Κάποιοι φίλοι μου την έβγαλαν την ίδια μέρα, 2-3 ώρες νομίζω. Εκτός αν έτυχε να τα ξύνουν οι μπάτσοι.
Printable View
Κάποιοι φίλοι μου την έβγαλαν την ίδια μέρα, 2-3 ώρες νομίζω. Εκτός αν έτυχε να τα ξύνουν οι μπάτσοι.
θα χρειαστεις επισης ενα μαρτυρα παλι για την ταυτοτητα.
το καλο ειναι οτι τωρα που εχασες το διπλωμα σου, θα σου βγαλουν απο τα καινουργια, που ειναι σαν πιστωτικες καρτες, τεσπα πολυ ωραια.
το κακο ειναι οτι νομιζω θα πρεπει να πληρωσεις ενα παραπανω παραβολο στο υπουργειο για το συγκεκριμενο διπλωμα.
μάρτυρα χρειάζεσαι αν πας να βγάλεις ταυτότητα σε διαφορετικό ΑΤ από αυτό που είχες βγάλει την προηγούμενη.
επίσης, μην στεναχωριέσαι θα σου βγάλουν καινούριο δίπλωμα που είναι σαν πιστωτική κάρτα!
@shadowking. Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής, πρέπει να έχεις και μάρτυρα. Αυτό που λες ισχύει μόνο για αντικατάσταση δελτίου ταυτότητας.
edit: http://www.astynomia.gr/index.php?op...mid=132&langEN
Σε τέτοια σάητ μπαίνεις ρε στρατόγκαβλο εθνίκι?
Λοιπόν, τελικά πράγματι θέλει μόνο ένα μάρτυρα σε περίπτωση απώλειας/κλοπής + φωτογραφίες + πιστοποιητικό γέννησης και βγαίνει αυθημερόν, λέει ο μπατσούλης. Όσο για το δίπλωμα, ευτυχώς βγαίνει κι από ΚΕΠ.
Πρώτη μέρα στο μεταπτυχιακό, 6ωρο μάθημα από τις 8.45. FML...
Η πρώτη κίνηση που κάθησα στο γραφείο ήταν να χύσω όλη την κούπα του νες.... γραφεία, ποντίκια, καλώδια, laptops, οθόνες, πατώματα κανένας δεν έφυγε αλώβητος...καθάριζα για μισή ώρα με το "καλημέρα"...fml.
First of all, den exw ellinika sot iPad.
On topic.... Prin kapoies imeres opws kateuthunomoun pros to
Autokinito mou diepistwsa pws itan kamia 10ria metra pio brosta
Apo ekei pou to eixa afisei Kai peripou ta 2/3 se mikos.
Akoma perimenw na me apozimeiwsei I asfalistiki tou malaka kai
Exw metakomisei ston goniwn Gia na me pigainofernoun sti
Douleia.
FML!
Μετα απο 2 ώρες ύπνου έρχομαι στη δουλειά.ΓΑΜΩ.