Post rockάδες ψιλοκλασσικοί, τους οποίους ποτέ δεν πολυσυμπάθησα. Πάντα μου φαίνονταν με διαφορά οι πιο βαρετοί από τους γνωστούς. Το ομώνυμο, Winter Hymn και & Yet που χω ακούσει δεν μου έκαναν ιδιαίτερο κλικ. Από την άλλη ποτέ δεν ξέρεις.
Printable View
Post rockάδες ψιλοκλασσικοί, τους οποίους ποτέ δεν πολυσυμπάθησα. Πάντα μου φαίνονταν με διαφορά οι πιο βαρετοί από τους γνωστούς. Το ομώνυμο, Winter Hymn και & Yet που χω ακούσει δεν μου έκαναν ιδιαίτερο κλικ. Από την άλλη ποτέ δεν ξέρεις.
Ήταν μία δύσκολη στιγμή όπου παραλίγο να υποκύψω στη λογική του "αγοράζω ό,τι έχει καλύτερο εξώφυλλο". Θα σπεύσω να ακούσω πάντως, θενκς.
To EP ''Besides'' pou exw einai kalo,sou proteinw na to katevaseis
Lazarus?
(φιλε χρηστη που πηγες να πεις lazarus threw the party, lazarus threw the fight σε πρόλαβα)
και Bongripper
estradasphere
κατεβασα ενα αλμπουμ τους απο το http://undiscoaldia.blogspot.com/
και ειναι σε φαση προγκρεσιβ , τζαζ , μεταλ ,οτιναναι και γαμανε ασχημα
εχει κανεις ινφο?
Quadropus. Καλιφορνέζοι (αν θυμαμαι καλα), πολύ ωραίοι. Τσέκαρε και το προσωπικό του (πρωην) drummer τους, Dave Murray.
Πωπω τα σπάνε αυτοί.
Πρόσφατα τους ανακάλυψα με το Palace Of Mirrors.
Σαν σάουντρακ από ταινίες των 60's με μια δόση οτινανισμού.
Ανεβαστικοί πάντως.
Originally Posted by Kveldssanger
Enduser.
www.myspace.com/bongripperQuote:
Originally Posted by cavity
μπεκα και ακου.
:shock:Quote:
Originally Posted by invisistoned
Cirith Ungol θα ελεγα....Αξιζει να ψαξετε το προσωπικο ολων των μελων τους (εκτος του Lindstorm ισως..).
Εχουν βγαλει 4 albums...εγω εχω βρει 4 κομματια only!
Cirith Mongol.
Για πείτε τίποτα για Vanden Plas. Μ' έπιασε πάλι η όρεξη για «λαϊκό» progressive.
Vanden Plas λοιπόν φίλε 11th.
Μάλλον φέτος έβγαλαν τον καλύτερο τους δίσκο που είναι πραγματικά εντυπωσιακός. Λέγεται Christ0 και είναι concept. Έχει ωραία συσκευασία (slipcase, booklet) στα κλασσικά της Inside Out αν μπορεί να σε ενδιαφέρει. Από μουσικής πλευράς είναι κλασσικό progressive metal βασισμένο στις μελωδίες με πολύ καλή παραγωγή.
Από εκεί και από τα "The God Thing" (1997), "Far Off Grace" (1999) και "Beyond Daylight" (2002) προσωπικά προτιμώ το δεύτερο. Μην περιμένεις σημαντικές διαφοροποιήσεις από album σε album μουσικά βέβαια. Μάλιστα με αυτό τους είχα "ανακαλύψει" όταν το Metal Hammer είχε δώσει το 99 μια συλλογή που περιείχε το κομμάτι I Can See.
Επίσης, αν και το έχω ξαναναφέρει πιστεύω πως πρέπει να τσεκάρεις τους Abydos (με τίτλο δίσκου σιδηρόδρομο) που είναι project του τραγουδιστή των Vanden Plas και παίζουν και οι υπόλοιποι. Πιο πολύ βασισμένο σε μελωδίες είναι πάλι concept progressive και υπάρχει με 9 ευρώ στο Rock City.
OK, thanks. :thumbsup:
Μάλλον θα «χτυπήσω» κάποια στιγμή το καινούριο τους. Ελπίζω να μην είναι τίγκα στα πλήκτρα βέβαια.
έχουν πλήκτρα και αρκετά, αλλά τον κυρίαρχο ρόλο τον έχουν οι κιθάρες. Θες, εχμ, να σε βοηθήσω να ρίξεις μια αυτία στο δίσκο πριν τον αγοράσεις?
Μπα, δεν χρειάζεται, θυμήθηκα ότι υπάρχει και η λύση του youtube. Θα τσεκάρω κάνα κομμάτι από εκεί άμα είναι. Thanks και πάλι.
edit: Είδα ένα βίντεο, καλοί είναι. Theater-ίζουν αρκετά βέβαια (περίμενα να 'ναι πιο κοντά στον ήχο των Kamelot με βάση αυτά που είχα ακούσει) αλλά ακούγονται, και πολύ ευχάριστα μάλιστα.
Akitsa.
Voivod
.
(ευχαριστώ κτλ)
Nothingface και Dimension Hatross
Οι γνώμεις γύρω γύρω τους θέλουν να γαμάνε. Οι ακροάσεις που έκανα, με έπεισαν για το σωστό του αποτελέσματος. Σίγουρα δεν γαμάνε πάντως.Quote:
Originally Posted by invisistoned
Δεν θυμάμαι ποιά έχω ακούσει όμως.
Εγώ προτείνω και τα δύο πρώτα ανεπιφύλακτα, μα όπως είπα αγαπημένο μου μάλλον είναι το "Angel Rat" επειδή έχει και γαμώ τα τραγούδια μέσα.Quote:
Originally Posted by afroleft
Ναι αλλά εσύ είσαι ο καρχαρτ
Ναι, και ο nothingman ακούει πλέον deathspell omega, οπότε θα με ακούσει!
Ναι οκ. αλλα τι παιζουν? thx ξερεις.Quote:
Originally Posted by carheart
Τι είναι πια αυτοί οι Heavenly Hills.
Quote:
Originally Posted by stam and the witches
λεπόν, θα διαφωνήσω. πρώτα απ' όλα είναι λίγο καταχρηστικός ο όρος ποστ-ροκ γιαυτους (οχι οτι μπορω σκεφτώ άλλον καλύτερο), δεν εχουν καθόλου αυτήν την χτίσιμο-ξέσπασμα-ηρεμία δομή των άλλων ποστ-ροκ μπαντών. ροκ όργανα μεν αλλά και ηλεκτρονικοί space ήχοι, chill-out ατμόσφαιρα, χαλαρή δομή κομματιών. άκου τους σε κάνα ταξίδι με τρένο δίπλα στο παράθυρο και θα με θυμηθείς ("ρε θανάση!")Quote:
Originally Posted by Kveldssanger
65daysofstatic
The fall of math (μα γίνεται να μην τους αγαπήσεις?)
thanx
το μονο κομμάτι που άκουσα είναι το 65 doesn't understand you @last.fm,είναι το album που λες σε αυτό το στυλ?
edit:το βρήκα σε rapidshare,οποτε για οποιον ενδιαφέρεταιCode:http://rapidshare.de/files/18527894/65DOS_TFOM.rar.html
oi zoroaster ti paizoun?
Proteinomenoi diskoi kai kana sxolio gia Fall kai Residents?
hehe, Residents λέει.
Λοιπόν, βάλε μία στο google για να μάθεις περισσότερα και άμα ψηθείς άρχισε να ψάχνεις τους δίσκους τους, κυκλοφορούν τουλάχιστον έναν σχεδόν κάθε χρόνο από τα 70's ως σήμερα. Πάρτα με χρονολογική σειρά. Αν θέλεις σώνει και καλά να τσεκάρεις κάποιον πρώτο, ας είναι το Eskimo αυτός. Για το στυλ τους ας πούμε ένα avant garde να ξεμπερδεύουμε.
Τους Fall τους αφήνω στον Kalki.
Oι Zoroaster παίζουν sludge/doom. Ένα ομότιτλο γαμηστερό EP έχουν.
http://www.myspace.com/thezoroaster
Οι Fall είναι τα τυπάκια αριστερά του ποστ μου. Κατέβασε Dragnet, Bend Sinister, Grothesque, Middle Class Revolt και αν θες, μια πολύ καλή εισαγωγή στο ποιοί είναι και τι κάνουν τη συλλογή 50000000 Fall Fans Can't Be Wrong. Γενικά κατατάσσονται στο Noise Rock αν και ο ήχος τους είναι αρκετά μοναδικός. Κατέβαζε, κατέβαζε.
Οι Residents πάλι δεν είναι και τόσο εύκολο να ξεχωρίσεις απ'τη δισκογραφία τους, αφ'ενός γιατί είναι τεράστια (μεγαλύτερη κι απ'των Fall) και αφ'ετέρου γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις μέτρια ή απογοητευτική δουλειά από δαύτους. Ας πούμε Eskimo, Not Available, Meet The Residents και Duck Stab γι'αρχή και συνεχίζεις μόνος σου από'κει και πέρα :)
Γιά τους Ρέσιντεντς βασικά θα καταλήξεις να κάνεις αυτό που είπε ο Παύλος (και είναι και πανάκριβοι οι πούστηδες)
Ok,thanks both of you :)
Bασικά Third reich n roll. Και Demons dance alone.
P.G.Six?