3300 dps στο 25αρι voa o σκορδακος μολις :D
Printable View
3300 dps στο 25αρι voa o σκορδακος μολις :D
mlk Bullet kaigesai?
:P
soto εσυ εδω;
είμαι ο πλέον άσχετος με WOW απλά είπα να σου πώ ένα γεια :PQuote:
Originally Posted by Abruzzi
eftasa ta 5k dps se patchwerk kai xairomai me ton lock.pvp akoma poutsa trww pantws.
wra gia ton elemental shaman mou :)
gief gear
Ρε γαμώτο για μένα αν παίζεις WoW πρέπει να παίζεις μόνο σοβαρά. Έχωντας αυτό στο μυαλό, πριν από 2 περίπου χρόνια και πιο πριν που έπαιζα έκανα raids 6-7 ώρες 5 μέρες τη βδομάδα. Τώρα έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Αλλά έχωντας τόσα πράγματα να κάνω, βαριέμαι να έχω υποχρέωση να παίζω κάτι συγκεκριμένο τόσες ώρες. WoW deleted :|
vasika re sy pleon den xreiazetai na kapseis tooooso poly.ta raid einai pio mikra kai pio eukola.gear pairneis gia plaka genika einai pio appealing stous casuals.vevaia se ayto pou les exeis ena dikio oti an einai na paikseis na to kaneis swsta alla kai pali an den exeis xrono an paizeis me parea kalo einai.
Ναι δεν διαφωνώ, το πρόβλημά μου είναι ότι δεν αντέχω να ξέρω ότι κάποιες μέρες τη βδομάδα είμαι υποχρεωμένος να είμαι logged για κάποιο μεγάλο διάστημα. Παλιά δεν με πείραζε, τώρα δεν το μπορώ. Φταίει βέβαια και το ότι όσους ήξερα στο σέρβερ μου έχουν σταματήσει
tribe αμα εχεις τη γκαντεμια μου δε παιρνεις ευκολα gear
και στο τι πεφτει και στο roll
ααχχαχαχααχα καλό. Πάντως σε mage videos τιποτα δεν φτάνει τούτο: http://www.youtube.com/watch?v=ov07yLusCKs
valorous παντελονακι :touched:
χαχα ωραιος