Touche.
Printable View
Touche.
Drumsick, ο λουις δεν μας τα εχει πει καλα πολυ καιρο τωρα... βαριες παρενοχλησεις κ ο τυπακος ενω το παραδεχτηκε το παιζει ακομα χωρατατζης. τεσπα, κι εμενα το Horace and Pete μου αρεσε δε λεω, αλλα αν τον εβλεπα μπροστα μου καμια ροχαλα 8α του την εριχνα χωρις ελεος.
https://www.nytimes.com/2017/11/09/a...isconduct.html
Ξέρω πολύ καλά τι έχει κάνει, αλλά δεν ισχυρίστηκε ποτέ πως δεν είναι μαλακας. Ίσα ίσα, τα μισά σκετσάκια του μιλάνε για το πόσο μαλακας είναι. Δεν έπεσα από τα σύννεφα όταν μαθεύτηκε. Στεναχωρήθηκα, αλλά δε θα σταματήσω να ακολουθώ τη δουλειά του. Άλλωστε, πιστεύω πως το 70% των ανδρών θα έκανε τα ίδια και χειρότερα αν τους δινόταν η ευκαιρία.
Εισιτήρια βρήκα, κοιμηθείτε ήσυχοι!
μ' αυτό το πλευρό να κοιμάσαι
Spoiler
Spoiler
Είδα στο netflix μισή παράσταση ( τόσο άντεξα) του ck. Ονομάζεται louis ck 2017. Δε γέλασα, ούτε καν χαμογέλασα, ούτε μια φορά. Πραγματικά απορρώ.
Phew, πάλι καλά. Αυτό επιβεβαιώνει οτι καλώς μας αρέσει!
Κρίνοντας από όσα έχεις πει εδώ μέσα, θα επεφτα απ'τα σύννεφα αν είχες αίσθηση του χιούμορ.
:touched: :touched: :touched: :touched:
Ε, άμα είσαι περίεργος, να είσαι σε όλα.
Μωρέ ο Αρκάς να δίνει πόνο και άσε τους άλλους.
edit:
αν και μέχρι τώρα δεν έχει χρειαστεί, όλως τυχαίως.
Ξενύχτησα για να δω το άλλο μισό του Λούη. Πόσο ελεεινή παράσταση. Αν την ίδια παράσταση την έκανε ο Σεφερλής θα τον σταυρώνατε. Αλλά τώρα είναι ο Λούης. Πρόβατα.
α χα καλό ε;
Τι έπαιξε και κλείδωσαν τα ρεντζιστρέισιο?
κάθε τόσο γίνονται απόπειρες εγγραφής από bots τα οποία με κάποιο τρόπο ξεφεύγουν από το human verification
Θενξ :)
Ο animae τα στέλνει και καρφώθηκε!
:!:
It is known, αλλά δεν ήθελα να κάνω spoiler.
Που θα βρούμε ρε αλάνια κάνα πάσο να κάνω φοιτητικό το cu μου?
Μου φαίνεται πιο πιθανό πλέον να βρείς συμβουλές για το τι κρέμα να βάλεις σε μωρό, παρά να βρείς κάποιον φοιτητή εδώ μέσα :!:
Ισχύει. Αλλά εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε, ως τα 36 φοιτητές. Σειρά έχουν οι νεότεροι. Εμείς τώρα αλλάζουμε πάνες.
Έχει μια βδομάδα που έκανα το καρτοκινητό μου γουατσαπ και δίνω 8,5€ το μήνα. Πληρώνω και άλλα 6€ viber out για απεριόριστες κλήσεις προς οποιονδήποτε αριθμό στο εσωτερικό και είμαι καλυμμένος με 14,5€.
Καλή χρονιά σε όλους παιδάκια
ο,τι αγαπάτε και ποθείτε να το βρείτε
:pink:
Ρε, τώρα τελευταία με παίρνουν συνέχεια από λονδρέζικα νούμερα και μου λένε να με ενημερώσουν για το Forex, το οποίο είναι κάτι τύπου επένδυση σε συνάλλαγμα (?), ή τέλος πάντων μια μαλακία που δεν καταλαβαίνω και προφανώς δεν ενδιαφέρομαι.
Προσπαθώ να είμαι πολύ ευγενικός με το συνομιλιτή καθώς ξέρω τα καθεστώτα σε call centers κλπ (φαντάζομαι του λονδίνου δε θα διαφέρουν και πολύ), αλλά είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΙΕΣΤΙΚΟΙ σε σημείο που αν δεν τους το κλείσεις εσύ δεν πρόκειται να σταματήσουν να μιλάνε, μέχρι και να σε ρωτάνε προσωπικά στοιχεία (εθνικότητα, ονοματεπώνυμα, κλπ, αν είναι δυνατόν)
Ξέρει κανείς να μου πει τι διάολο είναι αυτό το Forex? με το γκουγκλάρισμα δεν έβγαλα κάποια άκρη
τζόγος με νομίσματα. μακρυά!
Το πρώτο τηλέφωνο που μου έκαναν για αυτό, ήταν από κάποιον Κύπριονς αδελφονς. Είχε πολύ γέλιο, όταν του είπα ότι δεν έχω στον ήλιο μοίρα, πόσο μάλλον για να επενδύσω κιόλας. Στα επόμενα, κλασικά punjabi. :)
Καλά ρε έντεχνες κνίτισσες, έχετε όλο το χρόνο για φάτσα κάτι Μαγειρίτσες και Μικρούτσικους και δεν έχει μπει ΑΥΤΟΜΑΤΑ μπανερ ΠΑΝΤΟΥ ο Neil Peart;
ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΓΙΝΕΙ ΤΟ ER ΜΑΣ
Σαν τα χιόνια, μας έγλειψες.
Παιδιά, έχει κανείς spotify premium family?
https://www.spotify.com/gr/family/ από τις περιγραφές εδώ δεν μπορώ να καταλάβω αν υπάρχει περιορισμός όλα τα accounts να βρίσκονται στο ίδιο location ή όχι.
πχ, ενώ σου λέει αυτό
και αυτόQuote:
6 λογαριασμοί Premium για μέλη της ίδιας οικογένειας που ζουν στο ίδιο σπίτι.
στα FAQ λέει:Quote:
Τα μέλη της οικογένειας που ζουν κάτω από την ίδια στέγη μπορούν να απολαμβάνουν έως και 6 λογαριασμούς Premium.
Προφανώς αυτό που θέλω είναι να το μοιραστώ με κάποιους φίλους, φάση Netflix.Quote:
Μπορούμε να ακούμε μόνο στο σπίτι;
Μπορείς να ακούς Spotify όπου θέλεις, σε κάθε συσκευή.
Αν κάποιος έχει / ξέρει κάποιον που έχει ας μου δώσει τα φώτα του! Θενξ!
Είχα για αρκετό καιρό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δηλώσουν όλοι την ίδια διεύθυνση.
Μπορούνε να ακούνε όλοι σε όποια συσκευή θέλουν.
Ό,τι είπε ο Λασπόνερος από πάνω, το μόνο που θέλει είναι να δηλώσεις την ίδια διεύθυνση κατοικίας. Είμαι σε premium family με άτομα που μένουμε σε διαφορετικές χώρες και ακούμε χωρίς πρόβλημα. Το μόνο θέμα που θυμάμαι ήταν πως έπρεπε να κάνουμε την εγγραφή όταν βρισκόμασταν Ελλάδα (η διεύθυνση κατοικίας που έχουμε δηλώσει είναι στην Ελλάδα) αλλιώς δε μας άφηνε να τη βάλουμε, μάλλον λόγω μη ελληνικής ip - δεν είχα δοκιμάσει με vpn για να σου πω. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό έχει αλλάξει πλέον.
το spotify μετα απο μηνες με ip απο αλλη χωρα απο αυτη που δηλωθηκες σου ζηταει να επιβεβαιωσεις τις ρυθμισεις σου, οποτε παιζει να σε πεταξει εξω.
σε αλλα νεα ξηλωθειτε για κατι σοβαρο:
Αλλος ανθρωπος
ΣΟΣ ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 24-2
Θα ανακοινώνω μέχρι και την Κυριακή 23/2 από εκεί και μετά θα καταλάβω αν δεν τα καταφέρουμε ....
Αναρωτιέμαι όσο και το ξερω ότι είναι δύσκολο, δεν υπάρχουν 17 άνθρωποι που έχουν την οικονομική δυνατότητα,να βάλουν από 275 ευρώ ο καθενας μέσα από 25.000 ανθρωπους ;;
Μαζέψαμε άλλο ένα 275ευρω από προσφορές ανθρώπων με 1,5,8,10,20,25,30,50,100 ευρώ ο καθενας μας μένουν αλλά 17 275ευρα ακόμα.
Οποίος μπορεί αν μπορεί,για αμεσες αναγκες που πρέπει να τα δώσουμε μέχρι Δευτέρα πρωί 24 Φεβρουαρίου
https://www.paypal.me/oallosanthropos
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 084/609402-35 και
IBAN GR7801100840000008460940235 Παναγουλα Πολυχρονοπουλου του Μιχαηλ
SWIFT / BIC: ETHNGRAA.
https://www.facebook.com/konpol64?__..._N4050&fref=nf
xerei kaneis an yparxei to worms armageddon se steam gia mac?
το search του steam θα έχει ένα μηλαράκι στα available platforms
κι ομως βλεπω οτι ειναι αβεηλαμπλ μονο για γουηντοζ. https://store.steampowered.com/cart/
Έχει ενα εικονάκι δίπλα σε τιμη και στην περιγραφη λεει:
"SYSTEM REQUIREMENTS
MINIMUM:
τι φαση? δε μπορεις να το τρεξεις σε μακ απο στιμ?
εχει £11 και τις λυπαμαι αν ειναι να το αγορασω και να μη δουλεύει λογω κομπατιμπίλιτι.
ε άρα δεν τρέχει, εννοώ θα έχει ένα μηλαράκι αν υπάρχει αν δεν έχει μηλαράκι δεν υπάρχει
παίρνετε mac και θέλετε και να παίξετε
να πάτε να κάνετε facetime και να στείλετε κανένα imessage με μπλε φουσκίτσα
αφήστε εμάς τους πλεμπαίους με τις πράσινες φουσκίτσες να περνάμε καλά
Λοιπόν, ερώτησις που θα ήταν καλό να απαντηθεί εντός εύλογου χρονικού ορίζοντα:
Δουλεύω ένα έγγραφο στο Word 2007 και θα ήθελα να συμβεί κάτι από τα δύο στις υποσημειώσεις (footnotes):
1) ΕΙΤΕ να υπάρχει παντού απλός footnote separator (και καθόλου footnote continuation separator)
2) ΕΙΤΕ να κάνω την εντολή "keep lines together" για ολόκληρο το έγγραφο, δλδ να μη χωρίζονται οι υποσημειώσεις σε δύο σελίδες.
Το δεύτερο έχω καταφέρει να το εισαγάγω μεμονωμένα αλλά όχι σε ολόκληρο το έγγραφο, με αποτέλεσμα λόγω μεγάλης έκτασης να 'ναι μπελάς το να πηγαίνω σε κάθε περίπτωση που «σπάνε» οι υποσημειώσεις και να κάνω αυτήν τη δουλειά. Υπάρχει κάποιου είδους μακροεντολή;
Επισυνάπτονται σχετικά βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=vdfZrEs9gcI
https://www.youtube.com/watch?v=K0SZW_hSrvw
edit: τα κατάφερα!