Η φιλόλογός μας στο Λύκειο, πάντως, έκοβε βαθμούς από όσες ήταν ωραίες και αυτές έπεφταν στα ναρκωτικά και τη πορνεία και κατέληγαν να κάνουν παρέα με τους πρεζάκηδες χαμηλόβαθμους.Quote:
Originally Posted by enitharmon
Νο Κιντιν!
Printable View
Η φιλόλογός μας στο Λύκειο, πάντως, έκοβε βαθμούς από όσες ήταν ωραίες και αυτές έπεφταν στα ναρκωτικά και τη πορνεία και κατέληγαν να κάνουν παρέα με τους πρεζάκηδες χαμηλόβαθμους.Quote:
Originally Posted by enitharmon
Νο Κιντιν!
Καλό μήνα!Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
ποός σεπτέμβριος ρε :P.
ιούλιος. ή κάτι σε καλοκαίρι τελοσπάντων. 8)
στο νότιο ημισφαίριο.
Μακάρι να χα τα χρήματα και το χρόνο να ξεφύγω απ αυτή τη γαμημένη μουντίλα.
όχι, εννοώ ΙΟΥΛΙΟΣ στο νότιο ημισφαίριο.
o wraioteros minas einai o dekemvris sto verolino. i se vienni/riga. me xionia, zesto krasi kai xristougenniatikes agores pou myrizoun karamela. :?
(eni mouuuuuuuuuuu :dcry:)
κι ο Δεκεμβριος στη Ρωμη δεν ητο ασχημος, μπορω να πω.
ΜΟΝΟ ΕΝΙ ΕQuote:
Originally Posted by tamagothi
Ο ΑΦΕΗΣΤ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΠΑΛΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑ ΕΙΝΑΙ Ε
Δεκέμβρης οπουδήποτε. Αρκεί να υπάρχει τζάκι.
july ftw
4 μερες νεκρη dsl
μετα απο καυγαδες επι καυγαδων τηλεφωνικως το προβλημα λυθηκε σε 35 λεπτα απ τη στιγμη που κατεβηκα στην κωλετη και ζητησα απ τον υπευθυνο τις συμβασεις και οτι χαρτι εχω υπογραψει για να τα μελετησει ανυπαρκτη/φανταστικη ξαδερφη μου δικηγορος στο παρισι και να κινηθει νομικα μεσω ευρωπαικων δικαστηριων.
πηρανε οι ιδιοι τηλ τους υπευθυνους τεχνικους και ελυσαν το προβλημα σε 35 λεπτα.
ο οτε ειναι by far η μεγαλυτερη μαζωξη ηλιθιων λαμογιων της ελληνικης κοινωνιας.Και εκτος αυτου ειναι ΚΑΙ βλακες.
χαχα εντιτ: το τεχνικο τμημα αποτελειτε απο φοιτητες στη μεγαλη του πλειοψηφια που δεν εχουν χρονο λεει γι αυτο και οι καθυστερησεις στην τεχνικη καληψη καθως και το γιατι δεν υποστηριζουν σαββατοκυριακο την υπηρεσια τους.ΟΤΙΝΑΝΑΙ
Wraios re man. Prepei na kanw kati antistoixo gia na mpei h gamhmenh h 2mbit adsl.
Edit:
Oi kratikes uphresies gamiounte (sumplhrwma sto edit tou apo panw).
:lol: δικηγόρος ξαδέρφη στο παρίσι ρε μαλακα
και προφανως το πιστεψανQuote:
Originally Posted by Bullet
εντιτ: αν και εχω ξαδερφη στο παρισι αλλα οχι δικηγορο :P
:lol: