τους έχω δωράκι πάντως και στους 2 :)
Κάτσε να χαλαρώσω με κάτι άλλα που έχω , και θα με δείτε στην ΤιΒι :)
Printable View
τους έχω δωράκι πάντως και στους 2 :)
Κάτσε να χαλαρώσω με κάτι άλλα που έχω , και θα με δείτε στην ΤιΒι :)
περι Δημητριαδη, εκτος του οτι πλησιαζει επιπεδα Τασου Μητροπουλου ως παραγων (με προοπτικες να τον ξεπερασει)
ηθελα να πω οτι μου ηταν τρομερα αντιπαθης ως παικτης, κλασσικος φορ περιοχης αλα Μαχλα, Βαϊτση, Μπατσινιλα (!!!)
και ολους αυτους τους αμπαλους που βγαζει συνεχως το ελληνικο ποδοσφαιρο
πώς τον γουσταραν οι ΑΕΚτζηδες που εχουν δει μερικους παικταραδες στην επιθεση τους, ποτε δεν καταλαβα
ενταξει εβαλε καμποσα γκολ αλλά...
Quote:
τι είπε ο Σάχα στους συμπαίχτες του μετά την λήξη..
"ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ"
ti na kanei re o agamidis, aytounou tou eipane ela edw kai koitakse na trekseis tin omada me ayta ta lefta, pws kai ti den mas noiazei pantws parapanw den bazoume. aytos ekopse ta kinita kai ta noikia kai paei gia na tou poune bravo... an den yparxoun lefta ti na kanei o agamidis, to kalytero pou tha mporouse tha itan na min eixe mplextei pote
o dimitriadis kaneis den kserei ti kanei...
μην είσαι θύμα όσους έδιωξε έφερε παραπάνω και δικούς του.
Οι μισθοδοσίες ανέβηκαν αντί να παίσουν.
Ο τύπος πέρα από μέγας βλάκας αν παρατηρήσεις συμπεριφορά είναι Κούγιας wannabe.
Η φάση με τον τζιμπούρ δεν σου βρωμάει καθόλου?
O χοντρός όταν ήρθε στην ΑΕΚ ζήτησε κλειστό 3ετές συμβόλαιο , τον πρώτο μήνα ζήτησε και του έφτιαξαν καινούριο γραφείο στους Θρακομακεδόνες (ενώ ήταν θέμα μηνών να φύγουν) που στοίχισε (τα έπιπλα μόνο) 6.000 euro
έχει μουρλαθεί να γαμάει σάπιες γκόμενες δημοσιογράφους και να το παίζει καπεταν ΑΕΚαρας.
Πέρυσι εδώ τα έλεγα , γύρναγε τους συνδέσμους πίνοντας ουισκάκια και τους έλεγα να βρίζουν την διοίκηση , φυσικά τον έδιωχναν, αλλά κάτι λέει για το πόσο μουνάκι είναι...
Αλλά είπαμε , πίσω έχει η αχλάδα την ουρά ....
Ε αστεία πράγματα μετά τα 6, αλλά ο παμπο είναι επικίνδυνος. Πάλι άφησε τους παίκτες να κάνουν ο,τι τους κατέβει. Ο μιραλας έπρεπε να έχει φύγει με απευθείας κόκκινη από το 9 (δε νομίζω να είχαμε 6ρα τότε ε) και γενικά ειδικά οι γαυροι (έδρα γαρ) είχαν το ακαταλόγιστο σε όλο το παιχνίδι. Μαζί με τον παππα, οι χειρότεροι διαιτητές του πρωταθλήματος ιμο. Αλλά μπήκαν 6 αυτή τη φορά και δεν πειράζει.
Quote:
Στην αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης», ο Δραμινός παρατηρητής του Παμπορίδη του μετέφερε (και τον επιβεβαιώνουν και τα ριπλέι) πως στο 9ο λεπτό ο Μιραλάς έπρεπε να δει απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα για αγκωνιά στον λαιμό του Σκόκο (δεν είδε ούτε κίτρινη).
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μιραλάς έπρεπε να αποβληθεί… ξανά, καθώς έφτυσε τον Μανωλά (δεν έβλεπε ο διαιτητή). Επίσης στο 23’, ο Ιμπαγάσα έπρεπε να δει δεύτερη κίτρινη κάρτα γιατί έπιασε από το πρόσωπο τον Γκερέιρο (μπροστά στον Παμπορίδη). Κίτρινες κάρτες έπρεπε να δουν και οι Τζιμπούρ (για χέρι), ο Ντιόπ (τουλάχιστον μία), ο Νασούτι (για αγκωνιά) και ο Μανωλάς (για σκληρό μαρκάρισμα).
Αν και γενικά είμαι μέλος του κινήματος "ΔΕ ΜΟΥΤΖΩΝΩ", τώρα την άξιζες.
ntaks den mas riksan eksw to symbolaio tou xontrou kai oi misthodosies tou agamidi. kai sou lew den tous exw kamia sympathia to antitheto. apla nomizw oti to pragma brwmaei apo to kefali kai aytoi oi dyo einai apla oi lakedes tous. me to djebour kanan megali mlkia kai xasan kai polla lefta den mporw na to katalabw,ektos an tous ta exei dosei o marinakis katw apo to trapezi na ta baloun kateftheian stin tsepi kai na min plirwnoun kai efories ...
opws kai naxei an einai na ksekinisei to kynigito as ksekinisei apo aytous.
Ομοιότητες aka Σωσίες μεQuote:
Originally Posted by Αδαμίδης
Quote:
Originally Posted by Παπανδρέου
Χαχ ναι οκ. Τι σε αυτά που έγραψα ήταν λάθος; Ποια από τις φάσεις που περιγράφεται στο quote είναι λανθασμένα εκτιμημένη; Ο παμποριδης μπήκε στο ματς για να αφήσει τους γαυρους (κυρίως, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν καταλαβαίνει από κάρτες) να κάνουν ο,τι θέλουν και σε συνδυασμό με την ανυπαρξία της ΑΕΚ ήρθε η εξάρα. Το ίδιο έκανε και ο διαιτητής στο δικό μας, απλά εμείς δεν ήμασταν ανύπαρκτοι και φάνηκε περισσότερο. Ο παμπο κατάφερε να κάνει τραγικά λάθη (που επηρέασαν τον αγώνα, εκτός αν πιστεύεις ότι ο μιραλας θα σκόραρε και από τα αποδυτήρια ή ότι αν ο γαυρος ήταν με 10 παίκτες 80+ λεπτά θα ήταν τόσο κατηφόρα) σε ματς που ήταν εύκολα του γαυρου.
Δε θα πόσταρα καν αν είχε αφήσει κάνα δυο οφσάηντ ή το ένα γκολ ήταν μούφα πέναλτυ. Έχω ξαναγράψει (όχι τυχαία σε προηγούμενο παιχνίδι του παμποριδη ΠΑΟΚ-ΗΡΑΚΛΗΣ) ότι για μένα επικίνδυνο παιχνίδι ή τσαμπουκάδες στη διάρκεια του παιχνιδιού, όταν μένουν ατιμώρητα είναι πολύ χειρότερη περίπτωση από τα μπέναλτυ και τα οφσάηντ. Χρειάζεται να εξηγήσω το γιατί;
Ο ΠΑΟ κατέθεσε μια πραγματικά καλή πρόταση για τη βελτίωση της κατάστασης στο ποδόσφαιρο και κανείς δεν ασχολήθηκε, ούτε ο μαρινακης με τη λίγκα του, ούτε η ΕΠΟ, ούτε ο ΓΓΑ.
Για το αρχείο: http://www.tovima.gr/sports/article/?aid=389907