Έχει να κάνει λοιπόν και με τα σύγχρονα γήπεδα, καθώς και το ότι το καραισκάκη είναι το σπίτι του γαύρου. Νομίζω ότι αν η ΑΕΚ χτίσει κάποτε δικό της θα έχει πιο σταθερό κόσμο. Εδώ λέω να πάρω εγώ διαρκείας μόλις χτίσουμε το δικό μας.
Printable View
Έχει να κάνει λοιπόν και με τα σύγχρονα γήπεδα, καθώς και το ότι το καραισκάκη είναι το σπίτι του γαύρου. Νομίζω ότι αν η ΑΕΚ χτίσει κάποτε δικό της θα έχει πιο σταθερό κόσμο. Εδώ λέω να πάρω εγώ διαρκείας μόλις χτίσουμε το δικό μας.
Να παρεις ρε τσατσακι του τζιγγερ να παρεις!!!!!!!
Μέχρι τότε θα είμαι κεφάτος, γυρίζω απτου Βγενόπουλου!
(καλό; )
η διακοπη μας γαμησε
1 Διαγόρας 27 12
2 Κόρινθος 27 12
3 Παναιτωλικός 25 12
4 Παναχαϊκή 22 12
5 Ηλιούπολη 19 12
6 Ρόδος 18 12
7 Φωστήρας 18 12
8 Νέος Αστέρας Ρεθύμνου 18 12
9 Αίας Σαλαμίνας 17 12
10 Ατσαλένιος 17 12
11 Αχαρναϊκός 15 12
12 Παναιγιάλειος 15 12
13 Κορωπί 12 12
14 Βύζας Μεγάρων 12 12
15 Μεσσηνιακός 11 12
16 Θύελλα Πατρών 11 12
17 Αιολικός 10 12
18 Θήβα 4 12
12η αγ. - Βαθμολογίες
Διαγόρας-Παναιγιάλειος 1-0
Φωστήρας-Μεσσηνιακός 2-1
Ηλιούπολη-Αιολικός 2-0
Παναιτωλικός-Θήβα 3-0
Παναχαϊκή-Θύελλα Πατρών 2-0
Βύζας Μεγάρων-Κορωπί 0-0
Νέο Αστέρα-Ατσαλένιος 1-0
Κόρινθος-Αίας Σαλαμίνας 1-0
Αχαρναϊκός-Ρόδος 2-1
επομενος αγωνας
αιας-βυζας :)
ε θα ειμαι μεσα. Αμα παιξει και το Μαλαδενη θα γελασουμε!
ελπιζω να μην εχει γινει ΕΝΤΕΛΩΣ κατσικι!
στείλε κάνα pm να πάμε,θα ψήσω και μήλιους
Ποιο είναι το δυσκολότερο επάγγελμα στον κόσμο; Όσοι ανήκουν στον κόσμο του ποδοσφαίρου υποστηρίζουν ότι είναι χωρίς αμφιβολία αυτός του προπονητή...
Σε αυτά τα χρόνια άλλωστε έχουμε δει απομακρύνσεις προπονητών με κάθε δυνατό τρόπο: να απολύονται πριν ακόμα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, να βλέπουν την πόρτα της εξόδου μετά από μία νίκη, ή να απολύονται μετά από την κατάκτηση πρωταθλήματος με την ομάδα τους (τελευταίο τρανό παράδειγμα ο Καπέλο που έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης αφού την οδήγησε στο πρωτάθλημα το περασμένο καλοκαίρι).
Στην Ιταλία όμως και συγκεκριμένα σε μία ομάδα που αγωνίζεται στις χαμηλές κατηγορίες του Καμπιονάτο, αποφάσισαν να... πρωτοτυπήσουν, και αντί να δείξουν την πόρτα της εξόδου στον προπονητή (που είναι συνήθως το εξιλαστήριο θύμα) "ξέσπασαν" πάνω στους ποδοσφαιριστές, απομακρύνοντάς τους από την ομάδα!
Πιο αναλυτικά: ο Λαμπέρτο Ματζίνι, πρόεδρος της ομάδας της Serie C2, Βιτερμπέζε, η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον πάτο της βαθμολογίας, αντέδρασε άσχημα στην τελευταία ήττα της ομάδας του με 3-0 από την Κουϊοπέλι Καπιάνο, και μετά το τέλος της αναμέτρησης αντί να διώξει τον προπονητή έκανε την έκπληξη, ανακοινώνοντας σε όλους τους παίκτες ότι είν τερματίζει άμεσα τη συνεργασία μαζί τους.
Ο Μαγκίνι ανακοίνωσε στους παίκτες ότι θα λυθούν όλων τα συμβόλαια μέχρι τις 31 Γενάρη, δίνοντας ταυτόχρονα ψήφο εμπιστοσύνης μόνο στον τεχνικό, Στέφανο Ντι Κιάρα, ο οποίος -σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ- σε περίπτωση που ο πρόεδρος κάνει πράξη την απειλή του και διώξει όλους τους παίκτες χωρίς να φέρει άλλους καλύτερους, είναι πιθανό να υποβάλλει την παραίτησή του.
xmmmmm
Quote:
Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού τις τελευταίες ώρες καθώς το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Φερνάντο Μπελούτσι, ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατό του, στην προπόνηση της Τρίτης και έκανε θεραπεία.
Ο Αργεντινός άσος μάλιστα, αναμένεται να υποβληθεί την Τετάρτη σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.
Οι ευχές όλων στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο είναι να μην υπάρχει κάτι το σοβαρό και ο παίκτης να επιστρέψει και πάλι σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.
Από εκεί και πέρα, θεραπεία έκανε και ο Λούα Λούα, ενώ στο προπονητικό πρόγραμμα, πήραν μέρος μόνο όσοι δεν αγωνίστηκαν στο ματς με τον Άρη και αυτοί που έπαιξαν για μικρό χρονικό διάστημα.
από contra.gr
ε όχι ρε πούστη Θεέ,μας πήρες τον Χριστόδουλο,όχι και τον Φερνάντο
ΠΑΟΚ - ΠΑΣΟΚ - ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ , ΡΕ ΜΟΥΝΙΑQuote:
Δεκαήμερη φυλάκιση επιβλήθηκε στους δύο φίλους του ΠΑΣΟΚ από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, οι οποίοι είχε συλληφθεί από αστυνομικούς, έξω από το γήπεδο της Τούμπας, πριν την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό.
as teliosei afto to karagkioziliki me to nomo orfanou
http://www.paok-kordelio.gr/Themata/...%20Opadous.JPG
εθεαθη Μπελουτσι στην γλυφαδα με γκομενα αργεντινα τυπου "παρταλι" και στυλ ντυσιματος συριζα -μανου τσαου . μορφαρα!
o Mπελουτσι ειναι γνωστος αλτερνατιβοροκας γουατεβερ. επισης περιμενε αυτες τις μερες "τη μνηστη του"
δωκε ινφο, παπαρατσι. Και το κινητο δε στο δωσανε για να παιρνεις τηλεφωνο μονο!!!!!
ειδα και Ιερο να βγαζει λεφτα απο ατμ 10:22 το πρωι !! ειναι γυρω μου :roll:
re mpas k douleveis gia kana mesimergiano :?:
den to fwnazete kai se kanena underground kamia tetarth?Quote:
Originally Posted by Mitsmann
απλα καθημερινα περπαταω μεσο ορο 6-7 χιλιομετρα και εδω η περιοχη ειναι πολυ μικρη με πολλους σελεμπριτις!!111Quote:
Originally Posted by Daffy
8) γιεααα :P :P
αντεγκραου αγαπητέ, ΑΝΤΕΓΚΡΑΟΥ!Quote:
Originally Posted by wino
παίζει να ακούει και λος νατας ο μπελουτσι? :roll:
ασχημα τα νεα απο τους νεους προεδραδες με το καλημερα,απληρωτοι παιχτε κτλ
α ρε αιαντα,μπλεξαμε
για πες
δεν πληρωνουν...προχτες εκαναν απεργεια οι παιχτες
αυριο εχουμε βυζα και ετοιμαζεται τζερτζελος για να ξαναπαρει την ομαδα ο λουκας
η μαλακια ειναι οτι ξεκινησαμε αψογα και ειναι αμαρτια
o stavrakis o kolkas egrapse simera oti eixame stant mpai ailton kai valeron
ton proto gamise ton einai portofolas
gia ton deftero omos kleo :(
'Quote:
Originally Posted by regularpaul
oups.
sorry, mperdeutika. underground h8ela na grapsw... :(
to dior8wsa filos.
Χρόνια πολλά στον Παναθηναϊκό Α. Ο.
ΥΓ.
http://i19.photobucket.com/albums/b1...comotive13.jpg
χρόνια πολλά στο μωρό μας!
και μία ευχή-τζίγγερ για πάντα στην πανάθα
ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ και πάντα τέτοια!!!
χρονια μας πολλα
:mrgreen: :mrgreen:
:beerz: :beerz: :beerz:
:pink: μας!
χρονια πολλα και με τιτλους σολα τα σπορ!!!
Ο Βαντσικ πηγε λεει προπονητης τερματοφυλακων στον Αιαντα Σαλαμινας!!! ισχυει?
το μονο που ισχυει φιλος ειναι οτι
ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ.
ναι ο βαντσικ ηρθε στον αια :D
2-1 με τον βυζα να μειωνει στη μοναδικη του φαση στο τελος του ματς,ανεση :D
abruzzi dioksate ton megalo afton paixti pou akouei sto onoma VIVLIODETIS?
krima k sas eixa simpathisei
ναι αλλα εχουμε ακομα τον λολο (λολο-λολο γαμα τους το γκωλο)
Τι εγινε τελικα με ομαδα και ιδιοκτητες? σκατα, ολο λεω οτι θα ρθω γηπεδο κι ολο μαλακιζομαι.
πληρωσαν
απο δω και περα θα δειξει βεβαια
http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=118597
διαβαστε το λιγο αυτο. Ειναι ελληνοαυστραλος, ειναι τερματοφυλακας και συμφωνα με τη λιβερπουλ ειναι ο καλυτερος στον κοσμο σε ηλικιες κατω των 19-20. Λογικα θα παιξει με την εθνικη νεων, αρα θα γινει δικος μας.
Στο ΦΜ εχει παρανοικα στατιστικα για 17χρονο τερματοφυλακα.
και να παιξει τωρα με εμας μπορει να επιλεξει την αυστραλια
ετσι νομιζω
αλλα
«Πρώτα απ' όλα ξέρω τον Ολυμπιακό και πρέπει να σας πω ότι είμαι Ολυμπιακός. Υποστηρίζω από μικρός αυτή την ομάδα, στην οποία αγωνίζεται ο Αντώνης Νικοπολίδης, ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας, από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Επίσης, μην ξεχνάμε ότι στον Ολυμπιακό έπαιζε και ο Ριβάλντο, ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Εχω δει φέτος αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ και πρέπει να πω ότι ο Ολυμπιακός κάνει σπουδαία πορεία».
:P
η Αιολικαρα που παει για φουντο παλι φετος , εθρονισε τον διαγορα !!!
:shock: :shock: :shock: :shock:
dn paizei o manucho tha ton katapiei ton saha apo tin nea sezon stin mu...ti vrwmosouto travikse...