ahahah yperepos
Printable View
ahahah yperepos
ρε γνωριζουμε ποτε σκοπευουν να κυκλοφορισουν την ταινια;κατι ειχα ακουσει για budget μεγαλυτερο του lord of the rings or smth
Γεια σας.
Ειμαι ενα καμενο 16χρονο.
Εβγαλα το γουοου απο το πιτσι μου πλεον και παιζω οποτε βρω ευκαιρια. (παλι καλα που εχω αδερφο και τον εκμεταλευομαι).
Μου τη σπαει που εμεις οι mages ειμαστε τριχιτοι. Τριχιτοι, οχι τριχωτοι.
Γιατι δηλαδη να μην εχουμε stamina. Τι να το κανω μανα μου στα 30 το 2κ μπ οταν εχω 700 χπ?
*απελπισια*
Geia sou.Quote:
Originally Posted by powerania
Kala ekanes, to wow gia casual leveling einai poluwraio, gia liwsimo einai sapila.
E den einai kai toso tragika ta pragmata, me frost kai kite ta xeis ola aneta.
Stamina den einai aparaithto, to thema einai na mhn se varane, oxi na antexeis :)
κανε εναν λοκ μαναρα
h ksekina na kaneis sex ! einai nomimo sthn ilikia sou.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Quote:
Originally Posted by powerania
ta gamwstayridia pou exw katevasei gia ayto to sixamero class den uparxoun.go 80 specc arcane kai pew pew otidipote.
alla pros apofygh kapsimatwn ktl,kopse to wow kanei kako.
piga 1800 tin arena me lock/rogue 2vs2 mas exei vgei o patos!
Βασικά απο τότε που σταμάτησα το Γόου, αρχισα να νοιώθω χαρούμενος και να μην γαμάω. :oops:
Νιώθω περήφανος. Έγραψα application για φίλο και τον δέχτηκαν τελικά οι Incorporated
:touched:
εκανες και συ ολοκληρο κομικ; :p
..οι οποίοι είναι γνωστοί για τι πράγμα; :P
Abruzzi όχι κειμενάκι έγραψα :P . Spiritcrusher, έδωσα λινκ, δεν έχουν κάνα world first, απλά είναι σταθερά 10άδα.
Ναι μωρέ το είδα, απλά επειδή τα naxx, OS, EoE δεν ήταν δα και κάτι το ιδιαίτερο έλεγα μήπως είχαν και τίποτα από TBC.
Κομπλεξικός :P
j/k
Μπα και πριν ήταν μες στο τοπ 10 , είναι από τα λίγα που θυμάμαι από την αρχή αρχή εκτός αν η μνήμη μου είναι τόσο χάλια. Η πλάκα είναι ότι έγραψα απ και για άλλο φίλο σε ένα server first guild (Origin στο Burning Steppes) και τον δέχτηκαν κι αυτό, πρέπει να αρχίσω να το κάνω επί πληρωμή :mrgreen: .