πω κατινιάαα
Printable View
εγω θελω να μου πει το κολπο πως με 1000 ευρο τον μηνα καταφερε να παρει iphone και ipad :P
δεν θελω , αλλα αμα εχεις για κανα καλο λαπτοπακι γυρω στα 200-300 ευρο η κανα ποδηλατο πιεμ!!
κι ο Πύρρο-Δήμας λέει με το ΠΑΣΟΚ. Κάπου διάβαζα και για κάποιον Ν. Ανδρουλάκη ότι παίζει να μπει σε ψηφοδέλτιο, αν είναι αυτός που νομίζω τότε ήταν γραμματέας της ΠΑΣΠ στην Πολυτεχνική Σχολή της Ξάνθης. Μεγάλη γλίτσα!
για αυτους που μουτζωνουν παντως να πω οτι η Παπαρηγα μου ειναι η πιο συμπαθης πολιτικος ασχετα αν συμφωνω η διαφωνω με αυτα που λεει . απλα τρολλαρω λιγο γιατι θα ηθελα να βλεπω κκεδες μονο με lada - lada niva ετσι για το φολκλορ της φασης.
για να σας δω.......
Spoiler
μια χαρά , μαζί σου, έχει ο Περισσός άπειρες μαλακίες που να σκαλώνουμε λαϊκιστικά που πήγε η κόρη σχολείο.
αλλά ρε μεγάλες, αλήθεια , μοιάζεις μια χαρά παλικαράκι, delete και βάλε κάτι άλλο για nick name... είχα να ακούσω την λέξη υπερσυντέλικος απ όταν πήγαινα δημοτικό ... και τότε φαντάσου κατέβαινε εκλογές ο Ράλλης.
...είπε η KoiliaSamprela θα μου πεις ... τέσπα
Ελπιζω να μοιραστουν τον ταφο οπως και το επωνυμο και συντομα.κρουασαν bwin ε; ο πυρρος στο ΠΑΣΟΚ; εχει μεινει κανεναςπου δεν θελει να πολιτευτει; ειδικα απο ηθοποιους, μουσικους, αθλητες, δημοσιογραφους- εδω το λαος κερδιζει με διαφορα νομιζω- χορτασαμε υποψηφιοτητες.
οι μπλακμεταλάδες φίλοι μας Naer Mataron στα ψηφοδέλτια της Χ.Α. (είπε κάποιος ότι δεν έχουν σχέση με φασισμό; )
γελαω με ολο το ποστ και με την προπαγανδα του παπαρα που το εγραψε
Ψάχτε όποιον κατεβαίνει στο νομό σας και σπάστε τον, τη γυναίκα του, τα παιδιά του, τη γριά γιαγιά του.
Σωστός. Λέω απόψε να πιάσω α αθηνών, αύριο β αθηνών και α πειραιά και μεθαύριο β πειραιά.
Το υπόλοιπο αττικής το αφήνω σε άλλες δημοκρατικές δυνάμεις.