Άστο ρε spiritcrusher, δεν το'χεις σήμερα...
Printable View
Τι δεν έχω ρε γίδι; Για πες μας εσύ που ξέρεις!
Δες τι έκανα ακριβώς quote από τον BunnyDee...όντως υπήρχε ένα "σύστημα" ή ένας urban legend πως σκοτώναν τους χαρακτήρες που πιάναν DUI, αλλά τα τελευταία χρόνια πιάνανε γενικότερα, αλλά δεν είχαν τα κότσια να τους σκοτώσουν for the sake of the plot. Το πιο αξιοπρόσεκτο πράμα στο προχθεσινό επεισόδιο δεν ήταν το πέσιμο του Desmond στο πηγάδι, κάτι που θα έπρεπε να περιμένεις γιατί είναι απειλή για τον "you're John Locke", ως απόρροια των κατηγοριών για σεξουαλική παρενόχληση on set που είχε (που για μένα είναι πιο σοβαρές κατηγορίες από το DUI), αφού όχι μόνο δεν τον σκοτώνουν (όπως λες εσύ κι οι όλοι υπόλοιποι που προφανώς τον θεωρούμε alive & kicking), αλλά το σημαντικότερο πράμα ήταν ο αναπάντεχος θάνατος της Ιλάνα. Ξέρουμε τι έγινε με την τύπισσα; Μήπως αυτή είχε κανά πρόβλημα με τον νόμο; Δεν ξέρω, ρωτάω...
Για όλα τα παραπάνω και για το αυθαίρετο συμπέρασμα πως πιστεύω πως πέθανε (ή όχι-δεν έχει σημασία) σου λέω πως δεν το έχεις σήμερα! 8)
Μάλιστα. Ρε αγόρι μου καλό, μιας και το έκανες και quote, η άλλη λέει πως δεν δώσαμε πρέπουσα σημασία στο ότι "πέθανε ο desmond" το άλλο με DUI κτλ τα έχει σε παρένθεση γι αυτό το λόγο. Αλλού εστίαζε. Δεν είχε κάτι άλλο να "προσέξει" αυτό μας έδειξαν, αυτό είδε.
Κατα τ'άλλα σε αυτά που λες από πάνω, ναι μαζί σου αν και δε νομίζω να είχε πρόβλημα με το νόμο. Απλά ήθελαν να κάνουν ένα Arzt αστειάκι :P
0% πιθανοτητα να πεθανε ο Ντεσμοντ
http://neverseenlost.wordpress.com/
Δεν ψάχνω αν έχει ποσταριστεί, αν είναι σβήστε το.
Σβηστε το ουτως η αλλως.
Δεν ψαχνω αν το εχετε διαβασει, αν ειναι σβηστε το κι απο τη μνημη σας.
Νομίζω είναι πλέον φανερό ότι ξετυλίγωντας για έξι σεζον ένα πολύπλοκο και ενδιαφέρον κουβάρι που έχει τριπάρει ήρωες και θεατές σε μια συνεχή αναζήτηση για απαντήσεις μέσα σε θρησκείες, επιστήμες, παράλληλα σύμπαντα, οι τύποι το φτάνουν σε κάποιο αναπάντεχο και αριστουργηματικό 'love is the only answer, brother'. I rest my case, απλώς περιμένω ένα μεγάλο φινάλε πλέον, για μια μεγάλη σειρά.
το αυριανο να το δειτε λιγο-λιγο να σας φτασει γιατι την αλλη βδομαδα δε θαχει
giauto kai xekinhsa flash forward simera. gia peite poia seira einai auth pou legate oti exei parallel universe? to fringe i to the wire?
poia einai p[ou gamaei kai proteinete na dw? ektos an de gamaei kamia. to firefly epishs ontws gamouse? htan tetoia fash?
Εντάξει μαλάκες πήρε τα πάνω του για τα καλά. 3 επεισόδια και το 2πλο φινάλε έμειναν. Προβλέπεται ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ
Περιεργο επεισοδιο, ηταν η πρωτη φορα που δεν ηξερα με ποιον ειναι centric και ηταν ευχαριστη εκπληξη.
Να υποθεσω οτι και το επομενο ετσι? Τεσπα, εννοειται πως οτι εγινε στο τελος ηταν απλα cliffhanger και σιγα μην συνεχισει ετσι.
το fringe ειναι μπερνη.
για το επεισοδιο τι να πεις;απλα απολαμβανουμε την τελειοτητα για οσο κρατησει.
4 ακομα μαλακες.