Με πετυχες στο Αντεργκραου και δεν γαμησα τιποτα.
Printable View
Με πετυχες στο Αντεργκραου και δεν γαμησα τιποτα.
Μην ξεχνάμε πως η μέση του Μιτσμαν είναι σαν το μπράτσο ξέρετε ποιού, do not fuck with the working class.
Xesmeno se eixa sto antergraou,giauto. An omws vretheis sto dromo mou se kuliomenh parempodizontas th metakinhsh mou,tha fas klwtsia.
τα ραντεβου του ερ για ξυλο θα δινονται απο δω και περα στις κυλιομενες, οχι στο περιπτερο του μπαμπη (απεξω)
αχαχαχαχαχ ενταξει.Quote:
Originally Posted by X
Χ κλωτσάει Μίτσμαν, ενώ υιός καντίρου κλέβει τη μπάλα και κατεβαίνει τρέχοντας ανάποδα να γλιτώσει από τον μαλάκα τον Rocky. O Μπλίτζερ παρακολουθεί τη σκηνή apo ta dexia re zoa!!!
Xaxaxaxa... Loipon,paw gia mathhma. Fronima e.
το Μιτσμανν με δυο ν ρε Διχαλωτο Γενι.
Έχει κυλιώμενες στο Άντεργκράουντ?
Και εν πάσει περιπτώσει, πάτε ακόμα Άντεργκράουντ?!
Ναι γιατι τις τεταρτες εχει πριβε σοου Barbara Belz και το μπαλετο της!!
Mia xara einai to underground.
O Blindgeo έδωσε την απάντηση. Αναμένουμε και σχόλιο για το τέκνοθρας από τον βέρντικτ, το οποίο θα ακολουθήσει ποστ της φέιθφέιλς που θα ξεκινάει με το "καθένας έχει το δικαίωμα...", φτιάχνουμε τον φάκελο και τον καταθέτουμε στο Υπουργείο Μεταφορών.
Εύκολο ήταν.
Η απάντηση του κάρχαρτ, αν και πιο πεζή, κρίνεται για άλλη μια φορά σοφή. Τον φαντάζομαι ήδη να χαϊδεύει τη γενειάδα του με ευχαρίστηση.
αν το λίνκ του myspace είναι δικό σου, θές να μου πείς δυο λόγια για το others του Herbert? τι πραγματεύεται κλπ. στείλε πριβε.Quote:
Originally Posted by X
Παρήγγειλα να στείλουνε
Στο γάμο σου λουλούδια
Αυτο. Δηλαδη το φωναζει αυτη η ψοφια συνεχεια να στεκονται στα δεξια. Νυσαφι.Quote:
Originally Posted by X
Λοιπόν επειδή βλέπω ότι οι γιούζερς με την καθυστερημένη άποψη έχουν αποχωρήσει όλοι π-λην του μιτσμανν και του ντάρκλιγκ αποφάσισα να αλλάξω άποωη και να πάω κι εγώ μαζί τους.
Τελίκά λοιπόν ναι.
Εγώ θα κάθομαι όπου γουστάρω.
Καλύτερα να καθυστε΄ρήσει ο άλλος στη δουλειά του όποια κι αν είναι αυτή παρά να μπω εγώ στο κόπο να σκεφτώ που είναι το δεξιά και που το αριστερά για να πάω να κάτσω.
Και όποιος δεν γουστάρει την άποψη αυτή να στείλει πιεμ που είναι να έρθουμε με τον μιτσμανν να του το πούμε από κοντά. Κατά προτίμηση στο παρκιν 9 του ΟΑΚΑ την Δευτέρα.
Στο κάραβελ δεν έχει κυλιόμενες (και τραγελαφικούς) να κάνουμε τη δουλειά μας άνετα;
Ιπποδρομίου ρε χ8εσινοί. Πάνκη πεστους.
Esu mwrh ti petagesai san th poutsa?Quote:
Originally Posted by sofi-k
διάβαζα με αγωνία τις ΜΑΛΑΚΙΑΡΕΣ που γράψατε σε 4 σελίδες όσο έλειπα, για να φτάσω στο τέλος και να γράψω για το κάραβελ, μόνο και μόνο για να δω τελικά ότι αναφέρθηκε ήδη. Η ζωή είναι μεγάλη πουτάνα.
Μπορούμε να πιάσουμε το θέμα που λέει η Μίλτον. Πόσους έχουμε εδώ από αυτούς που στέκονται μπροστά στην πόρτα λεωφορείου/ τραίνου/ μετρό όταν θέλουν να μπουν και εμποδίζουν τους απο μέσα να βγουν;
Egw pantws stekomai sthn akrh k perimenw ola ta kala zwakia na katevoun prwta.. Kai safws rixnw xristopanagies otan paw na katevw k peftei mpoulouki panw mou....
και όχι μόνο μου χάλασε το άβαταρ, αλλά γιατί; Ρε κοπέλα μου Χ ο χρήστης/ η χρήστρια sofi-k συμφώνισε μαζί σου (νομίζω δηλαδή), πώς κάνεις έτσι σαν την κακογαμημένη αδερφή (c);
λίγο έλεος παιδιά, λίγο έλεος
Χεστηκαμε για τα λεωφορεια, εχουμε Μιτσμομπιλ.
Δεν ειπαμε οτι ειμαστε ζωα και γινομαστε σπαστικοι παντου, ξεκαθαρισα οτι οποιος θελει να παει απ τις κυλιομενες περπατωντας ταυτοχρονα ειναι μεγαλος τραγελαφος. Μη βγαινεται οφφ τοπικ.
Τωρα αμα η Χ παει να μπει σε κανα τρολευ μπορει να ξαπλωσω κιολας στην πορτα, δεν ειμαι βεβαιος.
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAAAAAAAAA......
:teddy:
Ama ksaplwseis esu se porta troleu,tha geirei oloklhro.. ksanaskepsou to.Quote:
Originally Posted by Mitsmann
κάντε κάνα φλέημ καλό τουλάχιστον, γιατί προκοπή με τις σκάλες δε θα δούμε.
:(
:teddy:Quote:
Originally Posted by Mitsmann
αρκούδια με το κιλό :teddy: :teddy: :teddy: :teddy: :teddy:
Εγώ πάντως είμαι απ'αυτούς που σπρώχνουν (τους έξω) για να κατέβουν και πολύ το ευχαριστιέμαι και καμιά φορά βρίζω κιόλας αλλά μετά το μετανιώνω και πάω στην εκκλησία και ανάβω ένα κεράκι και όλα είναι οκ μετά δηλαδή αυτό πιστεύω.
egw pali tous vrizw giati den m'afinoun na katevw [oi e3w] ke autoi me tin sira tous, an ine megaloi an8rwpo, monologoun gia to pos exei ginei i kinonia ke i neolea simera pou kanenan den sevete ke des tin pos ine me ta mallia klp ke poso poli tous xriazete olous autous enas papadopoulos na tous strosei.
Ξυλο και στους μεσα και στους οξω βασικα. Μου την σπαει οταν εχει κοζμο ο μετρος.
*μπλε χοντρο αρκουδακι*
Quote:
Originally Posted by .
:touched::touched::touched:Quote:
Originally Posted by morphine
Όταν έχει μπόσμο?Quote:
Originally Posted by sofi-k
ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ!!!
Εγω παλι σαν αντιδραστικο προς τους αντιδραστικους KATHARMA, αν και αναγνωριζω οτι ο χρονος που χανει κανεις επειδη στεκεται καποιος κολλημενος (η απλα ηλιθιος) μαλακας μπροστα μου ειναι το πολυ 5 δευτερολεπτα, σπαζομαι απο τη νοοτροπια του Ελληναρα (που δεν περιμενα να εχει ο σωτηρας αγγελος τερματοφυλακας με το νουμερο 31) και μου ρχεται να τους βρισω οχι επειδη βιαζομαι απλα επειδη ειναι μαλακες που πρεπει να γινουν αντιδραστικοι, δυσκινητοι, δυσκοιλιοι και δηθεν. Μιτσμανν σε αγαπαω, εσυ μπορεις να καθεσαι εννοειται μπροστα και να τους τη λες κιολας οταν σε πρηζουν. Και δωσε τους και το λινκ ελα στο φωτογραφειο να τυπωσουμε φλαιερζ με το http://www.electricrequiem.com/forum/vi ... &start=510.
ώρες ώρες χαίρομαι που μένω στη Θεσσαλονίκη και δεν έχουμε κυλιόμενες
αλλά να,πάτε να μας φτιάξεται το μετρό και να μας κάνετε σιγά σιγά αντιδραστικούς, δυσκίνητους, δυσκοίλιους και δήθεν
η πόλη θα πέσει εκ των έσω
[πολεμος]Χρειαζεστε μετρο για αυτα? Δεν ειναι αρκετες οι μπουγατσες με καλαμακι?[/πολεμος]
Auto pou den exete katalavei,einai pws emeis oi viastikoi den kollame sta 5 deuterolepta pou tha glitwsoume anevainontas tis kuliomenes,alla sto pithano misawro pou tha fame perimenontas kapoio lewforeio se kapoia stash epeidh to xasame STO TSAK! Xreiazomai toulaxiston 2-3 MMM gia na metakinhthw,k h eksoikonomhsh twn 5 autwn secs exei apodeixthei pragmatika polutimh se faseis. Ginete anthrwpoi loipon.Quote:
Originally Posted by FANTASMA
λολ, στην ιδέα οτι κάποιος μπορεί να 8εωρεί πολύτιμα πέντε δευτερόλεπτα ψήνομαι να αρχίσω να κά8ομαι κι εγώ αριστερά.Quote:
Originally Posted by X