Ρε πάνε διάβασε. :razz:
Printable View
Ρε πάνε διάβασε. :razz:
θα μπορουσες να γινει συζητηση στο θεμα αν ηθελες αλλα τα 2 πρωτα σου ποστ, εχουν καταληξει οτι α) δεν επρεπε να γινουν μεταγραφες Ντιογο γιατι δεν εχουν να φανε μια τυροπιτα στην ΠΑΕ και β) ο Υπουργος προτου μας ρυθμισει τα 60 μυρρια μαλλον σε πηρε τηλεφωνο, γιατι δειχνεις να το ξερεις καλα, και ως εκ τουτου απορριπτονται με μια ελαφρα πιντς κομπλεξ μεσα τους.
Αμνίζιακ, ο ΠΑΟ (χωρίς τις 20ρες από το ΤΣ Λ ε) είχε 28 μύρια, έκανε την αύξηση και τα έφκιασε. Ο γαυρος κονομάει κάθε χρόνο γερά και ακόμα και μετά την πιθανή αύξηση (45 ακούγεται) θα χρωστάει πάνω από τα 28 που χρωστούσαμε εμείς.
Δηλαδή: ο ΠΑΟ ακόμα πληρώνει τελικά τον κόσμο (γιατί όπως ειπώθηκε όλοι παίρνουν δάνεια, το θέμα είναι αν τα πληρώνουν) ενώ εσείς ακόμα αγοράζετε με χρέη.
Θα τα δούμε όντως στο μέλλον αν αλλάξουν όλα αυτά. Μακάρι για σας (αλλά και για μας γιατί χρέη στο δημόσιο είναι χρέη σε όλους), να βρεθεί κάποιος να ξεχρεώσει τον γαυρο.
α και μπαη δε γουεη, τι εννοειτε οταν λετε για το χαρισμα των χρεων επι Κοσκωτα. Επειδη ειναι γενικα γνωστο οτι ο Ολυμπιακος πληρωσε τα χρεη του, και δεν αφηνει ας πουμε χωρο για να πουμε οτι μας κατεβει, επειδη εχουν περασει 17 χρονια, τι ειναι αυτο που θα ΞΑΝΑκανει το δημοσιο τωρα?
Δηλαδή η ύπαρξη του καφενείου / υποδείγματος μπόχας και δυσωδίας / καρκίνου του ελληνικού αθλητισμού και ρεντίκολου της ευρώπης, είναι συνώνυμη με την αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ε ρε φαντάσου να πιάσουν και για τα καλά οι ζέστες τι έχουμε να ακούσουμε....
εγω απλα ειπα οτι η αξια του προιοντος θα πεσει κατα 55% !!!
κριμα ειναι!!!!
Παιδιά είδα το Hangover, πλακίτσα είχε.
Δεν είχα σκοπό να συνεχίσω τον χαβαλέ μου, αλλά εντάξει μην παραγράφουμε την ιστορία τώρα. Έτσι και αργότερα (μόλις κλείσουμε 17 χρόνια!) θα λέμε ότι και οι υπόλοιπες ομάδες πλήρωσαν τα χρέη τους και ότι, σιγά μωρέ, τι ήταν η παράγκα, ποιες κασέτες τώρα.
Ο γαυρος πλήρωσε σημαντικά μικρότερο ποσό από τα χρέη του, με νόμο που πέρασε ο Στέφανος Μάνος στη βουλή. Μιλάμε για τελική πληρωμή μικρότερου του 1/5 του ποσού και σε κάτι σαν 100+ δόσεις.
Αυτό είναι γενικά γνωστό ότι δεν θεωρείται πληρωμή χρεών.
Έντιτ: Για τα ποσά και τι έγινε υπάρχουν εύκολα λινκς στο διαδίκτυο. Πχ:
http://www.sport24.gr/html/ent/903/ent.294903.asp (λέει το αρχικό ποσό στα 12 δις, εγώ το θυμάμαι και το βρίσκω αλλού στα 14, αλλά δεν έχει πολλή σημασία)
Ένα λινκ γαυρικο για να μην έχουμε προβλήματα http://www.bam.gr/article/127416 . Μας λέει το τελικό ποσό που πληρώθηκε και τις 120 δόσεις.
Tiga parapliroforish kai oti nanai...
O olympiakos plirwse ta xreh tou me doseis xwris tis prosayxiseis.
Kalo einai na mhn ftiaxnetai pragmata sto mialo sas mono kai mono gia na parousiasete ta prgmata opws eseis thelete...
Εντάξει.
Live_by_honour εργάζεσαι στο τίμιο λογιστήριο της ΠΑΕ ΘΡΗΝΟΣ;
Τα ξέρεις από μέσα να μας ενημερώσεις και εμάς;
με τα ΠΑΕ ΘΡΗΝΟΣ δε βοηθατε ιδιαιτερα να συζητησουμε.
επισης αν αυτος και καλα εχει τα λογιστηρια της ΠΑΕ ΘΡΗΝΟΣ εσεις τι εχετε? κολλητους στο υπουργειο οικονομικων το 1993?
Μάτια και διαβάζαμε τις εφημερίδες βασικά. Ήμουν 14 τότε, μια χαρά τα θυμάμαι ο ίδιος. Να προσθέσω ότι το τότε ενδιαφέρον μου ήταν πιο πολύ για το πολιτικό σκάνδαλο, δεν είχα γίνει γραφικός οπαδός ακόμα.
Υπάρχει αντίρρηση ότι έγινε διακανονισμός και πληρώθηκαν πολύ λιγότερα σε πολλές δόσεις;
Αγνοουμε τα περι δευτερων και τριτων κλπ οπαδικα και εστιαζουμε στην ουσια.
και κάπου εδώ έρχετε ο μαλάκας ο ΠΑΟΚτσής και λέει:
"Τόσα χρόνια μας σπάσατε τα παπάρια με τα χρέη του ΠΑΟΚ"
PS: Το γελίο είναι η ομάδα που έχει σε όλα τα αθλήματα (εκτός του γουότερ-τάβλι πιθανώς) τατουάζ στη φανέλα μία μέχρι πρίν λίγο καιρό κρατική εταιρία, να την λέει για κρατικά λεφτά και χρέη σε μία άλλη που της χαρίστηκαν και_γω_δε_ξέρω_πόσα_εκ_δραχμές!!! Γαμώ τις σουρίαλ φάσεις λαίμε
Είδες κανέναν να αρνείται ότι το κράτος κάνει κωλοτούμπες στις ομάδες (αναλογικά με το μέγεθός τους); Υπάρχει διαφορά όμως ανάμεσα στις χορηγείες και στο χάρισμα χρεών. Στην Ελλάδα του τεράστιου κράτους οι μεγαλύτερες εταιρίες είναι κρατικές (ή ήταν μέχρι πρόσφατα) και είναι λογικό αυτές να είναι κύριοι χορηγοί των μεγάλων ομάδων. Εκτός αν έχουμε ιδιωτικές πολυεθνικές και δεν το έχω πάρει πρέφα.
Χμ; Πότε αλλάξαμε θέμα;
:p
απ οτι καταλαβα απ οτι εγινε την τελευταια δεκαετια, το υπερσκανδαλο ειναι οτι ο Ολυμπιακος δεν πληρωσε τους τοκους απ τα χρεη.
Αντε γλεντηστε παλι. Θ αρχισει το πρωταθλημα.
υ.γ. ακουσα και το video του boom. εχω να πω οτι "λολ"
μπαη δε γουεη ο τυπος λεει αυτο που λενε ολοι, οτι η εταιρεια Ολυμπιακος δε χρειαζεται να ειχε δωσει ΧΤΕΣ 63 μυρρια ευρω.
Οχι τιποτα αλλο τελικα ηταν νομιμη και η μεταγραφη Ντιογο!!!!!!!!!!!!!!!!
Ουφ!!!!!!!!!!
Δε μίλησα για νομιμότητα και πολύ, προφανώς όλα νόμιμα έγιναν αφού φτιάχτηκε νόμος για τον γαυρο! Απλά το κράτος έκανε την κωλοτούμπα του για να σώσει την ομάδα. Ακόμα θυμάμαι την ατάκα του Παπανδρέου "εγώ και ο θειος (!) αποφασίσαμε να σώσουμε τον γαυρο (!!)". Υπήρξε πολιτική βούληση και πράξη.
Γενικά δεν υπάρχει κανένα "υπερσκάνδαλο" για καμιά ομάδα, αφού όλες "νόμιμα" έκαναν διακανονισμούς και σώθηκαν από τα χρέη. Το μόνο που λέω για το συγκεκριμένο θέμα είναι ότι ο ΠΑΟ, όσο εγώ γνωρίζω (τα τελευταία 20 χρόνια ας πούμε) δεν είχε ποτέ ανάγκη να φτιάξει κάποιος νόμο για να "μην πληρώσει τους τόκους". *
Δεν είδα το βίντεο, βαριέμαι.
* Εκτός από το ότι δεν είναι εντελώς ακριβές αυτό (δεν ήταν μόνο προσαυξήσεις χρεών που δεν πληρώθηκαν, αλλά πάγωσαν και κάποια άλλα χρέη που τελικά παραγράφηκαν), από πότε δεν είναι σημαντικοί οι τόκοι των δανείων και των χρεών; Αν όλοι παίζουν με δάνεια όπως λέμε και μερικοί απλά δεν πληρώνουν τους τόκους, δεν είναι αθέμιτος ανταγωνισμός;
Εντιτ: Μέχρι ένα σημείο έκανα μαλακισμένο ποδοσφαιρικό χαβαλέ που γενικά αγαπάτε να μισείτε οι γαυροι εδώ μέσα (χοχο χρωστάτε, χοχο σας κλέβει ο θειος), αλλά όταν φτάνουμε να κλείνουμε τα μάτια στις αθλιότητες του κράτους επειδή μιλάμε για την ομάδα μας, κάτι έχει πάει πολύ στραβά. Συμφωνώ απόλυτα με τον αμνίζιακ ότι το ίδιο θα γινόταν με ΠΑΟ αν υπήρχε λόγος και προφανώς το να λέω πόσο τίμιοι είμαστε (λολ) υποβαθμίζει το θέμα και ψαχτείτε καλύτερα οι γαυροι που πιστεύετε ότι όλα έγιναν καλώς.
Αν το κράτος συμπεριφέρεται και σε άλλους έτσι, να το συζητήσουμε, αλλά αν δεν πληρώσει ο μπαμπάς Οντόνιαν τα χρέη του, πάει φυλακή, κι ας είναι ελάχιστα σε σύγκριση με τα παραπάνω.Quote:
Το 1992, µετά τη λαίλαπα Κοσκωτά και Σαλιαρέλη που πέρασε από τον Ολυµπιακό, ψηφίστηκε από τη Βουλή ο νόµος 2021 τού Στέφανου Μάνου. Με βάση αυτόν, ρυθµίζονταν τα χρέη τής ΠΑΕ Ολυµπιακός και ένα µεγάλο ποσοστό χαριζόταν. Συγκεκριµένα, η ΠΑΕ απαλλάχθηκε από τις απαιτήσεις τής Τράπεζας Κρήτης µέχρι του ποσού των 2,6 δισεκατοµµυρίων δρχ., το οποίο κατέβαλε το δηµόσιο. Ταυτόχρονα, διαγράφηκαν οι οφειλές προς το δηµόσιο για φόρους µεταγραφών, µε αποτέλεσµα το ποσό που χαρίστηκε να ξεπερνά τα 3 δισεκατοµµύρια, ενώ 5,5 δισ. «πάγωσαν», καθώς υπήρχαν εκκρεµείς δίκες. Ο τελικός λογαριασµός για τον Ολυµπιακό έφτασε να είναι 2 δισεκατοµµύρια σε 120 δόσεις.
λολ @ παπανδρεουQuote:
Δε μίλησα για νομιμότητα και πολύ, προφανώς όλα νόμιμα έγιναν αφού φτιάχτηκε νόμος για τον γαυρο! Απλά το κράτος έκανε την κωλοτούμπα του για να σώσει την ομάδα. Ακόμα θυμάμαι την ατάκα του Παπανδρέου "εγώ και ο θειος (!) αποφασίσαμε να σώσουμε τον γαυρο (!!)". Υπήρξε πολιτική βούληση και πράξη.
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=61495
edit: ωπς, λάθος θρεντ =]
Άλλο ένα σημάδι ότι η ομάδα ετοιμάζεται να κατακτήσει την Ευρώπη και πάλι. Τρέμετε γαυράκια!
χεχ οκ, τι θέλεις να πεις ακριβώς;
edit: ωπς, http://archive.enet.gr/online/online...02,id=48765964
edit 2: ωπς trilogy, http://archive.enet.gr/online/online...02,id=19323788
ε εντάξει, ένα ολόκληρο θρεντ συντηρείς από μόνος σου, όλο και κάτι θα σου ξεφύγει.
Άδικο για τον πιτσφορκ.
Το θρεντ το συντηρούν όσοι το διαβάζουν φίλος. Οι αγνοί οπαδοί.
τι εννοείς :?: δεν έγινε και βιομήχανος :!:
δίκιο, δε λέω
Τώρα που σταμάτησε πάντως προσωρινά η αθρώα καταγραφή ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ για τον εξ αμερικής καρνάβαλο και πιάσατε τη κουβεντούλα γενικώς και αορίστως, εμφανίστηκαν όλοι σε αυτό το τόπικ για να σχολιάσουν, μέχρι και ο νάθινμαν.
Τόσο καιρό έκαναν όλοι πως δεν το έβλεπαν το τόπικ, δε πειράζει παιδιά, το ξέρουμε ότι η αλήθεια πονάει....
Pitchfork, το τοπικ εξυπηρετει μια χαρα το πρωταρχικο σκοπο του, ο οποιος ειναι εδω και χρονια το ξεκαυλωμα των απανταχου κομπλεξικων, που αλλη δουλεια δεν εχουν απο το να ψαχνουν μεχρι τελευταιο σεντ τις οικονομικες ατασθαλιες της διοικησης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, τα νυχτοπερπατηματα των ισοβιων πρωταθλητων και τις αλητειες του Καστιγιο και αλλων πρωην ή και νυν ερυθρολευκων πρωτοστατων. Αυτη η κινηση εγινε πριν χρονια για να αποσυμφορησει την μαλακια και το κομπλεξ απο ολα τα υπολοιπα θρεντ, ειτε προκειται για πολο, για βολει, για βιντεο θρεντ, για πικτσουρ θρεντ, για ποστ πιξ οφ μουναρες αθλητριες και ουτω καθεξης. Φυσικα η επιτυχια του ειναι περιορισμενη, καθως κανεις δε μπορει να μετριασει το μεγεθος της βλακειας σου και του Οντονιαν, αλλα εγω θεωρω οτι εχω συνεισφερει οσο επρεπε στο υποφορουμ που λεγεται αθλετιξ ωστε να μη βουλιαξει απο την καθυστερηση.
:maikl:
Η βλακεία που έχεις συνεισφέρει, ισορροπεί την κατάσταση δυστυχώς.
Και 11000 posts ακομα μονο στο αθλετιξ να κανω, δε φτανω ουτε τη μιση. :-|
:rsad:
Φίξξξερ το είπα λίγο παραπάνω ότι η αλήθεια πονάει, δεν ήταν ανάγκη να με επιβεβαιώσεις αμέσως, θα μπορούσες να περιμένεις την επόμενη σελίδα.
Τέσπα όπως νομίζεις, με τόση πούτσα κάθε χρόνο που τρως φουκαρά μου εγώ πάντως δεν μπορώ να σε παρεξηγήσω και σε δικαιολογώ απόλυτα ότι και να λες.