Μπενσον (ποιος αλλος.) στο 59'
0-1.
:-)
Printable View
Μπενσον (ποιος αλλος.) στο 59'
0-1.
:-)
1-1 τελικο. ισοφαρισαν στο 81΄.
χμ, δεν ειν κακο αποτελεσμα. το μπουλουκι του απατεωνα εφερε 1-1 εντος εδρας με την (λολ) Μπερτον, οποτενες λογικα παλι πρωτοι πρεπει να μεθα.
θα δουμε.
μπένσον στο θρύλο
αυτη τη στιγμη ειναι ανετα καλυτερος του Ντιογο.
α.) η ομαδα υπεγραψε συμβολαιο με τον Danny Spiller, μεσο, ο οποιος εχει παιξει σε Millwall και Gillingham (ομαδες League 1 δηλαδη) και οπως λεει η προπονηταρα μας "ειναι παικτης επιπεδου championship" και επισης πριν 2-3 χρονια τον ηθελε η West Ham.
εχουμε πληρη εμπιστοσυνη στον συμπαθεστατο καπιταν Τζον Στιλ (με φωνη βερνικου) και περιμενουμε να δουμε.
β.) ηδη ο Danny Green που ειχε ερθει περσι απο καφενειο, ειναι υποψηφιος για player of the month του Αυγουστου. Μια χαρα ολα.
γ.) Αυριο με Τσεστερφιλντ εντος εδρας. Αυτα τα παιχνιδια η ομαδα εχει μαθει να τα κερδιζει. Θα δουμε.
την εχουμε την τσεστερφιλντ σημερα?(τον ψηνω τον ασσο :P )
Η Τσέστερφιλντ έχει να κερδίσει 3 ματς (χ-χ-ήττα) και γενικά δεν πάει καλά οπότε εγώ λεω ναι και 1.85 είναι παρα πολύ καλή απόδοση. Θα το παίξω μαζί με άσσο Νοτς Κάουντι μάλλον. Επίσης και over θα μέτραγε αλλά είναι πιο χαμηλή απόδοση
νομιζω πως τον εχουμε τον ασο.
θα το παιξω στην αγγλικη τριαδα μου.
στηριξα και εγω \μ/
στην τετραδα μου παρεα με μιλαν νυρεμβεργη και ντενιζλι
25' [1 - 0] W. Antwi
Στηρίξαμε και ελπίζουμε.
ειμουν για καφε, γυριζω, 1-0, ολα οκ.
μολις βαλουμε και το 2ο, κλειδωσε.
o Mπενσον, μας πληρωνει ακοπα.
2-0 στο 50΄
:cool:
2-1 στο 87΄
χεχ... διωξτε μακρυα, κωλοπαιδα.
Πήγαμε ταμείο μετά από καιρό.
--> Ντάγκεναμ σ'ευχαριστώ <--
σας, ειπα δε το χανουμε αυτο.. :maikl:
σημερα, εκτος εδρας με Μπερτον.
χμ, δεν ειναι τιποτα τρομερο οι αλλοι, απουσιες δεν εχουμε, ψυχολογια εχουμε, αλλα κατι δε μου καθεται καλα με τα εκτος εδρας προς το παρον.
ας ξεκινησουμε απ το Χ και βλεπουμε.
υ.γ. νο μπετ παιχνιδι σημερα.
0-1 Benson στο 4΄
Καλη αρχη. :) :)
πόσα έχει βάλει το αγόρι μας φέτος;
8 μαζί με το σημερινό νομίζω, μεγάλη παιχτούρα
το προηγουμενο στο εντος εδρας εγραφαν τα σαητς οτι επροκειτο περι μεγαλης γκολαρας. αλλα η εκπομπη για τις μικρες κατηγοριες, δεν βρεθηκε σε τορρεντς γαμω το σπιτι.
ειμαστε στο 70'
εδω και 5 λεπτα η Μπερτον παιζει με 10.
μεγαλη ευκαιρια για ωραιοτατο διπλο.
παμε γερα!!!
εληξε. 0-1.
χρησιμοτατο διπλο, ως και μεγαλη νικη.
συνεχιζουμε ακαθεκτοι.
πιοτερα μετα.
εντος εδρας με Μορκαμπ (για καποιο λογο ολα τα στοιχηματικα εφημεριδια, συν το δελτιο του οπαπ τη γραφουν Μορκαμ, δεν ειναι δυνατον να μη προφερεται το b στο τελος, γαμω τη βλαχια σας).
Η Νταγκεναμ, στα πρωτα 8 ματς ειναι 2η, ειναι σε θεση απευθειας ανοδου, 4 βαθμους πανω απ την πρωτη ομαδα που ειναι στα μπαραζ ανοδου, εχει την καλυτερη επιθεση στην κατηγορια, εχει βαλει 15 γκολ σε 4 ματς εντος εδρας (!) και ο Μπενσον ειναι (προφανως) 1ος σκορερ με 8 γκολ σε 8 ματς.
αν μου τα λεγατε προπερσι, θα λεγα "ροφλ, στο μανατζερ το κανατε?"
το ματς ειναι λιιιιιγο "υποπτο", αλλα πιστευω οτι η νταγκεναμ θα καταφερει να το κερδισει. Δεν ειναι δα, και φοβητρο οι αλλοι.
το 1,55 του ΟΠΑΠ παντως ειναι πολυ λιγο. δε μ αρεσει. αν το οβερ ειναι πιο ψηλα, θα το προτιμησω.
οι πηγες μου μου αποκαλυψαν οτι οντως δεν προφερεται το b στο τελος... (!)
ο οπαπ εχει εκσυγχρονιστει και γω θελω να κανω κι αλλα αγγλικα.
To ωραίο είναι πως το όβερ έχει ίδια απόδοση με τον 1. Λολζ, πάμε να παίξουμε αλλού.
Josh Scott.
36'
1-0. :headbang:
1-1 :/
10 λεπτα με καθυστερησεις ακομα.
αντε ρε κωλοπαιδα!
1-1.
μισο-γκελα.
πφφ, μπορνμουθ κερδισε... φευγει 5 βαθμους, να δω αν μας πιανει καποιος απο πισω, η Ροδεραμ μαλλον σιγουρα.
Ε η Μπορνμουθ ήταν ψιλοστανταρ ότι θα κέρδιζε. Μέχρι και σε έντυπα χτοιχήματος το βγάζανε σαν σίγουρη νίκη.
χμ, η Μπερτον, ειχε πριν το ματς με μπορνμουθ 1-2-1 εκτος εδρας.
δε καταλαβα γιατι ηταν σουπερ στανταρ.
στο 85' το βαλανε.
θα μου πεις, προτιμησες τον ασο νταγκεναμ απ τον ασο μπορνμουθ και τσιμπα το παπαρι.
δικιο θα χεις.
Χμ γιατί η Μπόρνμουθ είναι αήττητη εντός έδρας και έχει μέχρι στιγμής τη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας λέει. Επίσης είναι φορμαρισμένη.
Στο τσακ ήμουν να παίξω κι εγώ Ντάγκεναμ αλλά κάτι μου έλεγε ότι μπορεί να έρθει και Χ οπότε είχε πολύ χαμηλή απόδοση για να αξίζει το ρίσκο. Αντ'αυτού παίξαμε Μπρίστολ Ρόβερς και Σουίντον και πήραμε τ' αρχίδια μας. Thanks Αγγλία!
Bournemouth 24
Dagenham & R 20
Rotherham 20
------------------------------------ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΟΔΟΣ
Aldershot Town 17
Rochdale 17
Shrewsburυ 17
Notts County 16
------------------------------------ΜΠΑΡΑΖ
Barnet 15
Bradford City 15
Cheltenham 13
Crewe 12
Accrington 12
Bury 12
Burton 11
Chesterfield 11
Port Vale 10
Grimsby Town 10
Morecambe 9
Lincoln City 9
Macclesfield 9
Hereford 7
Northampton 7
-----------------------------------------ΠΟΥΛΟΣ
Torquay United 6
Darlington 2
Εγω ξερω οτι με νικη σημερα θα ειμασταν 5 βαθμους πανω απ τις ομαδες που κυνηγανε απευθειας ανοδο.
Γκελα, λεμε.
υ.γ. Κλανουμε στον γελωτα με τη Χερεφορντ του γραφικου χρηστη.
Νταγκεναμ
Shots On Target : 8
Shots Off Target : 11
Μορκαμ
Shots On Target : 1
Shots Off Target : 1
Ετσι για να παιρνετε χαμπαρι τι εγινε στο ματς.
Ποιος γαμει το Τσουλου.
Μπαρνετ - Νταγκεναμ αποψε την ιδια ωρα.
Μπαρνετ ομαδα λονδινου, με το μετρο θα παμε να παιξουμε.
Μετα την γκελα (οπως αποδειχτηκε και βασει ευκαιριων) με τη μορκαμ, τουλαχιστον Χ αποψε. και μετα διπλό.
Ροδεραμ και Ολντερσοτ που κυνηγανε παιζουν εκτος εδρας με ευκολοτερους αντιπαλοι.
για να δουμε.
το ρηπορτ λεει οτι δεν εχουμε ιδιαιτερες απουσιες.
χανουμε 1-0 στο 30.
:-(
εντιτ. Τελικο 2-0.
δεν εχω δει απολυτως τιποτα (τα σαββατα κοιταω και το ρεπορτ του BBC) αλλα μαλλον χασαμε πολυ ευκολα.
θα τα δω ολα το πρωι.
και στα καπακια το σαββατο παλι εκτος εδρας. Βεβαια με το τσιρκο της Χερεφορντ, αλλα και παλι, γενικα οποιος παρακολουθει απο προπερσι, η νταγκεναμ εχει κατα καιρους κατι διαστηματα εξαφανισης στα οποια χανει απ τους παντες.
για να δουμε.