http://ekloges.ypes.gr/v2012a/public/index.html#{%22cls%22:%22main%22,%22params%22:{}}
Για όσους δεν έχουν τιβί.
Printable View
http://ekloges.ypes.gr/v2012a/public/index.html#{%22cls%22:%22main%22,%22params%22:{}}
Για όσους δεν έχουν τιβί.
ΠΑΣΟΚΟΙ, γαμώ το αίμα σας οικογενειακώς.
φιλικά πάντα.
κρίμα για ανταρσύα, εύγε σε τσίπρα και καμμένο
κ εν τω μεταξύ.. αρχίσανε τα οργανα..
http://www.thestival.gr/policy/item/...mixaloliakos21Quote:
Η Χρυσή Αυγή ζήτησε από τους δημοσιογράφους να σηκωθούν όρθιοι όταν μπήκε ο Μιχαλολιάκος!
ζητώ η ελληνικη επαρχία. θελετε να πατε να ζήσετε και να κανετε και οικογενειες εκει, μερικοί.
Μόλις γύρισα από εφορευτική από το χωρίο μου (το οποίο ντρέπομαι να πω το όνομα)
Ήταν δύο αίθουσες, στην δικιά μου τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:
ΝΔ 101
ΧΑ 62
ΣΥΡΙΖΑ 50
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛ. 30
ΠΑΣΟΚ 27
ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ 20
ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ... ΑΝΤΑΡΣΥΑ 6
Δεν ξαναπατάω στο κωλοχώρι.
μανιατης?
Εδώ στην επαρχία φίλε μου, πριν 35 χρόνια γινήκανε δρόμοι, φράγματα, ο κόσμος είχε ένα δεύτερο χωράφι να σπείρει.
εγω εντωμεταξυ εμπερδευτηκα και το ριξα ΑΝΤΑΡΣΥΑ...ζητω συγνωμη απο τον μουστακαλη γαλαζιο ΤΣΟΠΕΡΑ (ω ναι) που ενω του ειπα οτι ''θα στηριξομε'' τον προδοσα
κατα τ'αλλα βλεπω τα μεχρι τωρα αποτελεσματα εδω και ενα εχω να πω...βουργαροι αδερφια μας: χεστε με μανια στον στρυμωνα, χεστε σαν να μην υπαρχει αυριο, ριξτε ολα τα αποβλητα του κοζλοντουι, μπας και βγουν τιποτα υβριδια αλιγατορα με λευκο καρχαρια και καθαρισει ο τοπος
ε δεν χρειαζοσουν κανεναν λογο για να μην ξαναπατησεις
θηβα που? θα θελα να μαθω τα αποτελεσματα απο το Ταχι, απο περιεργεια.
Η Χρυσή Αυγή είναι κυβέρνηση.
14% στη Σαλαμίνα.
Veni, vidi, vici, είπε ο Γενικός Γραμματέας, ευχαριστώντας αυτά τα "μαυροντυμένα άγόρια" που με κόπο κάθε προεκλογικό βράδυ γύριζαν στους δρόμους για "ενημέρωση" του λαού.
FUCK OUR LIVES_
''βενι βιντι βικυ'' ειπε
κατω τα χερια απο το Βικακι αρχιδι μπουρδελαρχη μιχαλολιακε
η χ.α. ειναι το νεο κκε ξεκολατε με το φοβο
Τα δικά μας εντωμεταξύ τα εδώ βλαχούρια στηρίξανε πρώτες δυνάμεις ν.δ. και πασόκς,τρίτον τον τσιπς και την χ.α. με 7,62. Μπράβο μας.
Θα ξανανοίξουμε τις τηλεοράσεις, η Βουλή θα πιάνει τηλεθέαση 70%, το καλύτερο κανάλι. Φασίστες, τραγουδιστές, ηθοποιοί, ποδοσφαιριστές, γιαγκόναν και καραγκιόζηδες παντός τύπου. καναπές και ποπκορν.
Όχι από Σαλαμίνα
-κι ευτυχώς, μία φορά πήγα και χαλάστηκα πολύ με το σκουπιδαριό και το ημι-βιομηχανικό, αλλά κατά τα άλλα Greek island περιβάλλον [σορυ Σαλαμιώτες].
Ευχάριστη η άνοδος της αριστεράς και το σπάσιμο του δικομματισμού, απογοητευτικό το ποσοστό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και οι νεοναζί με 20+ έδρες στη Βουλή.
Εκνευριστικότερο όλων ο εκλογικός νόμος που δίνει 50 έδρες στον πρώτο και είναι το μόνο που επιτρέπει σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ να συγκυβερνήσουν.
Δηλώσεις Παπαρήγα: "Δεν είμαστε αριστεροί, είμαστε κομουνιστές".
Η μόνη που δεν δήλωσε αριστερίζουσα, όπως έτρεξαν να κάνουν οι λοιποί ΠΑΣΟΚ, ΝΔ κ.α.
Γειά σου ρε Αλέκα, τη γουστάρω την παράνοιά σου...
mexri stigmhs 2.87 laos kai 2.84 oi oikologoi. parakalaw na mpei enas apo tous 2, mpas kai kataferoun na mh kanoun sugivernhsh ta sixamata. pou katanthsame
an xanaginoun ekloges pisteyw polloi pou to rixan se mikra pou de mphkan tha xruswsoun tsipra eukola. makari alla siga mh tous afhsoun. exw 2-3 filous kai gnwstous pou pshfisan xa. oloi stournaria. tuxaio?
exoume na zhsoume megales stigmes... kai dustuxws me xa sth voulh murizei aima.dustuxws
Επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά ότι όσοι σπάγανε πλακίτσα λέγοντας ότι ψηφίσουν τους καραφλούς, δεν κάνανε και τόση πλάκα τελικά. Ειδικά όταν έβλεπες αξιοθρήνητα ανθρωπάκια να σηκώνουν ναζιστικά το χέρι σε καφετέρειες για να πικάρουν τα φιλαράκια τους. Πραγματικά απύθμενη η μαλακία του ανθρώπου. Ελπίζω να ξεφουσκώσουν γρήγορα ή να ψοφήσουν ή και τα δύο μαζί.
δεν ειναι θεμα μαλακιας ειναι θεμα παιδειας. 100%
θα ξεφουσκωσουν...ειναι δεδομενο
και θα γινει απο τις ιδιες τους τις μαλακιες
το θεμα ειναι οτι σοβαρα_ρε_μαλακες_μονο_τοσο_η_ΑΝΤΑΡΣΥΑ?
σε συζητηση που ειχα με τον πανο αλλα και με ενα αλλο παλικαρι που ειναι στην ανταρσυα και οι 2 μου ειπαν το ιδιο πραγμα. πολλοι δε ψηφισαν την τελευταια στιγμη,ανταρσυα για να μη παει η ψηφος στο πρωτο κομμα αν δε βγουν. και εγω το φοβομουν αλλα τους το εριξα. βλεποντας ομως τα ποσοστα γενικα, αν ξαναγινοθυν εκλογες το ριχνω συριζα δαγκωτο μπας και ξεβρωμισουμε απο τα μεγαλα λαμογια
δεν ξαναγινονται εκλογες
ο χοντρος και ο σαμαρας θα κανουν κυβερνηση μαζι και το καλοκαιρι θα μαστε παλι στιο Συνταγμα και θα ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΜΕ
στο δινω εγω σιγουρακι
φρίκη
Ακομη,
>Αποχή: 36.70%
lololo
Σκατά και στους μαλάκες που σηκώθηκαν. Ας φεύγαν να τον αφήσουν να τα λέει στους γκούφηδες του.
Οταν σε τετοια φαση η αποχη ειναι 37%, τοτε δεν εχουν παρα πολυ νοημα οσα λεμε.
οταν το ποσοστο νδ και πασοκ ειναι 33.45 και θα γινουν κυβερνηση, δεν εχουν νοημα οσα λεμε
αποχή μετριούνται και όσοι είναι εξωτερικό; γιατί αν αναλογιστώ πόσους ξέρω και πόσους βλέπω να έρχονται εξωτερικό (και δε μπορούμε να ψηφίσουμε στην πρεσβεία γαμώ την τριτοκοσμικότητα), το ποσοστό αποχής όσων μείναν ελλάδα και απλά δεν πήγαν να ψηφίσουν είναι πολύ μικρότερο
πεθαινω με αντιμνημονιακο πασοκ που γλυφει συριζα παντού εδώ και ώρες
ντωμεταξ, στην σημερινη ψηφορορία σκασαν οι αυγουλάρες με εξτρα ψηφοδέλτια και έβλεπαν τους πάκους αν έχουν το ψηφοδέλτιο τους. ο ένας ήταν και υποψήφιος είπε καλή δύναμη, έκανε ένα power fist και έφυγε. έσκασαν μύτη τέσσερα προφανή τρολλς που φαίνονταν ότι θα το ρίξουν χα. γενικά το μόνο αισιόδοξο είναι οτι δεν είχαν σταυρους ούτε για πλάκα, όλοι το έριξαν είτε γιατί είναι βόδια, είτε γιατί είναι βόδια.
το τραγικότερο πράγμα που παρατήρησα σήμερα δεν ήταν οι καραφλοι πακιστανοι πάντως, αλλά η 50% αποχή και η προσελευση ανθρώπων που θέλουν πατερίτσες για να σταθούν, γεγονος που βοηθησε στην παντοκρατορια νδ. (τα τρια η ανταρσυα, κυριολεκτικά)
τα χαιλαιτς : ένας παππους με καρφίτσα ΛΑΟΣ που μπαινοέβγαινε κλαίγοντας ''ούτε 10 δεν πήραμε ρε σεις από δώ;''
επίσης ένας που σύραψε τροτσκιστές, κκε, συριζα και το έριξε.
ειμαστε στο 2012...δεν υπαρχει καμια δικαιολογια....
ο κοσμος ειτε ειναι αγραμματος ειτε σταρχιδια του, εχει στο πιατο του την πλεροφορια ΘΕΛΕΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ
το αποτελεσμα δειχνει ενα (ή και δυο) και μονο πραμα:ΑΜΕΣΟΣ αφανισμος της ελληνικης φυλης, ΑΜΕΣΟΣ αφανισμος των αποτελεσματων της
επεσε το πασοκ και ταρχιδια μας κουνιουντε...καλωσοριστε τους μπραβους στην βουλη