μενα μ αρεσει κ ο Αγγελακας αλλα οκ γουστα, το θεμα ειναι πως ο δικσοτας κυλαει μια χαρα
Printable View
μενα μ αρεσει κ ο Αγγελακας αλλα οκ γουστα, το θεμα ειναι πως ο δικσοτας κυλαει μια χαρα
btw το καινούργιο δεν ήταν να βγει μέσα σ αυτό το μήνα; κανένα νέο;
για να μιλάμε βάσει μιας λογικής
ε, φοβερό τρομερό και ξακουστό δεν το λες. καλή εκτέλεση αλλά το τραγούδι είναι γραμμένο για τη φωνή του αγγελάκα. και ο μάλαμας προσπάθησε (καλύτερα από το θανάση ιμο) αλλά δεν.
τώρα για όλους εσάς που δε σας αρέσουν οι τρύπες και ο αγγελάκας έχω να πω τα εξής
να αισθάνομαι άσχημα που μ'αρέσει πιο πολύ το αποπάνω; :fear:
24 του μήνα παίζει πάτρα ε.
εδιτ: και btw μην αγνοούμε ότι η εκτέλεση του θανάση στο κομμάτι είναι καθαρά με προσέγγιση της αυθεντικής εκτέλεσης, που τραγούδησε δηλαδή ο αγγελάκας. δεν περιορίζω την φαντασία μου κι επιμένω οτι σε μια διαφορετική τελείως εκτέλεση θα ήταν φοβερό τρομερό ξακουστό κι ότι άλλο.
όντως, στην πολιτεία. καλή φάση. αύριο παίζουν και οι ξέμπαρκοι εδώ (άσχετο).
Όταν θελήσει η μοίρα μου τον κόσμο αυτό ν' αφήσω
και κάθ' ελπίδα για ζωή απ' την καρδιά μου σβήσω,
μια κούπα από τη στάχτη μου να φτιάξετε συντρόφοι.
σαν θα γεμίζει με κρασί, μπορεί να ξαναζήσω.
αυτό το τετράστιχο, περικλείει μέσα του τα πάντα.
Ο συγκεκριμένος -λυρικός- στίχος δεν έχει τίποτα από μόνος του ο κακομοίρης. Αλλά οι παντελώς πανηλίθιοι τύποι σαν τον παντελώς πανηλίθιο από πάνω πόστερ που τον αγαπούν τόσο είναι ανυπόφοροι γαμώ την Παναγία.
Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσοι πολλοί και τόσο όμοιοι και απαράλλαχτοι γαμημένοι καριόληδες που να τρέφουν με συναφή πράγματα το Εγώ τους. Εκατομμύρια όμοιοι και απαράλλαχτοι μαλάκες που πιστεύουν ότι είναι τόσο ξεχωριστοί και τόσο βασανισμένοι και αδικημένοι που δεν φταίνε πλέον αυτοί για κανένα δικό τους πρόβλημα, μόνο η Μοίρα. Γκεςς γουάτ Μαίρη, τις περισσότερες φορές τα πράγματα είναι έτσι όπως είναι για πολύ καλό λόγο, για την ακρίβεια είναι μάλλον ακριβώς όπως θα 'πρεπε να είναι!
Πάρε μια μούτζα τρισδιάστατη και μια κλωτσά στον κώλο, δε σας αντέχω πια.
ρε μαλακα δεν παιζει να εισαι τοσο καθυστερας!
Τι Εγώ και τι Μοίρες λέει αυτός, μαζεύτε τον ρε :rofl:
χθες τα ισοπεδώσανε όλα Νίκαια.
ντούβας θεός στο τέλος να παίζει τζανγκλ μόνος του δε σταμάταγε ποτέ.
έπος. οι πατρινοί να πάτε
ναι ρε πούστη.
αυτό έχουμε πει πόσο γαμάει;
όλα γαμάνε, μην το ψάχνεις.
(εκτος απ' το Σαμάνο)