πιξις , ταξιδια , ακινητα... τι κανεις το βραδυ?
Printable View
πιξις , ταξιδια , ακινητα... τι κανεις το βραδυ?
είμαι gay. ξυγίζω τα μεταπτυχιακά τώρα και μάλλον καταλήγω Δανία αφού φαίνεται να υπερτερεί σε υποδομές τεχνογνωσία και πούτσα. είμαι το 53%
τα κεπ ειναι φιλοι σου, καλυτερα θα στα πουνε εκει. Επίσης κάπου στο σύνταγμα (απεναντι απ τη βουλη προς σταδιου) εχει νομιζω υπηρεσια ελληνων εξωτερικου, ρωτα κι εκει
Έχω φίλο κολλητό στο Εδιμβούργο, πες και ίσως να μπορέσω να βοηθήσω.
και γω αμα ειναι για το πολ ποτ!
pol_pot και εγω ειχα φιλο που ηταν Εδιμβουργο και τελειωσε εκει μαστερ, οποτε αν εχεις ερωτηση μπορω να του μεταφερω.
atom_smasher τι παιζει γενικα με τις εστιες (δανια μιας και εισαι αλλα και ευρωπη γενικοτερα)? Υποθετω δεν ειναι χυμα οπως εδω που μπορει να μπει οποιος να ναι, να τον φιλοξενησεις κλπ, ετσι ?
Ο rudie είναι σκωτία, στείλτου κανα πιεμ (στεγνό δώσιμο). Κι ο Λόκης ίσως μπορεί να σε βοηθήσει.
μπορείΣ να φιλοξενησεις κόσμο για κάποιο διάστημα. Δεν γνωρίζω πολλά γιατί δεν έχω μείνει ακόμα. Υπάρχουν αρκετές που περιμένεις καιρό. Εμείς είμαστε σε μια λίστα 1 χρόνο τώρα και δεν ξέρω αν θα πάμε. Δεν είναι και ιδιαίτερα φθηνότερα συν ότι έχεις πολλά πιτσιρίκια. τριγύρω και αρκετές φορές όχι δική σου κουζίνα, πράγμα που δυσκολεύει τις γαστριμαργικες μου ανησυχίες. Σκωτία είχα έναν στο αμπερντιν πέρισυ και μια συμμαθήτρια από λύκειο που ναι 12 χρόνια εκεί.
να μας πουν οι erίτες που έφυγαν πρόσφατα για έξω, πως τα βρήκαν εκεί, να γίνει μουχαμπέτι
η kuolema παιδευεται με το ιντερνετ για αρχη
Δεν έφυγα πρόσφατα και έχει χρόνια που είμαι έξω με έναν χρόνο στο ενδιάμεσο στα πάτρια αλλά αν θέλει κάποιος να μάθει για Ισπανία/Γιβραλτάρ ας ρωτήσει. Δουλειές πάντως όσο πάει και δυσκολεύει το θέμα εδώ, ιδίως για τους Έλληνες μια και οι πιο πολλές στοιχηματικές είναι τώρα μπλοκαρισμένες.
Προσωπικά δε θέλησα κι ούτε θέλω να φύγω από δω για πολλούς λόγους.
Κυρίως ενδιαφέρομαι να μαθαίνω για τη ζωή που κάνουν έξω αυτοί που φεύγουν. Πολλοί είναι αυτοί που ενώ μένουν 100% ικανοποιημένοι στο θέμα δουλειάς, "κλαίγονται" για την κακή καθημερινότητά τους κλπ κλπ. Ο καθένας προφανώς λέει τα δικά του ανάλογα το χαρακτήρα του κι ανάλογα το μέρος που διάλεξε να μείνει.