-
@FIXXXER Mε καλύπτει απόλυτα όπως το θέτει ο Leech. Δεν μπορώ να συγκρίνω τις 2 περιόδους. Τα λεφτά στα οποία οι Σαμαράς-Βενιζέλος δεν βάλανε χέρι γίναν και φύγαν κατά συντριπτική πλειοψηφία πριν το καστελόριζο. Και ένας από τους λόγους που δεν είναι πια στην εξουσία είναι ότι δεν τους βάλανε χέρι. Ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα.
-
επισης ο χοντρος ειπε προσφατα απο το βημα της βουλης(πιθανοτατα του ξεφυγε): 'δε λεμε ψεμματα ΠΛΕΟΝ'
-
Ίσως και να επιμείνω στην προ 4μισαετίας τοποθέτησή μου για την κυβέρνηση Σημίτη. Μπορεί τότε να μην έγινε η απόλυτη εκτίναξη στους ουρανούς από άποψη αριθμών (αν και όσο πλησίαζαν οι ολυμπιακοί κάτι γινόταν), αλλά ήταν από το 96 που τέθηκαν αυτές οι βάσεις για την απόλυτη διαπλοκή και την αυτοκρατορία ΔΟΛ/Πήγασου, κατασκευαστικών κλπ.
Προβληματίζομαι ακόμα όμως. Η 2η τετραετία (85-89) του ΠΑΣΟΚ είχε σκανδαλάρες (και ταπεινωτική για το λαό αθώωση Παπανδρέου, κατά τη γνώμη μου), αλλά δεν ξέρω κατά πόσον μπορούμε να συγκρίνουμε με το κτήνος που δημιουργήθηκε στη συνέχεια.
Πιστεύω και πάντοτε πίστευα ότι η διαφθορά φέρει στάμπα ΠΑΣΟΚ. Πρασινοφρουροί μαφιόζοι στα χαμηλά μεν, με απόλυτο κουμάντο σε χώρους εργασίας στο δημόσιο, μηχανισμός μεγατόνων στα ψηλά δε, με υπογραφές/συμβάσεις κανονικά δωράκια στην ολιγαρχία της αλητείας.
Τελικά ψηφίζω 5ετία ΝΔ (04-09), λολ. Γιατί σημασία δεν έχει το ποιος είσαι, αλλά το πού μπορείς να φτάσεις.
-
Έκανα το bump απλώς για να πω ότι το λεβελ μετά το 2010 είναι στον ουρανό.
Θυμίζω: Κυβέρνηση ΓΑΠ, Κυβέρνηση Παπαδήμου (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ), Κυβέρνηση Πικραμένου (wat), Κυβέρνηση Σαμαρά (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ), Κυβέρνηση Σαμαρά (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ).
Από όλες αυτές προσωπικά διαλέγω την τελευταία, νομίζω είναι συγκρίσιμη μόνο με την χούντα σε βάθος πολιτικής σήψης, φασιστικής νοοτροπίας και σκατοψυχιάς.
-
Εεεε όχι μνημονιακές κυβερνήσεις. Να γίνει ξεχωριστό πολλ.
Η τελευταία κυβέρνηση Σαμαρά δε με έπεισε ιδιαίτερα (για τη σκατοψυχιά της), ίσως να είχα το μυαλό μου στο countdown to ΣΥΡΙΖΑ. Ψηφίζω κυβέρνηση Παπαδήμου. Τότε που η ολιγαρχία και οι εταίροι κατούρησαν τη λαϊκή θέληση, διόρισαν έναν τραπεζίτη και μοίρασαν θέσεις με αίθηση των πραγμάτων επιπέδου Μαρίας Αντουανέτας.
Τώρα που το σκέφτομαι, η κυβέρνηση Παπαδήμου θα μείνει στην ιστορία για τη συμπύκνωση του ιστορικού χρόνου και την αρχή του τέλους του ΠΑΣΟΚ. :headbang2:
-
η κυβερνηση που θα ανεβασει το ποσοστο της χ.α αν γινει αυτο θα σημαινει αυτοματα οτι ειναι η χειροτερη κυβερνηση εβερ , μεχρι στιγμης παντως ειμαι με Κυβερνηση Καραμανλη ανετα .