παίζουν 2 εκδόσεις για xbox360 για το καινούριο φίφα, μπορεί κάποιος να μου πει αν έχει ουσία να πάρεις το ultimate ή και το απλό μια χαρά είναι?
Printable View
παίζουν 2 εκδόσεις για xbox360 για το καινούριο φίφα, μπορεί κάποιος να μου πει αν έχει ουσία να πάρεις το ultimate ή και το απλό μια χαρά είναι?
απο ότι είδα στο pc σου δίνει 24 χρυσά booster packs για to fifa ultimate team το οποίο βάσει της εμπειρίας μου με το 12 είναι απλά ένα online mode. φαντάσου ότι χτίζεις την ομάδα σου με κάρτες ομάδα + πάγκος + προπονητής + διάφορα άλλα ωραία (extra skills κλπ) και ανάλογα με τις νίκες σου παίρνεις πόντους με τους οποίους αγοράζεις booster με καμμιά 10 καινούριες κάρτες αν δεν κάνω λάθος.
Η αλήθεια είναι ότι μέχρι να μαζεψεις τα 24 χρυσά που σου δίνουν αυτοί θα σπάσεις τα αρχίδια σου αλλά στην τελική θα δώσεις λεφτά για να έχεις ένα γρήγορο edge, μούφα, μπορείς να τη χτίσεις και αργά την ομάδα (φαντάσου ότι ξεκινάς με μια ομάδα με "χάλκινες κάρτες" τουτέστιν ποδοσφαιριστές με rating 60-65 και σιγά σιγά την εμπλουτίζεις πουλώντας στην εσωτερική αγορά του παιχνιδιού τις άχρηστες για σένα-χρήσιμες για κάποιον άλλον).
Κατά τα άλλα το συγκεκριμένο mode δεν είναι το το βασικό online mode του παιχνιδιού ένας ακόμα λόγος να μη σε νοιάζει.
οκ φαντάσου πάμε σε φάση αραχτοί στο σπίτι και παίζουμε παρέα, online σχεδόν απίθανο να παίξω.
Πάω για το απλό :)
το ultimate team mode εχει καψει πολυ κοσμο(και εχει κανει πλουσια την ea) αλλα προσωπικα σχεδον αποκλειστικα με το online head to head seasons ασχολουμαι.
Και κάπως έτσι, με ένα πρωτάθλημα, τελειώνει μια καριέρα στο fifa 12. Πάμε για 13.
http://i.imgur.com/hdoL3.jpg
Εχω λιωσει το Career Mode στο FIFA 13 (πανω απο 5 χρονιες = 300 ματς), και εχω παιξει λιγακι Seasons και Ultimate Team.
Πλακα εχουν ολα αυτα τα modes. Ασιμουλης, τι παιζει γενικως? Θες να γινουμε φιλοι στο οριτζιν να τρως καμια φιλικη πουτσα?
χτες πηρα το πρωταθλημα στη online division 1 του ultimate team,το οποιο το ξεκινησα για ενα trophy(δεν τα κυνηγαω γενικα τα platinum αλλα οταν σου εχει μεινει μονο ενα για να το παρεις,ειναι ολιγον τι πειρασμος) και τελικα εχει πλακα το mode.ειδικα οταν πετυχαινεις τυπους με messi,falcao,neymar κτλ στο ροστερ που για καποιο λογο πιστευουν οτι εχουν κερδισει πριν καν ξεκινησει το ματς και τελικα αποχωρουν με rage quit.asimoulis πως και ξεμεινες ακομα στο 12?
ε πάω στρατό ιανουάριο και είχα πει να μην αγοράσω το 13 για 2 μήνες :(
αν και πλέον παίζουν keys στο ebay για γύρω στα 20ε. θα δούμε.
αλλα ναι fixxxer, κάνε add fafish στο origin.
Οκ θα σε κανω.
Καπου εδω να πω οτι κλαιω κανα 2 φορες που μου πεταει παραθυρακι στο Steam "fafish is playing Train Simulator 2013" :touched:
ποσταρετε τις squads σας ρε οσοι παιζετε(αν παιζετε) fifa 13 ultimate team.
αυτη για τα tournaments
http://imageshack.us/a/img838/4504/clipboard01jk.jpg
και αυτη για seasons
http://imageshack.us/a/img266/1318/clipboard02md.jpg
ξέρουμε καμιά τσιτιά για να παίζουμε multiplayer online το pes2013 χωρίς να το έχουμε αυθεντικό;
ένα how to για pro 2013+hamachi να δώσει κάποιος;