Originally Posted by Ithilmir
Τι σημαίνει ftw :?: :?: :?: :dsorry:
for the win!
Τι ειναι;Quote:
Originally Posted by Ithilmir
molis mpike sto dwmati mou o soulless me ena kefali ksyrismeno opws nanai fonazontas : PIOU ZITO TO IZRAILITIKO TRANCE
Για κάποιο λόγο περίμενα το χρήστη σώλες να ποστάρει αυτό το πράμα για το χρήστη άνγκραφαν τουναντίον.
na ksyrisw to kefali mou? den paizei tetoio ergo
καρναβαλιQuote:
Originally Posted by Ace