γιατί να πάρεις ένα κινητό με symbian?
και γιατί σε καίει το κουερτι?
Printable View
γιατί να πάρεις ένα κινητό με symbian?
και γιατί σε καίει το κουερτι?
Δεν ειναι για μένα, αλλά για την κοπελιά μου, που έχει παθος με το κουέρτι. Εγώ samsung gte1200 είμαι και δεν το αλλάζω βρέξει χιονίσει (λολ σαν μοντέλο καβασάκι ακούγεται). Μάλιστα, πριν λίγες μέρες με άφησε χρόνους το προηγούμενο μετά από ελεύθερη πτώση και σπάσιμο οθόνης, οπότε πήγα και πήρα το ίδιο. 20ευρώ και σκυλί μαύρο.
μακριά από το symbian
αλλά πολύ μακριά
http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-th...%B9%CE%BF.html
ένα κάρο εναλλακτικές έχεις σε αντρόιντ
Δαγκώνομαι :stfu::stfu::stfu:
Στα σοβαρά τώρα, όλα τα κινητά τύπου σμάρτφοουν βγάζουν κανονικό κβέρτη πληκτρολόγιο στην οθόνη όταν πρέπει να γραφτεί κάτι. Σε 1,3 μιλισεκόντ θα έχει κάνει το πέρασμα στη νέα χιλιετία χωρίς να συναντήσει το παραμικρό κενό αέρος.
http://static.trustedreviews.com/94/...314-typing.jpg
Εντάξει εδώ που τα λέμε αλλιώς ειναι το κανονικό πληκτρολόγιο και αλλιώς οι μαλακίες των touchscreen που γενικά σπάνε αρχίδια και λίγο λουκανικάκια δάχτυλα να έχεις :oops: πρέπει να πατήσεις το κάθε πλήκτρο 3 φορές... Γιαυτό πουλάνε (οτι πουλάνε τελοσπάντων) τα blackberry...
bUMP. Πείτε κάνα καλό smartphone που να είναι και καλό σαν mp3 player( εννοώ καλή ποιότητα ήχου(με ακουστικά πάντα)).
Επίσης να κρατάει η μπαταρία κλπ. Δωστε ινφο, εχω χαθει με τοσα μοντελα που υπάρχουν
Μέχρι 300 € ( και πολλά λεω). Γειιααααα::! Επίσης ας είναι και eu.
BUMP Και από εδώ μέχρι 200 το maximum στην ξεφτίλα , θέλω πολύ καλή μπαταρία για mp3 και κανα 3g για livescores. Όλα τα άλλα είναι πολυτέλειες,ααα και να μην είναι μπακατέλα τεραστιων διαστάσεων. Όποιος έχει ιδέα ας πει κάτι με nokia προπολεμικό είμαι δεν ξέρω τι συμβαίνει εκεί με τα iphone τους και τα galaxy τους.
*edit* pros impure paei auto:
nexus 4 16gb h galaxy s3 .
Kai ta duo sta 290e ellada (agglia to nexus 4 exei 240e an exeis kapws na to fereis), to nexus 4 exei 2gb ram anti gia 1gb pou xei to s3, stock rom me automata updates giati einai google phone, ips lcd othonh anti gia amoled tou s3, den exei karta mnhmhs kai usb otg (gia na vazeis flashakia/mouse klp sto usb).
Dialegeis analoga tis anagkes sou kai pairneis (emena ta 2gb ram+updates me noiazoun pio polu apo karta mnhmhs kai usb otg)
Η μπαταρία του S3 είναι γτπ, κάθε μέρα το φορτίζω.
επισης σε 20 μερες βγαινει nexus 5 που φημολογειται οτι θα κοστιζει το 16αρι στα 300-350$
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ν φανταστω το νεξους 5 στην Ελλαδα θα ειναι πανακριβο.
η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ιδεα. δε νομιζω να κανει πανω απο 350 ευρω. αλλα το καταλαβαινω οτι ειναι εκτος μπατζετ που συζητας. απλα ειπα να πω τη μαλακια μου :P