Μόλις το έφραξαν.Quote:
Originally Posted by up_the_hammers_Festival
Printable View
Μόλις το έφραξαν.Quote:
Originally Posted by up_the_hammers_Festival
ελα ρε σιγα την διαφορα γαλλικο με ελληνικο πρωταθλημα.. δλδ δεν μπορει ο γαυρος να πεταξει 3 μπαλακια στον θρασυβουλο της γαλλιας? ελεος ΠΑΜΕ ΡΕ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΣΤΡΟ!
ε δε γινετε να συνεχιστει αλλο αυτο
ΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧ
Με πόσα γκολ περνάνε οι Γάλλοι; :P
entwmetaksy i werder einai sto 2-2 e kai pernaei gia tin wra :P
Ποια ωρα στο 89 ειναι!
Τι ματσαρα το γαλατασαραι - μπορντο
αχχαχααχαχ ο αγγλος οδοστρωτηρας διαμαρτυρεται για πεναλτυ για αυτο το πραμα...ελεος
ο Οσκαρ ακονισε το καυλι του κι ερχεται.
οι πρωταθλητες μας μας βγαλαν αλλη μια φορα ασπροπροσωπους , θα ακουστει αραγες φετος το .. παρτε το πρωταθλημα και φυγετε απο δω? α ρε προβατα παραμυθα που πεφτει. :roll:
Καλοί οι όσκαρ και οι λέτο (χαρχαρχαρ) αλλά πρέπει και να κάνουν καμιά προπόνηση να συννενοούνται μαζί για το τι θα κάνουν και όχι πάρε τη μπάλα και ξεκίνα για το τέρμα. Δηλαδή εσύ θεωρείς τώρα ότι αυτό είναι ομάδα που έχετε? Δεν έχω τελευταία πιο βαρετό, προβλέψιμο και unmotivated σύνολο (έλειψε ο μπελούτσι και υποχώρησε όλο το οικοδόμημα, τι έγινε??)
Αποκλείστηκε και η Μίλαν ρε γαμώτο, κρίμα και ο δρόμος ήταν ανοιχτός για το ουέφα!
πσ. α και προσέχετε τώρα που αρχίσατε να χάνετε ε, επειδή όπως βλέπω και με το πρόγραμμα τώρα παίζει να μην έχει και σταματημό.
δεν εχει αγχος ρε ο σωκρατες... τα χει προβλεψει ολα.. η πρωτη φορα ειναι που γινονται ρομπες? θα παρουν 2-3 σφυριγματα θα παρουν ξανα το πρωταθλημα με τεραστια διαφορα.. και ολα τα προβατα βουρ για την φιεστα στο τηγανι!!!!!! τι παικτουρα αυτος ο ΝΤΙΟΓΚΟ?
Κλαίω από τα γέλια με τις ασυναρτησίες των κλαμμένων μουνιών στο σκάι που προσπαθούν να μας πείσουν ότι το γαλλικό πρωτάθλημα είναι 3 ταχύτητες πάνω από το ελληνικό με αποτέλεσμα ακόμα και ο τελευταίος εκεί να είναι καλύτερος από όλες τις ελληνικές ομάδες....
Ε βέβαια, αφού οι τελευταίοι εκεί πήδηξαν και εξευτέλισαν το ευροπούτανο δεν μπορεί, έτοιμοι για διαπλανητικό κύπελλο θα είναι....
Ε ρε κάτι ζώα που τους ακούνε και τους πιστεύουνε, ε ρε μπάφους που πρέπει να έχεις κατεβάσει για να τους παρακολουθείς απαθής, ε ρε κορνέδες γιαούρτια και σάπια ροδάκινα που τους χρειάζονται.
Τέσπα, το νόημα είναι ότι κατέβηκε ο μπερντές, τελείωσε η παράσταση και ο καραγκιόζης γύρισε σπίτι του ως συνήθως με κάτω το κεφάλι και χαρά στα σκέλια. Τον θίασο θα τον ξαναδούμε πάλι από του χρόνου.
Πούτσα. Γίναμε η Βέρντερ τους.
Ντιόγο σκατά, Πάτσα-Όσκαρ-Τοροσίδης ανύπαρκτοι και άμυνα τρικυμία. Πρώτοι στην μπάλα πάντα αυτοί, ενώ συνολικά έδιναν την αίσθηση ότι ας το βάλει καλύτερα αυτή το γκολ πρώτα να μην τρέχουμε κιόλας.
Πάντος συγκινητικός αλλά πεσμένος, Ντάρμπι ακόμα δεν συνεννοείται με κανέναν αλλά φιλότιμος, Μήτρογλου καλύτερος από Ντιόγο (!), Λέτο τραγικά μόνος οπότε το γύρισε σε σόλο κλαρίνο μπας και του κάτσει, γενικά αστεία άθλιο ματς.
Ο Ντουντού εκεί. Αντέχει. Στα αρχίδια μου η υπόλοιπη σεζόν, δε μπα να βάλουμε και εφτάρα στο βάζελο και ρεκόρ και πούτσες... Τέτοια απαξίωση, ούτε καν προσπαθήσανε, δεν το σκεφτήκανε καν, είδανε ότι οι άλλοι είναι λυσσασμένοι και λένε χέστο.
Λίγος ο Ερνέστος. Μπορεί να χτίζει, να βγάζει ένα σύστημα αλλά δεν εμπνέει και δεν κοουτσάρει. Και τι σκατά μανία είναι αυτή με τον Όσκαρ; Τι άνευρος είναι αυτός ρε; Τι ανυπαρξία πλήρης;
Πάω να δω Λοστ.
δευτερο επεισόδιο στο καπάκι? :PQuote:
Originally Posted by Ford Prefect
ανετα αμα ψαξει κανεις βρισκει ενα τετοιο ποστ για καθε χρονο που υπαρχει το αθλετιξ , αντε εκτος απο περσι και το 2004 ..
Δηλαδή είμαι ο μόνος που πιστεύω ότι στο ημίχρονο ο Πατσατζόγλου πλησίασε τον Όσκαρ και του είπε "ψιτ μικρέ, βάλεσ ένα γκολ από μακριά και θα παίζεις μόνιμα βασικός. Και γω το ίδιο έκανα λολ" ; Κατά τα άλλα τα είπαν οι από πάνω, αλλά ρε παιδία έλεος, άναψε φωτοβολίδα στο γκολ του Όσκαρ
Α λάθος μου, κουόταρα το τζιτζίκι σε λάθος θρεντ.Quote:
Originally Posted by GG*
Μάλλον. :mrgreen:
το ελληνικο πρωταθλημα ειναι πολυ πισω σε σχεση με τα ευρωπαικα δηλωσε ο Βαλβερδε!!φαινεται δεν βλεπει τσαμπιονς λιγκ.
αφού το ch l φέτος είναι για τον πούτσο... ουέφα κ ελληνικό. μόνο εσείς.
κατά τα άλλα με το ματς δεν ασχολήθηκα. το έχω ξαναδεί το έργο και μάλιστα πολλές φορές.
πούτσα κ στη ρώμη στην ευρωλίγκα
O Gauros einai pragmatika tragikos dhmiourgika xwris Galleti.Iktos
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΜΩΡΑΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΑΠΕΚΛΕΙΕ Η ΜΙΛΑΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ :lol: :lol: :lol:
ROFLOL
Εχω λιωσει με τις τελευταιες δυο σελιδες ρε μλκ, εχει μια σειρα απο μονολογους βαζελων. Που να μην ειχα φτιαξει θρεντ ρε γμτ. Τα σπατε πραγματικα ρε παιδια. Δηλαδη μακαρι να γινοταν με καποιο τροπο ο αποκλεισμος μιας ομαδας απο καποιο κυπελλο να σημαινε οτι θα συνεχισει να παιζει, να βλεπω τον Ολυμπιακο να αποκλειεται 5 φορες στην ιδια σεζον απο Τσαμπιονς Λιγκ/ΟΥΕΦΑ για να απολαμβανω αυτα τα ποστ.
ευχαριστουμε! παντα τετοια.
Πάντως φέτος καλά τα καταφέρατε με τις δύο φορές.
Ίσως αν ο τελευταίος του ουέφα συνέχιζε ιντερτότο... :roll: :roll:
5 ΣΤΗΝ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΚΑΙ 4 ΣΤΗ ΧΕΡΤΑ ΟΕΟΕΟΕΟΕ
Ρε Φίξξξερ...
1) Κι εσείς τα κάνετε(άσχετα αν δεν τα κάνετε για κοροϊδία αλλά όσα δεν φτάνει η αλεπού κλπ κλπ)
2) Δεν είδα ούτε έναν γαύρο να μιλάει για το ουέφα(χαχα)
3) Θες σχολιασμό του αγώνα; Της απόδοσης του γαύρου; Που αν βάλω τον Τάκη τον κουλό να παίξει προ(προ με το μύτη, με το στόμα, με το πόδι και άλλες καλλιτεχνίες) καλύτερο θέαμα από τον γαύρο χτες θα αποδώσει;
Ειλικρινά, γελάει η Ευρώπη όλη με εσάς. Συνεχίστε να παίρνετε τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα κλπ κλπ, αλλά πλζ, φτάνει πια με τον ευρωπαϊκό διασυρμό. Απλά να μην κατεβαίνετε, σαν την Ιταλία στη γιουροβίζιον ένα πράμα.
ΥΓ: Εγώ γελάω με τα ποστς των γαύρων καμπόσες σελίδες πίσω που λέγαν "δεν πειράζει η τριάρα στο Καραϊσκάκη, αφού η Μίλαν θα περάσει". Τώρα τι θα λέτε; :mrgreen:
τι γελάς ρε? αφού το "μάη θα είναι ωραία"
Και συνεχιζουν! Ειναι συγκινητικοι. :touched:
Και το Μάη θα είναι ωραία, με την κούπα στον Περαία :pingpong: :pingpong: :pingpong: :pingpong:
δε σε χάλασεQuote:
Originally Posted by FIXXXER
Μπράβο στον βάζελο. Σκατά στους βάζελους.
1. Ζητώ συγνώμη από τον μιτσμαν, χθες η υπερηχιτικη ομαδαρα του περαια απεδειξε την αμπαλοσυνη του ΠΑΟ.
2. Επειδη το έχω ξαναδει το έργο: Ολυμπιακος - Παναθηναϊκός 3-0 τη Κυριακή
είπε ο ποιοτικός φίλαθλος του ΟΣΦΠQuote:
Originally Posted by Ford Prefect
A, κάνουμε σύγκριση ποιότητας τόσην ώρα; Εγώ κατάλαβα ότι βγάζουμε κόμπλεξ και είπα να συνεισφέρω.
όχι, κάνουμε την ανάλογη πλάκα που θα φάμε κι εμεις στη μάπα από δευτέρα κατά πάσα πιθανότητα. αλλά όταν είσαι στην αντίθετη πλευρά δεν είναι ωραία
1. Αν είναι έτσι το χιούμορ σας είναι μάπα.
2. Από Δευτέρα είναι λογικό να πέσει καζούρα καθώς είναι μεταξύ μας ματς. Εντοπίζεις την διαφορά;
Για δες και τα ποστ των γαύρων περί τσουλού όμως.
Εντοπίζεις καμία διαφορά;
μου φαγαν το μπιφτεκι μου
Ε, ναι. Εντοπίζω. Και μάλιστα αν συγκρίνω τα ποστ αυτά με τα ποστ τα δικά σας στην περσινή μας πορεία η διαφορά είναι ακόμα μεγαλύτερη.Quote:
Originally Posted by Ruthless
Σαλίγκαρε, ποιο μπιφτέκι εννοείς; Εγώ έχω δηλώσει ότι με ενδιέφερε πρωτίστως το ΟΥΕΦΑ, έφαγα μπιστόλα, το έγραψα ως έχει: "πούτσα". Από εκεί και πέρα στα παπάρια μου. Και 7 να σας βάλω και 7 να μου βάλεις, η χρονιά για μένα έχει τελειώσει (πάλι) άδοξα.
Να σου πω ότι προτιμώ στην παρούσα φάση να φάμε μπιστόλα την Κυριακή, γιατί θεωρώ ότι η ψύχωση του γέρου να τσακίσει τους πολυμετοχικούς και να δικαιωθεί πανηγυρικά για την περσινή μαλακιάρα του μας στοίχισε και τον αποκλεισμό από το Τσου Λου και να βρεθούμε στο ΟΥΕΦΑ με τόσες ελλείψεις και μηδενικό πάγκο. Η επαίσχυντη δήλωση του Μώραλη τα λέει όλα: Η διοίκηση έχει ταβάνι το πρωτάθλημα. Προέχει το κόρδωμα του Σώκου το καλοκαίρι στη Μύκονο από το να γίνει ο Ολυμπιακός σοβαρή ευρωπαϊκή ομάδα.
Οπότε οι κομπλεξισμοί που βγαίνουν γενικότερα εδώ μέσα είναι παρανυχίδες σε σχέση με αυτά που με τρώνε πραγματικά...
Ford πάντως από την πλευρά μου να ξέρεις ότι τα σχόλια μου δεν απευθύνονται σε σένα και άλλους γάβρους με παρόμοια υγιή σκέψη. Δυστυχώς όμως πρέπει να καταλάβεις ότι αποτελείς την μικρή ως ελάχιστη μειοψηφία του σιναφιού σου, σινάφι στο οποίο απευθύνεται και το ξεκατίνιασμα / ξεμπρόστιασμα / κάζο.
Θυμάμαι πριν κανα χρόνο είχα περάσει από το σταθμό ΗΣΑΠ στο Φάληρο και κάποιος εκεί έξω είχε γράψει "σκατά στο κόκαλη, πούλο τώρα" ή κάτι τέτοιο εξίσου εξτρήμ και μου έκανε φοβερή εντύπωση. Μπράβο σε όσους έχουν αυτό το μυαλό και την αντίληψη αλλά δε νομίζω να κράτησε πολύ σ εκείνο το τοίχο.
Πρέπει να διευκρινίσω λοιπόν ξαναλέω ότι η καζούρα από μένα έχει σαν στόχο μόνο αυτούς που νομίζουν ότι με τα στημένα πρωταθλήματα θα φτιάξουν κάποτε σοβαρή ομάδα. Λειτουργείτε σε λάθος βάσεις, χτίζετε στην άμμο σαν ομάδα και το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που βλέπουμε κάθε χρόνο ακόμα κι αν υπάρξουν κάποια στιγμή φωτεινές αναλαμπές / εξαιρέσεις είτε τύπου βάτραχου που για μένα έκανε μια σοβαρή προσπάθεια, είτε τύπου λεμονή που έπαιξε ρόλο η τύχη.
Όλα θα είναι εξαιρέσεις και απλά θα επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Το ίδιο ισχύει και για μας στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο δεν διαλύουμε το σάπιο κατεστημένο της υπαλληλικής προς τον κόκαλη παράγκας το μόνο που θα δούμε θα είναι κάποιο πρωτάθλημα φωτοβολίδα σε ανύποπτο χρόνο όπως του 2004 πχ. Ούτε συνέχεια θα υπάρξει ούτε βήματα μπροστά.
Η διαφορά μας είναι όμως ότι ο κόσμος μας, η μεγάλη πλειοψηφία οργανωμένων δηλαδή βασικά, έχει καταλάβει τι ακριβώς παίζει με αποτέλεσμα να πιέζει προς την σωστή κατεύθυνση αντίθετα με το δικό σας κόσμο ο οποίος είναι και ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ γι αυτή τη κατάντια και το ρεζιλίκι.
Απλά τα πράγματα και σου μιλάω σοβαρά, πέρα από τη πλάκα.