Ειδα τα δυο πρωτα επεισοδια κι επαθα πλακα. Κανω εντατικα μαθηματα και σε κανα μηνα θα βλεπω κι εγω μαζι σας, ξερω, μαλακια.
Printable View
Ειδα τα δυο πρωτα επεισοδια κι επαθα πλακα. Κανω εντατικα μαθηματα και σε κανα μηνα θα βλεπω κι εγω μαζι σας, ξερω, μαλακια.
Καλώς τονα κι ας άργησε
Θα βγει κάνα teaser για το επόμενο ή μπα;
Υπομονή δυο μερούλες ρε,πώς κάνετε έτσι
δεν περνάν οι γαμημένες
τελειο και παλι...αναμενω φιναλε αναλογο εως και καλυτερο των 2 προηγουμενων σαιζον
δε λεω τπτ αλλο γιατι ακομα και η πιο απλη ατακα που μου'ρχεται στο μυαλο μυριζει σποιλερ,so...
Ναι αλλά ο καράφλας τον γείωσε στην εξέταση. :lol:
to eida twra....poly wraio epeisodio alla ena malakismeno pou spoileriase xwris logo se site pou eixe link gia na to katevaseis kai mono mou to gamise....sygkekrimena eipe tin teleutaia frasi tou epeisodiou...opote osoi to eidate katalavainete ta neura mou :x
Πάρα πολύ καλό, ειδικά η τελευταία σκηνή. Κάποιες παρατηρήσεις
[spoiler:h09b8ar6]Το πρώτο 5λέπτο ήταν ιδιαίτερα πτωτότυπο. Ωστόσο εκ των υστέρων βλέπω ότι ένα cliffhanger σαν το προηγούμενο δεν είχε κανέναν νόημα εκτός του να μας κρατήσει σε αγωνία. Βέβαια θα μου πείτε ότι αυτό σημαίνει cliffhanger αλλά τέσπα :P . Το μόνο που δεν μου άρεσε γενικά είναι ότι δεν βλέπω τι το ιδιαίτερο μπορεί να γίνει στο τελευταίο επεισόδιο. Δηλαδή οκ, framing του king σαν δολοφόνο του miguel, η αστυνομία τον πιάνει σε κάτι που όλο και κάποιο ρόλο θα παίξει ο dexter, η deb διαλέγει σύντροφο και το ep κλείνει με το γάμο. Δεν βλέπω τι άλλο μπορεί να συμβεί. Το μόνο που μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα είναι αν ο king oμολογήσει τη συζήτησή του με τον miguel[/spoiler:h09b8ar6]
Και νομίζω εκεί θα εστιάσει το τελευταίο επ.Quote:
Originally Posted by Kelldorain
Χωρίς να λογαριάσω βέβαια και το "απρόβλεπτο" -σήμα κατατεθέν-της σειράς. :)
[spoiler:1g6zst5o]Το γεγονός πως η Deb και η Laguerta μπορεί να πάρουν μικρή πρέφα του τι συνέβη στις 2 προηγούμενες seasons; Η Camilla είχε λογο να προστατέψει τον Dexter, καθώς της είχε ζητηθεί από τον Harry. Η missy elliott δεν έχει λόγο όμως, φαντάσου η Deb να μάθει πως έχει δύο αδερφούς! Πιστεύω πως μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε finale, και να μην τελειώνει απλά η σαιζόν με τον dex να καθάρισε πάλι, και να έχουμε άλλες 2 seasons με άλλες 2 νέες Dexter ιστορίες. Το ότι η σειρά είναι εξαιρετικότερη από οτιδήποτε αστυνομικοειδές εκεί έξω, πλέον το βλέπουμε κατάματα. Άσε που είναι η μοναδική σειρά που κάθε φορά βλέπω όλη την εισαγωγή :touched:[/spoiler:1g6zst5o]
Πάρτε και trailer για το 3χ12 επειδή σας αγαπάω :P
http://www.youtube.com/watch?v=esHmZY-fc-M
haha,factQuote:
Άσε που είναι η μοναδική σειρά που κάθε φορά βλέπω όλη την εισαγωγή
LOST? :DQuote:
Originally Posted by Abruzzi
εισαγωγη ειπε ;p
Ωραία και νόμιζα μόνο γω το κανα :D
To intro δηλαδή. Ε, δε πιστεύω να μην βλέπει το logo. :rofl:Quote:
Kai House more. Exei oraia mousikoula...Quote:
Originally Posted by carheart
[spoiler:1sqbrgj6]νιωθω... "μη ενθουσιασμενος με το φιναλε ενω περιμενα να ημουν" να το πω;
τεσπα,λογο και της αυπνιας θα του δωσω στανταρ μια ευκαιρια και αργοτερα και τα λεμε[/spoiler:1sqbrgj6]
[spoiler:1s5dbkeg]Katalavainw kai se ena vathmo symfwnw me auto pou les...apla ta perissotera ta eixame dei sta 3-4 proigoumena epeisodia pou aggizan to teleio opote den eixe tosa pragmata na pei...egw apla to thewrw ena omalo kleisimo tis season...[/spoiler:1s5dbkeg]
i mousiki pou paizei kapoia stigmi kai se auto kai sto proigoumeno(apo oti thymamai epeisodio) apo godspeed einai?
[spoiler:24cfpu2w]εννοειται πως δεν αλλαζει το οτι ειχαμε αλλη μια φανταστικη σεζον και πως περιμενουμε πως και πως την τεταρτη σεζον και την νεα ιστορια του ντεξ,αλλα οταν πας τον πηχη τοσο ψηλα περιμενεις και το κατι παραπανω...
δλδ το μεγαλυτερο παραπονο μου στο επεισοδιο ηταν οτι ολα γιναν τοσο βιαστικα και προχειρα...εβλεπες σημαντικότατες σκηνες να εναλλάσσονται σε χρονο dt και ακυρες καταστασεις οπως να βλεπεις μεχρι και τη γυναικα του πραντο να συμπεριφέρεται λες και δε πεθανε ξερω γω...
συν οτι περιμενα μεχρι και τη τελευταια σκηνη κατι που θα ανατρεψει καταστασεις και θα δωσει νεο ενδιαφερον για τη νεα σεζον...τεσπα,κραταω τα καλα που ειναι και συντριπτικά περισσοτερα σαυτη τη σειρα.
εν αναμονη της 4ης λοιπον[/spoiler:24cfpu2w]
[spoiler:3uivqanb]nai se auto exeis dikio...ontws se sxesi me ta proigoumena to epeisodio itan poly aplo....alla den peirazei...eimai apolyta ikanopoiimenos apo tin 3i season....i 4i kseroume pote ksekinaei peripou?[/spoiler:3uivqanb]
Ότι είπε ο Abruzzi πάνω κάτω. Πάντως νομίζω είχαμε ήδη ουσιαστικά ένα teaser της επομένης σεζόν:
[spoiler:1fxyld9i]τη λίστα με τους C.I.s που πήρε η deb. Αλλά και πέρα από αυτό τα πράγματα που περιμένω πολύ να γίνουν είναι ο dexter να αρχίσει να σκοτώνει αβέρτα παραβιάζοντας τον κώδικα για να προστατέψει την οικογένεια του και η deb να παρει πρέφα τι γίνεται. Καθένα από αυτά τα 2 άνετα συνθέτει μια σεζόν και αφού ξέρουμε ότι μένουν 2 μου φαίνονται απόλυτα λογικά themes[/spoiler:1fxyld9i]
kai fainontai kai arketa elkystika kai ta 2 :) :)
Το δεύτερο σενάριο με τη Ντεμπ κάνει μπαμ οτι θα το δούμε,το πρώτο [spoiler:ru7abruj][/spoiler:ru7abruj]το'χουμε ξαναδεί με εκείνη την αλογομούρα τη Σπόνσορα.(χωρίς να σημαίνει τίποτα αυτό,απλά μου φαίνεται λίγο κουραστικό να βγει μια ολόκληρη σεζόν με δολοφονίες αθώων-παιδεραστών :P )Quote:
Originally Posted by Kelldorain
Bump
http://www.eonline.com/uberblog/watch_w ... r_are.html
αν δεν μιλάει και irl σαν μπάτσος, είναι μια χαρά επιλογή :P
λολ,δεν ειχα ιδεα οτι ειναι ζευγαρι
xaxaxaxaQuote:
John Rinck Fri, Jan 9, 2009, 2:16 PM
I wonder if this violates "The Code"? lol
Gamw. Bravo tous. Krima pou tou rixnei ena kefali pantws.
Quote:
Μετά το 2ο κύκλο έγιναν και επίσημα ζευγάρι, μέχρι τότε ο ΜCH ήταν παντρεμένος με άλλη μια, που σκυλοέφερνε από ό,τι θυμάμαι, όταν είχα ψάξει το σχετικό κουτσομπολιό. :P
μια χαρα παλικαρι,τι της βρηκε της στεκας :P
Μια χαρά. Επιτέλους, ένα ζευγάρι that makes sense.
http://www.imdb.com/name/nm1690665/Quote:
Originally Posted by zihuatanejo
Απ΄ότι φαίνεται έχει μια έφεση στις "στέκες" :PQuote:
το παρατησα 2 η σεζον εκει που
ΣΠΟΙΛΕΡ
κανει το κονε με αυτη που νομιζει οτι ειναι η Κυρα Ναιτλει και μιλαει με αυτη την σκατοαγγλικη προφορα.. μου φανηκε οτι εκανε τεραααααααστια κοιλια και το τραβηξε παρα πολυ με τα πτωματα και κουρασε..
Εισαι παπαρας, κι εγω στο ιδιο σημειο ειμαι και γαμαει.
Επισης ειναι γαματη αυτη απο ολες τις αποψεις, τρελη καυλα κι ας εχει περιεργο προσωπο.
χωρις να χω δει αλλο επεισοδιο μετα απο την φαση που γαμαει την αγγλιδουλα.. μπορω να προβλεψω τι παιζει.. θα αποκαλυψει σαυτην τι κανει αυτη θα ψηθει για την φαση .. αλλα παιζει να το παρακανει ξερω γω , με τα πτωματα θα καταληξουν σε καποιον αλλον Η θα εμφανιστει καποιος αλλος επιτηδες που θα γουσταρει την φαση και ισως να κανουν καμια μονομαχια με τον ντεξτερ .. η αδερφη του ισως να αρχισει να τον ψιλιαζεται ... δλδ μας ειχε ενα ολοκληρο επεισοδιο με καμερες στην μαρινα που χε βαλει το σκαφος .. εχουμε ψηθει οτι με καποιον εξυπνο τροπο θα την γλιτωσει ο ντεξ και απλα παει και σβηνει το κοματακι απο το βιντεο οταν κανει φολς αλαρμ .. δλδ εχεις χτισει ενα επεισοδιο σε μια φαση και απλα με ενα ηλιθιο ευρημα το γαμμας . ΜΠΟΟΥΡΙΝΓΚΚΚΚΚΚ.
φρικ ασε τις βλακειες και συνεχισε το ;p
ΣΠΟΙΛΕΡΖ
Ουτε ενα δεν επιασε ο μαλακας! λολ Οχι νταξει επιασε αυτο που ειπε οτι θα τα φορτωσουν σε αλλον, αν και μου μενουν 2 επεισοδια για το τελος. Παντως ειναι λιγο μουφα που την παταει ο Ντοουκς, γαμω τους τυπους ηταν mother fuckers.
σε βαθος χρονου μπορει και να δικαιωθω !! :P
να το χεκινησς? ναι ι οχι και γιατι.σοωαρα ε