ε ναι. θηλυκό ακόμα καλύτερα.
Printable View
ε ναι. θηλυκό ακόμα καλύτερα.
μπορείς να τσακωθείς με τον 10 και 7 γι' αυτό, δε με ενδιαφέρουν οι άλλες οργανώσεις, παρ' όλα αυτά θέλει θράσος να γράφεις εδώ όταν στο άλλο θρεντ γράφεις τι φοβερή αίσθηση της πραγματικότητας στις ΗΠΑ έχει ο frank miller. εκτός να στο μεταξύ έγινε αυτός κνίτης ή εσύ trumpικός (που μάλλον είσαι, για άλλη μια φορά τα στερεότυπα βγαίνουν αληθινά).
Ναι, κοίτα. Δεν ξέρω τι έλεγε το 2011, μπορείς να βρεις και κανένα του '84 ας πούμε, αλλά σε μένα προχθές το βράδυ αποκαλούσε τον Trump επικίνδυνο και αλήτη, διαφωνόντας μάλιστα μαζί μου ότι είναι ηλίθιος. Αλλά εσείς εκεί στον κομματικό σωλήνα, τα ξέρετε καλύτερα για όλους.
επειδή εδώ τα λέμε ΟΛΑ, ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑhttps://i.redd.it/fohmtows16w01.png
η μόνη παραφωνία στα μάτια μου φαντάζει η Ισπανία. Ανατολική Ευρώπη και Βαλκάνια δεν γνώρισαν ποτέ καμιά σοβαρή βιομηχανική ανάπτυξη για να χρειαστεί να αλλάξει ο ρόλος της γυναίκας δραματικά. Η Ισπανία όμως;
Ελληνες μια ζωη γτπ....
Όχι ρε φίλε, προοδεύουμε.
Τώρα πλέον και το Τζέισον-Αντιγόνη θα γίνει ανάδοχος-η πατερομητέρα.
Ποιος δε θα ήθελε να έχει ανάδοχο γονέα το απο πάνω πράγμα;
Γτπ δεν είναι αγορίνα. Εϊναι μία φιλοσοφία ζωής.
Εσύ μπορεί να θέλεις τη γυναίκα να γεννάει και να γυρίζει στο ταμείο του Μασούτη και το παιδί να το μεγαλώνουν παπούδες και βρεφονηπιακοί σταθμοί
Εγώ π.χ. δε θέλω. Και γι αυτό η γυναίκα μου μέχρι τον Σεπτέμβριο που μας έρχεται και θα πάνε στα νήπια τα παιδιά δεν έψαξε για δουλειά. ¨Έκανα το σκατό που παξιμάδι, δεν έχω 150€ να γραφτώ στο γυμναστήριο αλλά θέλω τα παιδιά να μεγαλώσουν με τη μαμά τους και να πάρουν όση περισσότερη αγάπη γίνεται. Γιατί αν διαβάσεις για το χαρακτήρα και την ψυχολογία των παιδιών μέχρι ποια ηλικία διαμορφώνεται θα καταλάβεις (μάλλον) γιατί τα γράφω αυτά.
Τώρα, αν το γαμωφόρουμ πιστεύει οτι οι έχει να κάνει με αριστερά και δεξιά και πολιτικές θέσεις το αν η μάνα γυρίσει στη δουλειά, τί να σας πω.
Χαχαχαχα απίστευτα ηλίθιος και εντελώς beside the point.
τί θα πει μπισαιντ δε ποιντ έξυπνε εσύ;
Έντιτ,
κάτσε να γυρίσω στο ΕΡ που ξέρουμε.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ απίστευτα μπάσταρδος γαμώ το σπιτάκι του χαχαχα.
Συνεχίστε.
Σημαίνει ότι μπερδεύεις τις προσωπικές επιλογές που θα κάνει ένα ζευγάρι ή ένας γονιός σχετικά με την ανατροφή των παιδιών τους (για τις οποίες σαφώς και θα πρέπει να είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν, για τους εαυτούς τους πάντα επαναλαμβάνω) με αυτό που πιστεύεις ότι ΠΡΕΠΕΙ να ισχύει και για όλους τους άλλους γιατί αυτό είναι το σωστό και οτιδήποτε άλλο είναι ανώμαλο. Αφού έχεις διαβάσει κιόλας ρε αδερφέ, ξέρεις εσύ για όλον τον κόσμο.
edit:
Επίσης, και το ότι η αντίληψη "η γυναίκα είναι για το σπίτι" στερεί από την ίδια την επιλογή, ανεξάρτητα αν έχει παιδιά ή όχι.
Κατ' αρχήν βάζεις λόγια στο στόμα μου, πάρτα πάλι πίσω.
Πρέπει δεν έγραψα, και να το έγραψα (βαριέμαι να δω) είναι σχήμα λόγου. Είπα τη γνώμη μου όσον αφορά τί είναι καλύτερο για την οικογένεια και το πώς και με ποιους θα είναι καλύτερα να μεγαλώσει ένα παιδί.
Θέλεις να το κάνεις Μόγλη και να το αφήσεις στη ζούγκλα; Πρόβλημά σου.
Είπα εγώ την αντίθετη άποψη ανώμαλη; Όρεξη έχεις;
Αυτά που διάβασα εγώ για τη δημιουργία του χαρακτήρα ενός παιδιού τα ξείρει όλος ο κόσμος και πιθανότατα και εσύ αλλά δε τα λαμβάνεις υπ' όψιν σου για τους δικούς σου λόγους.
Το η γυναίκα γενικά είναι για το σπίτι δεν το είπα, αναφέρθηκα στην περίπτωση που έχει παιδιά, και δη, μικρά παιδιά.
Γραμμένα είναι ρε πούστη μου, τί σκατά δεν καταλαβαίνετε;
Αλλάζεις θέμα και δεναπαντάς. Πάραυτα.
Αν εσύ θεωρείς φυσιολογικό ο Αντιγονοτζέησον να γίνει ανάδοχος και να μεγαλώσει παιδί σηκώνω τα χέρια ψηλά.
Φαντάζομαι ούτε εσύ θα είχες πρόβλημα να είχες πατέρα αυτόν και μάνα την Κοντσίτα.
λασπόνερε, γιατί οι μοναδικές επιλογές για την ανατροφή του παιδιού να είναι είτε η μητέρα, είτε οι παππούδες/βρεφονηπιακοί σταθμοί?
ο πατέρας δεν βρίσκεται στην εικόνα δηλαδή?
είμαι υπέρ στο να ασχολείται ένας γονιός με την ανάπτυξη του παιδιού μέχρι κάποια ηλικία αντί να το τρέχουν σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, αυτός όμως θα καθορίζεται με βάση την διαθεσιμότητα του γονιού και όχι το φύλο του.
όποτε όχι, ακόμα και στην περίπτωση που έχει μικρά παιδιά δεν είναι υποχρεωμένη να γίνει ο κύριος φροντιστής τους, μόνο και μόνο επειδή είναι γυναίκα.
μα τότε πώς θα επιβεβαιώσει την κυριαρχία του ο ΚΟΝΑΝ πατέρας φέρνοντας λεφτά στο σπίτι και προστατεύοντας την ανήμπορη οικογένειά του;
Σωστά όλα όσα λες αλλά μη γίνεσαι Παρασαιτ, μην υποθέτεις πράγματα.
Όλη η συζήτηση έγινε (ή έστω την πήγα εγώ εκεί) με το αν οι γυναίκες θα πρέπει να εργάζονται έχοντας μικρά παιδιά στο σπίτι.
Θεώρησα δεδομένο οτι ο πατέρας εργάζεται.
Σωστό αυτό που λες για τη διαθεσιμότητα του γονιού και όχι του φύλου. Αλλά η κουβέντα ήταν για τις γυναίκες.
Γι αυτό άλλωστε παίρνουν και οι μπαμπάδες όπως πήρα και εγώ άδεια ανατροφής.
Τόσα είπα ρε λατρεία σε αυτό κόλλησες; Ηρέμησες, η δουλειά σε έκανε άλλο άνθρωπο.
οχι, οκ, και με αλλα γελασα...
δοξα τω θεο βγαζετε γελιο ολοι εσεις οι ''οχι οτι ειμαι... αλλα''
Αρκετά άκυρο και κακεντρεχές σχόλιο για ένα θέμα τόσο λεπτό όσο η ανεργία και η ανατροφή παιδιών στις κοινωνικές συνθήκες που ζούμε. Η γέννηση και η ανατροφή ενός (ή και περισσοτέρων) παιδιού, δεν στηρίζεται αποκλειστικά στην οικονομική ή εργασιακή κατάσταση των γονιών του, ειδικά τη στιγμή που 1 στους 3 είναι άνεργος. Ούτε αυτός που δουλεύει και "φέρνει τα χρήματα στο σπίτι" το κάνει επειδή του αρέσει και αυτοεπιβεβαιώνεται.
Μάλιστα έχω αρκετά κοντινά μου παραδείγματα, όπου από το ζευγάρι δουλεύει η μητέρα και φρονιστής των παιδιών αλλά και του σπιτιού, είναι ο πατέρας. Δεν αλλάζει απολύτως τίποτα κι ούτε θα έπρεπε, φυσικά. Ο καθένας από εμάς, είναι ο ήρωας της πραγματικότητάς του κι ο αγώνας της επιβίωσης δεν κοιτάζει φύλο. Σε σχέση με αυτό που γράφει ο Zoonchild, το μόνο που μπορεί να πει κάποιος όσον αφορά στην "υποχρέωση" της μητέρας να είναι ο κύριος φροντιστής των παιδιών, είναι πως σε πολύ μικρή ηλικία είναι κατ' αποκλειστικότητα η τροφός τους κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει, όταν μιλάμε για θηλασμό.
Όποιος υποστηρίζει τη θέση του Λασπόνερου, δεν είναι δεδομένα "φαλλοκράτης", "ανατολίτης" και "παλιομοδίτης", ούτε το κάνει επειδή υποτιμά τη γυναίκα ως ον. Μπορεί να το κάνει ακριβώς επειδή θεωρεί τη γυναίκα του καταλληλότερη από τον ίδιο, για αυτή την ευθύνη. Ή επειδή ο ίδιος επιθυμεί για αυτήν, να μη φθαρεί από την καθημερινή εργασία και να αφοσιωθεί στην ανατροφή των παιδιών. Όσο αυτό είναι προϊόν συνεννόησης και κοινής πλεύσης του ζευγαριού, είναι απολύτως θεμιτό και αν κάποιος πει ότι αναγνωρίζει την αναγκαιότητα ενός δεύτερου μισθού για να τα βγάλει πέρα το σπιτικό, αλλά από το να λείπει η μαμά των παιδιών, θα γαμηθεί ο ίδιος για να τα καταφέρουν, αξίζει συγχαρητήρια κι όχι χλεύη.
Φυσικά, υπάρχουν και ΖΩΑ, τα οποία θεωρούν πως έτσι έχουν τη γυναίκα του χεριού τους, έχουν περισσότερα δικαιώματα γιατί "χωρίς αυτόν, η ρουφιάνα θα ήταν στους δρόμους" κτλ κτλ, αλλά νομίζω ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έθεσε τέτοιο πλαίσιο σε αυτά που λέει.
Λασπόνερε, είσαι τέρμα άδικος σε αυτό που λες για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια και πιάνεσαι από μια περσόνα καρικατούρα για να στηρίξεις αυτό που λες, με τρόπο μάλιστα που κάνουν και συγκεκριμένα παπαγαλάκια. Αλλά αυτό είναι μια τελείως διαφορετική ιστορία.
Σαφώς κι έχουν πέσει, αλλά τα δικά σου ρε γιατρέ, αν αυτό κατάλαβες ότι λέει ο άλλος.
ο ΘΡΑΣΕΡ* πατέρας
:P
Άσχετο με το όλο θέμα, αλλά μιας και βλέπω ότι πλειοψηφία των χρηστών είναι πλέον παντρεμένοι, ρίχνω την ιδέα για "post pics of your wives" thread στο sexion.
Αν μπορουν να μεγαλωσουν παιδια εκατομμυρια ανθρωποι σε ολον τον κοσμο, δινοντας τα σε παππουδες και βρεφονηπιακους σταθμους οσο οι δυο γονεις ειναι στη δουλεια, σιγουρα μπορεις κι εσυ. Και το οτι θεωρεις πως το παιδι δε θα μεγαλωσει με την ιδια αγαπη, ειναι απο μονο του εντελως λανθασμενο. Η αγαπη δεν μετριεται σε εργατοωρες ενασχολησης με το παιδι, αλλα με οσα μπορεις να του προσφερεις οσο εισαι μαζι του, αλλα και οσο ΔΕΝ εισαι μαζι του. Και η ανατροφη εχει να κανει με παιδεια, και με καλλιεργεια ενος ανθρωπου ωστε να μαθει να σκεφτεται και να αισθανεται, το οποιο μπορει να γινει καλλιστα και με τους δυο γονεις να εργαζονται.
Ολα αυτα βεβαια ειναι παντελως ασχετα με το ποσο για το μπουτσο ειναι οι Ελληνες που θεωρουν οτι η μανα ανηκει στην κουζινα με το παιδι και τις κατσαρολες. Να παρατησεις εσυ τη δουλεια σου και να αφησεις την γυναικα σου να δουλευει ρε, γιατι να πρεπει να το κανει η γυναικα?
βραβείο καλύτερου mod
επειδή βρήκα λίγο χρόνο για να απαντήσω ΣΟΒΑΡΑ. τόσο ο ΚΟΝΑΝ όσο και ο ΘΡΑΣΕΡ που προσπαθείς να συνδέσεις με το σεξισμό είναι τέρμα άκυρα στερεότυπα.
να σου θυμίσω ότι στην ταινία ο ΚΟΝΑΝ ερωτεύεται τη βαλέρια η οποία είναι πολεμίστρια και ισότιμή του στις περιπέτειες. επίσης, το ΘΡΑΣ είναι από τα πιο προοδευτικά παρακλάδια του μεταλ όσον αφορά στην ιδεολογία.
κατά τα άλλα στηρίζω να μένει ο πατέρας στο σπίτι και η γυναίκα να δουλεύει. χωρίς πλάκα.
αυτά από εμένα. συνεχίστε. :P
και επειδή ξεχαστήκαμε με το ροκγουέιβ και όλα αυτά, πρέπει να θυμόμαστε και τους ήρωες πού και πού http://www.news247.gr/mathimata-isto...y.6634857.html
https://www.news247.gr/afieromata/ap...&utm_term=Pos5
έτσι εξηγούνται πολλά πάντως.Quote:
Oταν ο Χαραλαμπίδης έφτασε στο κρίσιμο θέμα για το πως τιμωρήθηκαν οι υπεύθυνοι της ναζιστικής οργάνωσης Τρία Εψιλον (με κυρίως έδρα την Θεσσαλονίκη αλλά με παράρτημα και στην Αθήνα στη Σίνα 8, σήμερα πάρκινγκ) κόμπιασε λίγο αλλά ενημέρωσε ότι στις δίκες των δοσιλόγων όσοι τέλος πάντων βρέθηκαν ένοχοι πήραν χάρη από το... βασιλιά. Ηταν μία επωδός που επαναλήφθηκε και στα επόμενα σημεία, δείγμα ότι ουσιαστική τιμωρία όσων έβγαλαν το χειρότερο εαυτό τους πάνω στους συμπατριώτες τους δεν υπήρξε ποτέ.
Είναι συγκλονιστικό αν το αναλογιστούμε όλο αυτό στις πραγματικές του διαστάσεις. Δλδ είναι πάνω-κάτω γνωστό ότι μας κυβερνάνε από πάντα απόγονοι των δοσίλογων, αλλά όταν έχεις και συγκεκριμένα στοιχεία σε πιάνει σχεδόν μια απελπισία.
Ο virgin δικαιωματικος:
https://luben.tv/originals/172793
VSQuote:
Επειδή εμείς στο Luben στηρίζουμε έμπρακτα όλα τα παραπάνω, βλέπουμε την προσπάθεια της Lacta, την χαιρετίζουμε
Ο chad κομμουνιστης:
http://www.katiousa.gr/apopseis/stil...0nikate-lacta/
Συμπερασμα: ερχονται πληρωμενα αρθρα στο Luben και απο την Lacta. ;-)Quote:
Για να παραφράσω τον Καμύ, “μια εταιρία δεν μπορεί να έχει φιλοσοφία. Μια εταιρία το πολύ-πολύ να έχει συμφέροντα”. Τη στιγμή που θα το ξεχάσεις αυτό, είναι η στιγμή που έχεις χάσει το διακύβευμα.