Όχι. Δεν πιστεύουμε ότι γαμήσαμε, αλήθεια!
Printable View
Όχι. Δεν πιστεύουμε ότι γαμήσαμε, αλήθεια!
Ον τοπικ, ποσο καριολης ηταν ο διαιτητης του Ιντερ-Μπαγερν? Και οι δυο ομαδες μου ειναι αρκετα αδιαφορες, αλλα αυτο το πραγμα ηταν αισχος. Δεν δινει πεναλτυ στον Ιμπραιμοβιτς, αφηνει γενικα οχι μονο το σκληρο παιχνιδι εκ μερους των Γερμανων αλλα πολλες φορες και το αντιαθλητικο, και ο παλιομαλακας δινει κοκκινη στον Ιμπραιμοβιτς για μια προβολη που δεν πετυχε τελικα καν τον αντιπαλο του και σιγουρα δεν ειχε σκοπο να τον χτυπησει. Και μετα αφου τα ειχαν παρει οι παικτες της Ιντερ, ε παρε και την κοκκινη στον Γκροσο, απολυτως δικαιολογημενη βεβαια, αλλα ετσι που ειχε κανει τον αγωνα ο μαλακας τι να πεις... Αν αυτη η διαιτησια γινοταν σε ματς Ολυμπιακου η του Παναθηναικου στην Ευρωπη θα ειχε 15 σελιδες παραπανω τωρα το τοπικ.
το πάλεψε αλλα...
ασε ...το ουεφα ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για ελληνικες ομαδες...
αλλα ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
ειλικρινα ειναι μεγαλη μαλακια να βγαινουν 2 ομαδες.
1 και με προκριματικο ειναι το σωστο.
ουεφα και μας πεφτει παρα πολυ.
kallio 1os sto xwrio para 2os sth polh
καλομελέτα κι έρχεταιQuote:
Originally Posted by Dr. Death
Θα ηθελα παρακαλω αν υπαρχει καποιος ρεπορτερ ΑΕΚ που να ποσταρει στο φορουμ, να μας εξηγησει απο που κι ως που ηταν κριμα κι αδικο το τελικο αποτελεσμα.
Κατα τ αλλα σιγα μη δε κερδιζε η Λιλ. Λιγο να την εχεις παρακολουθησει ειναι τοσο πιο πολυ οργανωμενη γενικα και ποδοσφαιρικα απο οποιαδηποτε αλλη ελληνικη ομαδα αυτη τη στιγμη, που κερδιζε ανετα ισα και με την εθνικη ελλαδος να πουμε. (χρηση υπερβολης με σκοπο την νοηματικη κατανοηση της αποψεως)
(που την κερδίζει βασικά)
Υπερβάλλετε νομίζω. Άνετα το παιρνε το διπλό χτες η ΑΕΚ, από στιγμές χαλάρωσης και μόνο έχασε το καλό αποτέλεσμα. Ίσως έπρεπε να αρκεστεί στην ισοπαλία που της έδινε πολλές ελπίδες πρόκρισης.
Δεν την έχω δει την Λιλ και δεν ξέρω πόσο καλύτερα μπορεί να παίξει αλλά δεν με έψησε ιδιαίτερα χτες.
Ti ta thes re Paulo...Opoios xanei toses eukairies sto telos to trwei, einai nomos autos! Kai me tin AEK exei ginei "tropos zwhs" pia...Anyway, uparxei panta h dikaiologia tis apeirias. Sullegoume empeiries wste na ta pame kalutera tou xronou isws 8)
(xwris parexhghsh)an hmoun ferrer meta to 2o goal 8a dhlwna paraithsh logw apognwshs. :|
ta 2 prwta goal einai ntroph gia opoiadhpote amyna.
:roll:
εδώ που τα λέμε ο γαύρος έπρεπε να ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι στιγμής
Κι άλλη γκολάρα ο Ντρογκμπά. Τι έχει πιει φέτος;
Α γαμησου καριολα ρομα.
η καταντια ειναι τετοια που δεν υπαρχει ορεξη ουτε για πλακα...
0.
i hta den irthe logo katantias alla logo gkantemias.
mia xara epekse o olympiakos simera... alla opws panta tou lipei i ligi tixi.. kai min peite pws dikaiologoume, giati egw imoun aftos pou ekraza kai me tin valencia k me tin saxtar. mia xara peksame simera.
Οταν παιζεις 4-5-1 και οι αλλαγες ειναι τα 3 απ τα 5 χαφ, ολα τα δημιουργικα δηλαδη γιατι ειναι ολοι ανυπαρκτοι, δεν εχεις κεντρο, καληνυχτα και κλειστε και τα φωτα.
o grigoris epekse kala simera h' mou fanike?
o kafes poli kakos kai pali :/
να σου πω πηρες πρεφα οτι η ρομα για καμμια 60αρια λεπτα δεν μπορουσε να περασει τη σεντρα?Quote:
Originally Posted by STORMRIDER
υπαρχει βεβαια και η εξηγηση οτι επαιξε καλα ο γαυρος και δεν μπορουσε η ρομα να περασει τη σεντρα αλλα αυτη ειναι για οπαδους της θυρας 7.
ρε...οι ανθρωποι κανανε 2 επιθεσεις....
2
και με τη μαλακια γεωργατου 3.
ξες ποσες κανατε εσεις?
2
ο γες 2.
Καλα παιξατε δεν μπορω να πω.
Οκ ρε παιδες ...ατυχοι εισασταν ...δεν ειναι καταντια.
εχει πεσει απλα πολυ ατυχια τα τελευταια 40 χρονια
egw mporw na thimithw proxira toulaxiston 3 efkeries mas pantos.Quote:
Originally Posted by Dr. Death
mia tou mporxa sto telos( kai min peis oti den itan giati an itan kanas mixalakis eekei toxe karfosei gias plaka) mia tou kastiigio pou perase 3 kai ena to dokari..
Re paides na rwthsw kati?Yparxei kanenas allos gauros pou tou th dinei o Sollied h mono egw eimai???
σ αυτητη φραση η επιστημη σηκωνει και τα ποδια ψηλα.Quote:
Originally Posted by STORMRIDER
α .....μπονους απ τον κουτσο
"Ετσι όπως παίζουμε μόνο για το UEFA μπορούμε να παλέψουμε. Είμαι πολύ στενοχωρημένος, ίσως φταίει το σύστημα. Εγώ προσπάθησα να κάνω ότι μου είπε ο προπονητής μου, αλλά δεν άγγιξα τη μπάλα. Ολοι φταίμε από τον προπονητή μέχρι τους παίκτες. Πρέπει να παίζουμε σαν μεγάλη ομάδα και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Παίζουμε με ένα σύστημα που δεν ταιριάζει στην ομάδα. Είμαι λυπημένος και με τον τρόπο που παίξαμε, αλλά και με τον εαυτό μου. Δεν ακούμπησα τη μπάλα. Ισως πρέπει να παίξουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση".
"Ελπίζω να κάνουμε το νταμπλ και να βγει ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ελπίζω και να καταφέρουμε να κερδίσουμε εντός έδρας, όπως κάναμε παλιά".
Ο Stormrider. By the way, μόνο εγώ δε βλέπω κάτι το αντικανονικό στο γκολ που ακύρωσε; να χαμε να λέγαμε δηλαδή, απλά ντάξει.
φαουλ καθαροτατο του ανατολακη ..ξαναδες το ριπλει...εμποδιζει βγαζοντας εκτος πορειας το τερμα=φαουλ
:D :D :DQuote:
Originally Posted by Moonspellheim
den ekane lathi pantos simera o solint, an eksereseis vevea oti evale kafe mesa alla ok. den itan terastio lathos
kala ekane kai evgale tzole , kala ekane pou evgale rimpo , kala ekane kai evgale kafe
to goal pou akirwse an to akirwne se pao - olympiako paizei na mas to xtipagan... 1 xrono
den anaferomai se kati sugkekrimeno.apla den mporw na xwnepsw oti exei entos edras 3/3 httes(se paixnidia mh-adiafora).3 httes prepei na eixame sunolika entos edras mexri pou irthe.
δεν είδες το δεύτερο goal δηλαδή?αυτό που αντί για μπάλα είχε έναν τερματοφύλακα? :PQuote:
Originally Posted by _UnHoLyMaRtYr_
to goal gia to opoio lete paizei para poly na einai k offside. den prolava na to do kala sto replay alla eimai 90% sigouros oti meta tin proti kefalia yparxei offside kathos mono o termatofylakas kalyptei ton paixti tou olympiakou
na to xwnepseis grigora , egw to xwnepsa kala me tin valencia kai simera imoun sigouros oti den tha kerdisoume.Quote:
Originally Posted by Moonspellheim
episis oti trwme sinexeia goal sto telos eiani kathara thema proponiti.
kai gia na sas prolavw giati tha peite tis malakies sas pali..
an imoun egw proponitis kai etrwga gia 7-8i fora goal sto telos se krisimo paixnidi tha tous katevaza xristopanagiers stin proponisi to ligotero.. na min sas pw pws tha pigena ston kokkali kai thatoulega na tous valei prostimo..aparadexto to seri htwn entos edras
ισχυει..αλλα νομιζω εχει σφυριχθει φαουλ επειδη ειναι προφανεστατο απο τον ανατολακη που κανει επιτηδες φραγμα.Quote:
Originally Posted by bleeding
balte kana emoticon na kounaei mantili ... xreiazontai
Επίθεση στο πούλμαν της Ρόμα
μαιστα
Τροντ Σόλιντ: "Τώρα πλέον η δεύτερη θέση είναι δύσκολη. Πρέπει να κερδίσουμε τη Ρόμα στο Ολίμπικο για να μείνουμε ζωντανοί στην πρόκριση. Πάντως, η τρίτη θέση είναι ένας εφικτός στόχος. Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών μου. Προσπάθησαν, αλλά δεν τους βοήθησε ο αγωνιστικός χώρος
lol
doctor: fans?team?
καλό το Ολυμπιακάκι σήμερα. Ο Νέρι θα είχε πλάκα πίσω απο Δρογβά και Σέιβετσένχο. Στη φάση με το σουτάκι έδωσε φιέστα, ο Θρύλοντας ήτο άτρυχος. O Zoύδιο Σέζαρ αυτή τη φορά ήταν καλός, αλλά ωιμέ, μοιάζει με ορνιθόρυγχο το παιδί, ίσως να μην έκαναν εξετάσεις για σκολίωση στα δημοτικά σχολεία της Βραζιλίας, είτε η μάνα του να δαχτυλωνόταν με ντίσνεϊ ντόναλτ ντάκχ. Ο Ανατολάρας ήτο ντόμπρος σήμερα, μετουσιώθηκε σε "Ανατόλαρο!!" τη στιγμή που πήρε σβάρνα την άμυνα της Πώμα και έβγαλε την ασίστ στον Ρίμπο. Ο Ρίμπο, άλλη πονεμένη ιστορία κι αυθός, τον πέτυχα σε τουλάχιστον 2-3 φάσεις να κάνει "αγγελάκια" με την πλάτη στο τέρμα, ανεκδιήγητος, επίσης το δεκσί του πόδι είναι καλάμι μπαμπού, αν του τότρωγε κάνα πάντα ή κάνα καντιρού, κανείς δε θάπαιρνε πρέφα, φυσικά ούτε το πάνταχ που για να χορτάσει θέλει όλο το εργοστάσιο της Νεοσέτ. Επίσης έχει πολλές φακίδες και κρεατοελιές στη σκατόφατσα του. Χάσαμε από ομάδα χωρίς στράικερ. Μμμμμ. Χάσαμε από ομάδα χωρίς στράικερ. Ο Γκεό ήταν καλούλης και νευρόσπαστο, καλά τα πήγε. Χάσαμε από ομάδα χωρίς στράικερ.Ο Ζαβλάκοφ οκέης. Χάσαμε από ομάδα χωρίς στράικερ. Ο Τότι, δυναμικός και πρωτοκλασάτος(τι κοντρόλ έκανε ο παλίκαρος, τι πασσούλες έβγαζε?). Χάσαμε από ομάδα χωρίς στράικερ. Το κέντρο του Γαύρου, ανύπαρκτο. Οι Κωνσταντίνου και Γιαννάκης Οκκάς, κύπριοι.
House Of Low Culture
:shock:
θες τίποτα?
:pink:
Οταν ο καλυτερος σου παικτης ειναι ο Ανατολακης και οι επιθετικες σου επιλογες περιοριζονται στο "σεντρα να βρουμε την κεφαλα του Κωνσταντινου" δεν εχεις καμια ελπιδα, ουτε ακομα και απεναντι σε αυτη τη μετρια Ρομα.