ε ψιτ εσείς τα δυό!! θα σταματήσετε να φλερτάρετε σε κοινή θέα επιτέλους; Υπάρχουν και τα PMs
:grin:
Printable View
ε ψιτ εσείς τα δυό!! θα σταματήσετε να φλερτάρετε σε κοινή θέα επιτέλους; Υπάρχουν και τα PMs
:grin:
:puke::puke::puke: Drumsick
STANDAR EINAI XORTOFAGOS TO GOMENETO
Άρα ταιριάζουν :!:
εσυ ρε ρουθλεςς εισαι υπερανω γυναικων,ειπαμε.
η αγιοποιηση της χουφτας σου ποτε ειπαμε οτι θα γινει?α ναι,οταν θα βρεις το ιερο δισκοποτηρο του καυτου χεβυ μεταλ.
αχαχαχαχαχχα εμαθα ποιος ειναι ο HEAVY METAL GRILL.Κανενας σας δεν το πετυχε μεχρι τωρα :D
πανκη θενκς που ξηγιεσαι ρε ΚΟΛΛΗΤΕ για την Χ, θα ανταποδωσω με την πρωτη ευκαιρια.Χ σημερα σπιτι σου η σπιτι μου?
αγορασα και καινουριο λιπαντικο :wink::wink::wink::wink::wink::wink:
Egw lew oti einai amnesiac to fake.
Μπα, δικό μου είναι.
Εγώ λέω ότι πάλι μαλακία είπες.
:!:
Ρε Nasum, είδες να τους βρίζω; Τα προφανή λέω(που πάνε γενικά στο είδος τους), πως χοροπηδάνε σαν μαϊμούδες Δ εθνικής. Και το σάλτο στο 14ο δευτερόλεπτο είναι τρελά ροφλ.
Α ξέχασα, αυτά είναι χορός. Τα ίδια λένε για τα ζεϊμπέκικα.
Συνεχίζω να γελάω με αυτό το θρεντ πάντως. :D
Ενταξει πασο,δεν τους εβρισες αλλα κοροιδευεις.Αντιλαμβανεσαι ομως οτι μιλαμε για μια απο τις επιδραστικοτερες μπαντες ολων των εποχων και το Never Again ειναι εικονισμα για απειρο κοσμο.Και οι Maiden κανανε κατα καιρους "μαιμουδιες"(Ντικινσον στο Live After Death),οπως και οι Priest και οι Manowar κλπ κλπ.Αυτο ομως δεν τους αφαιρει την ιδιοτητα που ειχανε(και ισως εχουνε ακομη)να γραφουνε κομματαρες και να επηρεαζουν τις μεταγενεστερες μπαντες.
Δυσκολεύομαι πραγματικά να σκεφτώ κάποιο είδος ανθρώπινης έκφρασης/εκτόνωσης που να είναι περισσότερο αστείο από το χιεντμπάνγκινγκ. Δηλαδή νιώστε λίγο. Χιεντμπάνγκινγκ. Μπορώ να συμφωνήσω σε πάρα πολλά από τα επιχειρήματα κάποιου για τη σκηνική παρουσία πάνκηδων/ροκάδων/γκοθάδων/βιολιτζίδων/κλαρινοπαιχτών/whatever, αλλά όχι ρε παιδιά να τα λένε αυτά οι ΧΙΕΝΤΜΠΑΝΓΚΕΡΣ ε.
Loader, ξεκόλλα με τα fakes.
το thread μπορεί να είναι κουραστικό πλέον, αλλά βγάζει obscure-ίλα αλά πρώιμο er.
γενικά :touched:
(και υπό τους ήχους των giant, των magnum και των survivor κάνω summon τα αρχέγονα πνεύματα του rockavlon και του joey allen)
[quote=Ruthless;846526]pw re file, einai TOSO APISTEUTA bareto kai koinotypo. Kalytera klarina.
Otan den kanei korwnes (pou profanws apla mporei kai exei thn ekshs MIA nota gia korwna) einai san na tragouda mia ALLH eksisou monadikh nota kai ka8e ligo opws eipe o stoneras fols Swollen kapoios tou pataei thn koilia kai zorizetai.
An sobara pisteueis oti auto as poume pataei diskografies...xm...random punk mpanta....a! Mummies.
nai, an pisteueis oti auto pata diskografies tou otidhpote plhn ths Aleksandras kserwgw (thn epeses sth filh mou sto party mou kai ta resta) ntaks, den exeis egkefalo.
psaksou
Nasum, σοβαρά συγκρίνεις μαϊμουδιές του πανκ με οποιοδήποτε heavy metal; Ποσότητα, ποιότητα, οτιδήποτε; Πιστεύεις πως τα ίδια βλέπεις στο κοινό σε ένα μέσο πανκ λάιβ με ένα αντίστοιχο heavy metal; Αλλά ξέχασα, στο heavy metal είναι μαμούχαλοι και δεν χορεύουν. :rofl:
Επίσης, το Eat Metal EP ισοπεδώνει τις δισκογραφίες που λέω, όπως ο πάνκης λέει πως μια μπασταρδοκρατία πχ ισοπεδώνει όλο το US power. Περί ορέξεως. Νομίζω αυτό το νόημα το είχατε πιάσει ως τώρα.
Ρουθλεςς σταμάτα το καλοκαίρι δεν ήρθε ακόμα και ο καιρός δεν ευνοεί εμπρησμους.
Κατα τ'αλλα είσαι μέγιστο τρολλ και ξέρω οτι σπίτι σου ακούς anti cimex.
εδιτ : ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ ΟΙ ΙΟΝ ΜΠΡΙΤΤΟΝ
:moutza: (sorry, φίλε, πέταξες κοτσάνα)
oxi, synexizw na pisteuw oti oi Ion Britton einai aparadektoi
Οι Cirith Ungol σ' αρέσουν;
kai nai kai oxi. exoun kai yperoxes stigmes exoun kai metries.
gia fwnh na mh ta ksanaleme, cultila kai agios o 8eos.
Να σε ενημερώσω ότι η φωνή των Ion Britton είναι ό,τι πιο κοντά έχω βρει σε Tim Baker. :touched: :touched: :touched:
σαιριθ αυτογκολ μαγκα μου.
μου εφερε ο κολλητος 3 δισκους απο αγγλια,δεν μπορουσα να συγκρατησω τα γελια μου.ειδικα τα φωνητικα μου θυμισαν την γιαγιαρητζεκτ που με εκραζε οταν χοροπηδουσα πανω στον κηπο της.
ρουθλεςς,πιο μπασταρδοκρατια βρε μπουζουκοκεφαλε.χεσε μας τωρα.ενα rise above κανει πεζοπορια πανω στις καουκες ολων των ατσαλοβιδων των 80ς.
ποιοτητα φιλε.αργκ!ητ μεταλ!
1ον) Ποιές είναι οι μέτριες στιγμές, Sabbattack, των Cirith Ungol;
2ον) Reject, δεν περίμενα τίποτε καλύτερο από οπαδό των D.R.I.!
μπα,
περιμενες...σιγουρα περιμενες κατι καλυτερο.οπως ενα ΜΝΗΜΕΙΩΔΗ ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ ΔΙΣΚΟ.
γιατι ο γουιτσκιλλερ μου σφυριξε πως ο κιθαριστας των μαμρα που γουσταρεις φορουσε μπλουζιτσα ντιαραι.....
φαε σκατα τωρα....μουχαχα...
Και ο Shelton γουστάρει πολύ Metallica! Τί θες να κάνω, μωρέ χαζοβιόλη; Να υπερασπιστώ Metallica; Κι οι Isole Opeth!
Όλοι οι άνθρωποι είναι λίγο κακόγουστοι.
xmou, to blood and iron mou aresei miso, opws kai to one foot in hell. kapoia einai pio empneusmena apo ta alla. ka8ara pws mou ka8ontai sto auti e? afou oi cirith einai entelws "massif" mpanta, ola idia ki ets
:P (exw regeneration kai vuln. se fire kai acid. Ti eimai? :P )
entit:
koubenta na ginetai omws Ra, o Shelton goustarei kai Grip Inc. pou gamoun truemetallades.
ti exeis na peis gi auto?
...Αλλά οι Apollo Ra πετσώνουν τις πουστάρδες που βάζουν σήματα της τροχαίας στα εξώφυλλά τους!
Sabbattack, ποιό "Blood and Iron"; "Frost and Fire"!
χαμουρα παραια,πιο μεγαλα γραμματα ρε.
ανεβηκε η μυωπια μου.
αντε λοκ
το er ζει τις πιο χρυσες του εποχες, καθε τοπικ εχει μεσα και λιγο METAL
ρε μλκς έχω ρίξει πολλά γέλια πριν από μερικές σελίδες...ακούς εκεί Περσέας Παπαδόπουλος :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
min psaxnete gia to nik moy.eidika oi Maidenades:D
τι,δεν τραγουδουσε ο eddie murphy στο soundhouse tapes δηλαδη?
http://cache.gawker.com/assets/image...die-murphy.jpg