Λοιπον ξεκινησα και γω να το βλεπω σταθερα και οχι κατα λαθος. Παμε λοιπον. 6 σεζον παρα 2 επεισοδια εμειναν!
Printable View
Λοιπον ξεκινησα και γω να το βλεπω σταθερα και οχι κατα λαθος. Παμε λοιπον. 6 σεζον παρα 2 επεισοδια εμειναν!
δε θα υπάρξει ποτε καποιος να σπασει το χαουζ στο ξυλο;
εγώ πάντως θέλω να σπάσω αυτούς που γράφουν πότε θα φύγει η Κάμερον απ'τη σειρά ή πότε θα επιστρέψει η 13 ή οποιαδήποτε τέτοια μαλακισμένη πληροφορία που δε θέλω να ξέρω γιατί μαντεύω το σενάριο και σπάζομαι. Ξεκολλήστε λίγο, κι αυτά σπόιλερς είναι
εδιτ: ολόκληρη σφαίρα είχε φάει από αγανακτισμένο πολίτη, τι να του πει το ξύλο
Απλά απ'το imdb τσέκαρα, αλλά όντως έχεις δίκιο, sorry.
Πολύ καλό επεισόδιο, απλά με τέτοιο ασθενή υπό άλλες συνθήκες θα είχαμε μεγάλες ατάκες house. Δεν παραπονιέμαι βέβαια, τέτοια επεισόδια μ'αρέσουν.
Φαντάστηκες λάθος, προτείνω, δεδομένου και του avatar σου, να σε στείλουμε στα gallows! :D Εκεί που πήγε να μ'αρέσει πάλι, το χαλάσαν το θέμα πάντως. Αμέσως ο House να φωνάξει το "παλιό" a.k.a. καινούριο team. Εμείς, γιατί θεωρώ πως αντιπροσωπεύω ή θα έπρεπε τουλάχιστο(!) ένα μεγάλο μέρος σας (no pun intended!), θέλουμε: Forman/Chase/Cameron.- Οι υπόλοιποι δεν μας νοιάζουν!
Γιατί τι έχει το άβαταρ μου;
Το επεισόδιο δε το χω δει ακόμα αλλά όχι εγώ δε θέλω Forman/Chase/Cameron και οι υπόλοιποι με νοιάζουν, για την ακρίβεια αναρωτιέμαι που χάθηκε ο Τάουμπ.
To avatar σου δήθεν απεικονίζει μία γαλλίδα και τα Gallows ήταν πολύ διάσημα επί της Γαλλικής Επαναστάσεως! ;-) Δες το επεισόδιο και θα σου λυθεί η απορία.
Ετσι κι ετσι μου φανηκε το πιο προσφατο. Ισως να εφταιγε η προηγουμενη ομορφια, δεν ξερω.
Αν το σκεφτω να λειτουργει σαν αδιαφορη γεφυρα για τις επομενες εξελιξεις, οκ, εχει καλως.
Αυτη την Καμερον λατρευω να τη σιχαινομαι. Δεν μπορω να ζησω χωρις αυτη στη σειρα.
Και εχει πεσει στο προσωπο, και το ξανθο την κανει ακομη χειροτερη. Τελειοτητες.
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz...black-eye.html
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/...20_468x585.jpgQuote:
The show will now run until at least 2012.
γαμησε, ε.
ναι
Υπέροχο. House και Wilson, οι άλλοι δεν χρειάζονται.
τα βυζιά της κάντι ρε
Ναι τα βυζιά της κάντι αλλά όλο αυτό θα λέμε; :P Η ίδια η κάντι είναι ψιλοξενέρωτη τελευταία, βέβαια μπορεί και να μην είναι αλλά να είναι ο house που δεν έχει πια τριπάκια από την μαστούρα και ονειρώξεις με βυζιά-κάντι.
Πολύ περίεργο το τελευταίο επεισόδιο. Δεν το λες κακό, ούτε φίλερ, αλλά ούτε και εξαιρετικό.
Spoiler
Εγώ τον αγάπησα λίγο παραπάνω μ'αυτη την ατάκα.
Spoiler
E3airetiko episodeio vevaia.
O gkomenos cuddy pantws einai polu antipa8htikos
γενικά Κάντυ πολύ αντιπαθητική τελευταία
Spoiler
Tι συμβαίνει? Γιατι δε βγαίνουν καινούρια?
25 Ιανουαρίου το επόμενο.
Γιέπ...έγινε και αυτό... House M.D.:The adventure game (casual adventure, αλλα και πάλι...)
http://www.justadventure.com/Upcomin...D/HouseMD.shtm
ξεχαστήκαμε ε.
Spoiler
μπραβο μαλακα. ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΑ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΣΠΟΙΛΕΡ
em afou elege 25 genari o allos apo panw.
duh
εβραιε θα σε βρουμε
Είναι γαμάτο πάντως πώς αυτό το house έβγαλε πιο πολύ γέλιο από τα αντίστοιχια big bang και how I met.
Worked for jack bauer
ksipniste re!
kainourio!
exoume xalarwsei mou fainetai...
ωραίο ήταν, επιτέλους ασθενοκεντρικό επεισόδιο.
Απεχθέστατη ασθενής (επίτηδες βέβαια), καλούτσικο γενικά. Το side story με το συμμαθητή ψιλοαχρείαστο
χρειαζόταν για να αναδειχθεί το main story στο τέλος ρε φλώρε...
Πάσο , τουλάχιστον ειχε αυτό
Η Candy και ο μαλάκας βάζουν υποψηφιότητα για το πιο αντιπαθητικό ζευγάρι της χρονιάς άνετα
σε ποιόνα έδωσε ο Χάους την επιταγή;
στον συμμαθητή.
vgike k allo e
εφτασα αισιως στην 3η σεζον! ωραιο ειναι. για να δουμε παρακατω....
Το τελευταίο το είδε κανένας??
από τα καλύτερα.
αν και η ιστορία με τον στρατιώτη δεν έβγαζε πολύ νόημα.
δηλαδή αν τονίζει ότι ο house είναι τρου κακός ή αντικομφορμιστής στις λύσεις των προβλημάτων.
ποια καλύτερα;
απτα μετριότερα μάλλον
μόνο το οπόσουμ άξιζε !
το θεϊκότερο όλων είναι το πώς ο ένας συμπληρώνει τον άλλον (Χάους - Γουίλσον) - παλιοαδερφές
ΥΓ φέρτε πίσω τη Νόρα