αφού έχουμε πει όχι χημείες ρε θείο
όχι για τις αυπνίες τουλάστιχον
Printable View
αφού έχουμε πει όχι χημείες ρε θείο
όχι για τις αυπνίες τουλάστιχον
ε μαλακια (πετυχημενη) τοτες
κ αν ξυπνήσει?!? τι λέω?
τεσπα, ζεστό μπάνιο προβλέπεται κ κουκούλιασμα. είδωμεν
xapla sto krevati. vale treme. paixe kana misawro me blastidia sta podia panw apo tis kouvertes. ase tismpaketes. teleiwse to epeisodio. paixe angry birds sto kinhto gia kana misawro. apotelesma? se miamish wra tha se exei parei o upnos. pio nwris de se vlepw.
egw otan me pianei aupnia to pairnw apofash kai perimenw perimenw perimenw
πιες ενα ποτηρακι ζεστο γαλα η ενα ποτηρακι κοκκινο κρασι η ενα μπουκαλι μεταξα.
οι αϋπνίες οφείλονται κατά βάση στο άγχος.
το σωστότερο είναι να βρεις την πηγή του άγχους, αν είναι κάτι μόνιμο (το άγχος) θα μπορέσεις έτσι να το έχεις υπό έλεγχο κ έτσι θα είναι δύσκολο να σε ξαναπιάσουν στο μέλλον, στην περίπτωση δλδ που κατάφερες να τις καταπολεμήσεις.
αλλιώς αυτό που θα καταφέρεις είναι να βρεις μια λύση για τώρα κ μετά ξαναβλέπουμε.
για αυτό κ οι γιατροί σε κάτι τέτοια δίνουν κάτι για το άγχος κ όχι αναγκαστικά για τον ύπνο αυτόν καθ'εαυτόν.
χωρίς να λέω βέβαια να αρχίσεις τις χημείες, απλά προσπάθησε να βρεις τι είναι αυτό που σε απασχολεί κ δεν κοιμάσαι (με λίγα λόγια).
δοκιμασμένη συνταγή που δόξα τω θεώ (χμ) πιάνει τα τελευταία χρόνια.
πειδή είμαι μέσα στο άγχος γενικότερα ναι...
να'στε καλά παιδιά αλλά νίκησε ο αδελφός φρικ. 2 ποτηράκια τσίπρο κ ζεστό μπανάκι έκανε δουλειά. με τη σωστή μουσική βέβαια
παιδιά δεν είμαι από αυτούς που θα δείξουν με το δάχτυλο αλλά πιστεύω οτι οι μπάφοι κάνουν πολύ κακό στον ύπνο, τρου στόρυ.
ε ω
θελω να τυπωσω κατι σημειωσεις αυριο αλλα ειναι πολλες και δεν θελω να μου παει ο κουκος αηδονι.
ξερουμε τιποτα φτηνο σε κεντρο-εξαρχεια;
σόλωνος και μπενάκη, 3 λεπτά η σελίδα νομίζω.
ντανκε σεν
Πατάει κάτω όλα τα threads μαγειρικής σας.
http://s3-ak.buzzfed.com/static/enha...7079536-12.jpg
Nutella-coated bacon
μολις γυρισα απο φαγοποτι σε τουρκικο εστιατοριο με μπουφε ανατολιτικο και εχεις ποσταρει αυτη την αηδια και παρατριχα να ξερασω τα σωθικα μου στο λαπτοπ.
φαγοτοπικ
<-------------
την αγαπω θα γινουμε ζεβγαρι και θα μας φωναζουν καϊλκη
σημερα στο γραφειο εγινα μαρτυρας του παρακατω διαλογου μεταξυ δυο συναδελφισσων:
1 - Ασε, πηγε η Ταδε στη μανα της να της γνωρισει τον γκομενο και αυτος είναι μαυρος! Με λεξοτανιλ την ειχαν!
2 - Ε νταξει, και τι εγινε; Δεν ειναι και Αλβανος
1 - Ναι, αλλα μαυρος;
2 - Γιατι οι δικοι μας αντρες καλυτεροι ειναι;
1 - Τουλαχιστον ειναι Ελληνες.