Originally Posted by
Reject
γιατι τετοια επιθεση Φορντ?είπα κατι διαφορετικό?σε πηρε τηλ ο Χρονοπουλας,βγηκες ο φορουμας του μήνα,εγραψες για 3 δισκους που γουσταρεις,εβαλαν και φωτο την μαπα σου,ε τελος.
δεν ειπα οτι σου εκαναν χαρη,ή οτι σε διαφημισαν.
αλλα μιά ψιλουποχρεωσουλα την εχεις ρε παιδι μου.
Τους χαρακτηρισμους,επειδη φανηκε οτι σε ετσουξε,στον πατο σου.
Ε βεβαια.ο Warlord ειναι ρε παιδί μου ο κωτσος,ο χαζος,ο οποιος πιστεψε με,δεν θα το επαθε μονο μια ή 2 φορες.Εσύ θα ήσουν το τσακαλακι απο τα 5 σου,που δεν ετρωγες προλογο με τίποτα απο κανέναν.Στο μεταλ απο το 1986,απο τα 8 σου.Ε βεβαια,οταν εμεις στα 8 παιζαμε μηλα,εσυ ρε παιδι μου χτυπιοσουν με Megadeth και φορούσες σωλήνες-ασε που κάθε μερα διαβαζες για να περασεις επιτυχως τα τεστ του μεγαλου μεταλ αδερφου.
ε εγω λοιπόν εχω να σου πω ότι οι warlord αυτου του πλανητη ειναι πολυ περισσοτεροι απο τους ford.και εκει βασιζοταν το κωλοπεριοδικο αυτο,στην μονοπλευρη ενημερωση και στο πιπιλισμα "ακουσε τους...ακουσε τους...ακουσε τους...η νεα ελπιδα...".Εδω ρε μαλακα καταφεραν να κανουν μπαντα τους Dragonforce και τους Soulfly,αρα καταρριπτονται όλα σου τα επειχηρηματα περι "αφέλειας warlord".
Εδώ ρε στην εποχη της ενωμερωσης εκαναν μπαντα τους αρχιμπαζακλες τους Firewind,σύνελθε...η επικοινωνιακη πολιτικη ειναι το πιό δυνατό τους στοιχείο,και στον μέσο ακροατη (μεταλλα) ΣΙΓΟΥΡΑ περναει.Οχι επειδη είναι χαζος,αλλα επειδη αυτοι ειναι πανεξυπνοι!Και εσυ κατηγορεις τον warlord.Το ξυλο και την ειρωνεια το θέλουν αυτοί.....