η σειρά έχασε περισσότερο από την στιγμή που...
Spoiler
Printable View
η σειρά έχασε περισσότερο από την στιγμή που...
Spoiler
δες το σημερινο για να καταλαβεις τι ακριβως παιζει με αυτην
χμ.. οκ. παντως αν δεν την
Spoiler
την άφηνα εγω
επισης δες επειγοντως την πρωτη σκηνη του νεου fringe
Χαχαχα, ήρθε το επεισόδιο ακριβώς για να απαντήσει στον καρχαρία. Συγχρονικιά εμπειρία κι έτσι.
πωπω.. γαμησε με ρε μαν.. θελω να παω camping μολις σχολασω, μη με κανεις να μεινω σπιτι και να καρφωθω στην TV με ff και fringe (και πολλά ναρκωτικά όπως πολύ όμορφα συμπλήρωσες)
Spoiler
καλουτσικο ηταν.βαρετο στο πρωτο μισο αλλα με ανεβασμενους ρυθμους στο δευτερο.
λογικα παμε για δευτερο blackout στο επομενο.
ειναι τοσο βαρετη η σειρά που δεν εχει spoiler εδω.. μονο εμεις οι δυο θα γραφουμε. μπορεις να αναφέρεις κ για το fringe και το lost εδω. ουτως ή αλλως δε θα τα δει κανεις
Εμένα μου αρέσει, πολλές ιστορίες μπλεγμένες, στάνταρ κάπως θα ενωθούν αρκετές από αυτές στα τελευταία επεισόδια. Άλλωστε άλλα 3 μείναν νομίζω.
έχει αποκτήσει ενδιαφέρον η σειρά, αλλά είναι κακές ηθοποιίες και σε μερικά stories δεν θα επεκταθούν ιδιαίτερα, είναι βέβαιο. Σκέφτομαι πως θα προτιμούσα να ήταν δύο season χωρίς παραπάνω σενάριο, αλλά λίγο περισσότερο προσεγμένα και γεμάτα επεισόδια.
δεν έχει πλάκα που μερικοί χαρακτήρες είναι εντελώς εξαφανισμένοι σε πολλά μαζεμένα επεισόδια, χάνεται η ροή. Επίσης είναι μόνο 40', κάντε το 45-50' και μην έχετε μόνο απλή πλοκή 90's περιπέτειας ανά στιγμές. Η ιδέα της σειράς είναι πολύ καλή, στην εφαρμογή τα γαμούν λίγο.
από ένα γαμηστερό sci-fi concept έχει πέσει στην τυπική συνωμοσιολογια εκεί έχω ξενερώσει , αλλά το βλέπω ...
Η άλλη(ολιβια) είναι η σταθερά όπως ο Desmond ή ιδέα μου?
Δεν έχω δει ακόμα το σημερινό αλλά ABC Cancels FlashForward