Originally Posted by
ikonoklast
Λοιπόν, οντοπικ στα γρήγορα. Για μένα το thread είναι επιστήμη και θα μπορούσε κάλλιστα να μπεί ολόκληρο σε εκείνο το άλλο που είχε ανοίξει με τα obsessive-compulsive γιατί εγώ το κάνω σε ψυχοπαθολογικό επίπεδο. Όταν πετυχαίνω κάποιον άγνωστο και μιλάμε για πρώτη φορά ή οτιδήποτε τέτοιο παρατηρώ κυριολεκτικά ΤΑ ΠΑΝΤΑ πάνω του, πέρα από αυτά που λέει και τον τρόπο ομιλίας, κινήσεις, ντύσιμο και μάλιστα προσπαθώ να βγάλω 100% ακριβή συμπεράσματα σχετικά με το προφίλ του, απόψεις που θα έχει σε συγκεκριμένα ζητήματα, μουσική που θα ακούσει, οικογενειακό μπαγκράου, γενικά τα πάντα. Αποτέλεσμα αυτού που το κάνω απο πάρα πολύ μικρός είναι να γίνομαι απότομα εχθρικός με κόσμο που κάνει πράγματα που δε γουστάρω (επιστημονικά πάντα...) και πολύ φιλικός με κόσμο που θεωρώ ότι θα είναι πολυ κουλ. Ακόμα και τις φορές που πέφτω έξω οικτρά στην κρίση μου για κάποιον με βάση τα παραπάνω δεν απογοητεύομαι ποτέ γιατί θεωρώ ότι απλώς ο «αλγόριθμος» «έμαθε» περισσότερα και την επόμενη φορά θα είμαι καλύτερος (ναι, το OCD που λέγαμε).
To λοιπόν θα αναφέρω ένα από τα χιλιάδες κριτήρα που μου ήρθε τώρα. Μου τη βιδώνει απίστευτα ο κόσμος που παρατηρώ να κάνει εύκολο τσαμπουκά και κυρίως σε γυναίκες. Εύκολος τσαμπουκάς είναι για παράδειγμα να κοροϊδεύεις κι εσύ το παιδάκι που κοροϊδεύουν όλοι στην τάξη επειδή είδες να το κάνουν. Αν αυτό συνδυάζεται με μια μορφή σεξισμού/ρατσισμού τότε μου τη βιδώνει ακόμα περισσότερο. Ο Firestorm για παράδειγμα που απορεί παραπάνω! Δεν καταλαβαίνει γιατί τον θεωρώ τραγικό καραγκιόζη αλλά με μια πιο προσεκτική παρατήρηση βλέπουμε όλοι ότι πρόκειται για τον κλασικό μουνομαλάκα του facebook που θα σκάσει να σχολιάσει όλες τις φωτό με τα γκομενάκια με smileys (γιατί είναι γλύφτης) και στο ερ θα εμφανιστεί για να την πέσει χοντρά στην σταυρούλα (το παιδάκι που κοροϊδεύουμε) και στην ντραμσικ σε στυλ "ΞΗΓΗΣΟΥ ΚΑΜΙΑ ΠΙΠΑ ΜΩΡΗ" (ο εύκολος σεξισμός που λέγαμε). Του κάθιζα πολύ χαλαρά δύο μπουκέτα και για τα δύο παραπάνω, καθώς και σε όλο τον κόσμο που πράττει παρομοίως. Και έχω και *εκατομμύρια* άλλα παρόμοια. Κολλημένος;;;