Στηρίζουμε ubu. Ίσως η καλύτερη κωμική σειρά έβερ.
Printable View
Στηρίζουμε ubu. Ίσως η καλύτερη κωμική σειρά έβερ.
ναι, εισαι αντρας, σταματα να μας πρηζεις
Πολύς κόσμος με βρίζει για την άποψη μου για τα φιλαράκια και έκατσα πριν κάποιο καιρό και είδα 5-6 επεισόδια, με ανοιχτόμυαλη προσέγγιση και χωρίς παρωπίδες. Πλέον η άποψη μου έχει διαμορφωθεί ως εξής :
Όχι μόνο τα φιλαράκια είναι η πιο σιχαμερή σειρά όλων των εποχών, αλλά όσοι την παρακολουθούν είναι 100% ομοφυλόφιλοι και περίπου τα 2/3 αυτών εν δυνάμει παιδεραστές. Είμαι απολύτως σίγουρος ότι ο ούμπου συγκεκριμένα έχει μαλακιστεί στο ντους πάνω από 4 φορές σκεπτόμενος το Τζόυ. Γενικά, αν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα σε παγκόσμια ειρήνη και θανατική καταδίκη όλων των συντελεστών της σειράς, σαφώς θα επέλεγα το δεύτερο.
Μην πας ποτέ καλλιστεία. Θα αναγκαστείς να πεις ψέματα στην ερώτηση και δεν κάνει.
μια ηλιθιότητα είναι η σειρά με σαχλό σενάριο, κρύα και στημένα δήθεν αστεία.
Πολυ το απολαμβανω, μισοι λενε οτι καλυτερο εχει βγει κι αλλοι μισοι οτι πιο σκατα, ρεαλιστικοτατη κατανομη αν μη τι αλλο
θα αρχίσω να τη χαλάω εγώ τότε... βλέπεται ευχάριστα κ έχει μερικά πετυχημένα αστεία, αλλά οι χαρακτήρες είναι τόσο φλώροι κ τόσο πολιτικά ορθοί που μου τη σπάνε ώρες ώρες. με λίγα λόγια κλασσική αμερικανιά - όχι απαραίτητα κακή, αλλά δεν μπορείς να την αγαπήσεις.
Πολιτικα ορθοι και φλωροι, ποιος? Η βλαμμενη και τρελη Φοιβη με τη διδυμη αδερφη που τη μισει? Ο Ρος με τους 34 γαμους, εκ των οποιων η μια πλεον λεσβια? Ουτε οι αλλοι ειναι φλατ χαρακτηρες βεβαια, αλλα γενικα συμφωνω με τα υπολοιπα που λες, εχει αρκετα καλο χιουμορ και με μπολικα πετυχημενα αστεια, αλλα δεν ψοφαμε κιολας.
η φοίβη είναι weird με την αμερικανική έννοια κ ο ρος παντρεύεται με όποια γκόμενα κάνει σοβαρή σχέση, πόσο πιο ορθό πια :P
σοβαρεψου, αυτο δεν ειναι πολιτικα ορθο, ειναι και καλα ειμαστε μοντερνοι, ειδικα για την εποχη που βγηκαν ηταν οτι ναναι
είπαμε, όλοι για τα πανηγύρια... φλώροι μέχρι αηδίας. ΤΕΛΟΣ
έτσι, αντρίλα.
εμενα μου αρεσει η Ανιστον, γιαυτο το εβλεπα. οταν ηταν εγγυος και ειχε κοιλιτσα μου εβγαζε περισσοτερη αγαπη. μαλλον λογο οιδιποδιου.