Άμα καταφέρεις να το διαβάσεις πες μου για να σε θαυμάζω επίσημα.Quote:
Originally Posted by Acid Baby
Printable View
Άμα καταφέρεις να το διαβάσεις πες μου για να σε θαυμάζω επίσημα.Quote:
:oops: einai i 3 fora pou to arxizw :oops:
Sigmund Freud - Nea Seira Twn Paradosewn Gia Thn Eisagwgh Sthn Psyxanalysh.
hm an kapoios exei diavasei to vouno tis psixis an me vrei irc as mou dwsei ena xeraki. weiss elpizw na eftases mexri ena simio.
Nuh-uh, μια φορά έχω προσπαθήσει να το διαβάσω και το άφησα, δύσκολο να το ξαναπιάσω τώρα.
to ksanaarxisa epidi einai taksidiariko kai "filosofikou periexomenou" omws arxise na me kourazei kai ti tha kanw twra pou thelw na diavasw ena on the road mithistorima? :cry: edit: to "vouno tis psixis" ito mia kapoia lisis.
Να διαβάσεις το "Σάββατο βράδυ στην άκρη της πόλης" της Σώτης Τριανταφύλλου.
Δεν ξέρω πώς μου ήρθε, αλλά μου ταίριαξε απόλυτα στην περιγραφή σου.
M. Karagatshs, "O Kitrinos Fakelos"
(kai opoy na'nai anoigei kai Karagatshs thread, giati prepei)
stamatisa to vouno tis psixis allwste toso polu den to katalava pou sigoura an to ksanapiasw se ena xrono de tha xriastei na to arxisw apo tin arxi. diavazw ton paixti tou ntostogieyski
Clive Barker - Aeipoli
:thumbsup:Quote:
Originally Posted by Gabriel
Πέτυχα στη βιβλιοθήκη του σπιτιού αναπάντεχα ένα βιβλίο που δεν έχω ξαναδιαβάσει. Kein Himmel Uber Afrika (Δεν υπάρχει ουρανός πάνω από την Αφρική) ο τίτλος, Kerstin Cameron η συγγραφέας, μια Γερμανίδα που ζει στην Τανζανία.
Πρόκειται για αυτοβιογραφικό βιβλίο, που περιγράφει την περιπέτειά της συγγραφέα όταν έμεινε για πάνω από ένα χρόνο σε φυλακή της Τανζανίας, κατηγορούμενη άδικα για το θάνατο του άντρα της, ο οποίος είχε αυτοκτονήσει. Ως τη σελίδα 72 αρκετά ενδιαφέρον αποδεικνύεται.
legetai afto? ama peis sigrafews einai katharevousa e?Quote:
που περιγράφει την περιπέτειά της συγγραφέα
m.karagatsh suntagmatarxxhs liapkin.den 3erw an to exw 3anagrapsei.epishs apo episthmoniko diavazw islam.tou gerasimou makrh.
Ναι, στη δημοτική είναι της συγγραφέα, της γραμματέα κλπ. Και τα δύο λέγονται πάντως.Quote:
Πάτρικ Ζισκίντ - Το άρωμα
Γαμάνε οι πρώτες πενήντα σελίδες. Μετά όλοι μου λένε ότι γίνεται πολύ άρρωστο και ανυπομονώ να δω γιατί.
της συγγραφέος πρέπει να είναι ... (ιμο ντοντ σουτ δε πιανιστ)
Film Theory and Criticism ki exw na dilwsw pws oi film critics exoun ksefygei kairo twra.
Της συγγραφέος με τίποτα. Της συγγραφέως ναι.Quote:
Originally Posted by IrDA
@Harbinger: Γαμάτο είναι ως το τέλος.
:thumbsup:
Σώτη Τριανταφύλλου - Η συγχώρεση
Ενδιαφέρον.
Harbinger με αρρώστια καμία σχέση.
:(
Καλό όμως.
Deception point.
Ίδιο ακριβώς με τα'άλλα. Για τον μπούτσο ο Dan Brown. Δλδ οκ. ακριβώς ίδια εξέλιξη παρόμοιων σεναρίων. Αλλά έκπληξη! δεν είναι ο ίδιος πρωταγωνιστής! Ανοίξτε τις σαμπάνιες και δώστε του νόμπελ
ΕΝΤΙΤ: γαμάτο είναι όμως ε. Διαβάζεται ευχάριστα. Απλά μια απ'τα ίδια
Τώρα ψιλοάρχισα το "curious incident of the dog in the night time", στο πρωτότυπο παρακαλώ.
Γαμάει, ε. Ξεκίνησα να το διαβάζω και συνέχισα περπατώντας, στο ωδείο, στη στάση, στο λεωφορείο και πάει λέγοντας. Καλά που δε με πατήσανε.
gia pes pente pragmata gia thn istoria, please.Quote:
Originally Posted by Harbinger of Death
Ξεκινάει το κεφάλαιο 2 (θα εξηγήσω) που είναι μια σελίδα και περιγράφει που ένα παιδάκι βρίσκει το σκύλο της γειτόνισσας νεκρό με μια τσουγκράνα καρφωμένη πάνω του.
Το παιδάκι είναι αυτιστικό και πανέξυπνο και όλη η ιστορία περιγράφεται από τη δική του οπτική, αφού και καλά το παιδάκι το ίδιο γράφει το βιβλίο. Φυσικά αυτό δίνει στο συγγραφέα την ευκαιρία να αναλύσει διάφορα πράγματα για τη συμπεριφορά των ανθρώπων όπως τα βλέπει ένα άτομο χωρίς συναισθηματική νοημοσύνη, και να πει κάποια πράγματα για αυτά.
Πέρα από αυτό, το βιβλίο έχει διάφορα τεχνάσματα, δεν είναι μόνο κείμενο, αλλά στην αφήγηση εισέρχονται σκίτσα, γράμματα διαφόρων στυλ που δίνουν διαφορετική έμφαση σε συγκεκριμένα πράγματα και όλα αυτά με πολύ γαμάτο τρόπο.
Κι ένα τελευταίο στοιχείο: το παιδάκι έχει ένα κόλλημα με τα τακτικά πράγματα (αυτισμός γαρ) και ένα πράγμα που του αρέσει επειδή είναι τακτικό είναι οι πρώτοι αριθμοί. Έτσι τα κεφάλαια αριθμούνται όχι με κανονικούς αλλά με πρώτους αριθμούς.
Και όλα αυτά έχοντας διαβάσει σαράντα σελίδες μόνο, ε.
Είχα φάει πολύ μεγάλο κόλλημα με το βιβλίο αυτό.
Απλώς ένα πρόβλημα που έχει μόνο είναι ότι εμένα τουλάχιστον δε μου έδωσε να καταλάβω ότι το παιδί ήταν 15 χρονών (χαχα Harbinger κι εσύ "παιδάκι" λες). Ακόμη έχω στο μυαλό μου ότι είναι 6 ή κάτι τέτοιο.
Τέσπα, φανταστικό βιβλίο.
Bill Bryson - A short history of nearly everything
Πάει για :pink:->oo αυτό το βιβλίο....
Χαχ, όντως, κι εγώ σε κάποιες φάσεις μπερδεύομαι. Αν και το λέει στην αρχή και το είχα στο μυαλό μου.Quote:
Originally Posted by Weiss
Και δεν αλλάζω γνώμη έχοντας φτάσει στη σελίδα διακόσια σαράντα. Άντε να δω τι θα διαβάσω μετά. Μου φαίνεται θα πιάσω την τριλογία του Hitchiker's Guide.
Adolf Hitler - Mein Kampf (tr. O Agkwn moy)
Graham Masterton - Αυτοί που ποτέ δεν κοιμούνται.
με κόβω να είμαι εγώ αυτή που ποτέ δεν κοιμάται άμα είναι τόσο τρομαχτικό όσο φαίνεται στο κεφάλαιο 1.
:|
ama den exei na kanei me vampir i terata pou koimountai sti gi alla me pneymata kai me fantasmata pes gia na to agorasw ki egw.
File xristi MWSTE, ama thes na bgaleis gomenaki na min anakatebeis ton Masterton mesa :)Quote:
Δεν έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάει to be honest, δεν άφησα κανέναν να μου πει και so far δεν έχει αποκαλυφθεί κάτι. Οπότε θα παρακαλέσω τον χ αγαπητό γιούζερ που θα θελήσει να δώσει απάντηση στην ερώτηση του acid να χρησιμοποιήσει το spoiler emoticon.
Ευχαριστώ.
ps: για να κοιμηθώ χθες μετά το πρώτο 1,5 κεφάλαιο αναγκάστηκα να διαβάσω και λίγο harry potter για να ξεχαστώ. μπρρ.
Henry James - The wings of the dove
Η ταινία γαμάει, και το βιβλίο λογικά περισσότερο. Αν και είναι δύσκολο.
Dan Brown - Da Vinci Code
Me peisate kai to pira xthes. Telos tis epomenis evdomadas tha exete feedback.
eyeamflesh o masterton einai sexy.
Einai, eidika sto biblio aFto sto simeio pou bazoun to keri sto kwlo tis allis mporei na se sikwthei i poutsa kagkielo apo tin anagnwsi.Quote:
terrry brooks anametrhsh me ton daimona.polu wraio.
"Τα 10 Σεναρια Καταστροφης Του Κοσμου" Εκδοσεις Αρχετυπο, περι χημικα/πυρινικα οπλα, αντιστροφη πολων, κομητες/αστεροειδεις, νανοτεχνολογια, αορατες μηχανες, ηφαιστεια, επανασταση ρομποτ κ.α....