είναι στα ίδια κυβικά με τα θεριά που αντιμετωπίσατε εσείς
Printable View
είναι στα ίδια κυβικά με τα θεριά που αντιμετωπίσατε εσείς
Για την Σταντάρ Λιέγης το λες αυτό;
:shock:
O αράπης τους ήταν τεράστιος παίχτης. Μάπα άμυνα αλλά από κέντρο και μπροστά μια χαρά ομάδα η Σταντάρ. 2 έριξε στην Άρσεναλ...
ένα λάθος της άμυνας στο πρώτο λεπτό και μια μούφα πέναλτυ βέβαια.
όχι ότι είναι Στουρμ ξερωγω αλλά σιγά πια, ομάδα επιπέδου Ολυ/Παο, ίσως και ένα σκαλί παρακάτω αν τη δούμε συνολικά
E, όλα τα γκολ λάθη της άμυνας είναι 90% των περιπτώσεων... Δεν είπα ότι είναι ομαδάρα αλλά από εκεί μέχρι να την συγκρίνεις με την Στουρμ υπάρχει μια άλφα απόσταση...
μα έλα τώρα, μη γίνεσαι τέτοιος τύπος, θέλω να πω "Καρούλιας" αλλά είναι χοντρό, βάλε όποιο "σχολιαστή μεγάλης ομάδας δίπλα στο Βερνίκο" τραβάει η ψυχούλα σου. αλλά επιμένω, δεν είναι τα γκολ που τρώμε λάθη δικά μας πάντα, τις περισσότερες φορές κάτι κάνουν γαμημένα σωστά οι άλλοι.
εγώ απλά λέω ότι δεν είναι επιχείρημα τα δυο γκολ που έβαλαν στην Άρσεναλ, γιατί πχ η Άρσεναλ δεν έχει και την πιο σφιχτή άμυνα στο γκόσμο αλλά κυρίως γιατί δεν ήταν γκολ της Σταντάρ, εκεί ήταν όντως η συγκυρία, η περίσταση ας πούμε, θα έβαζα και τρίτο συνώνυμο αλλά δε μου έρχεται τώρα. απόδειξη ότι σε όλο το υπόλοιπο ματς (μετά το 5ο λεπτό δλδ) έκανε μισή φάση και μόνο.
επίσης λολ, αυτό είναι το τόπικ του ουέφα και συνήθως ερχόντουσαν αυτοί στου ΤσΛ και όχι εμείς εδώ, τουλάχιστον όχι μετά από παιχνίδια μας, ΤΟΜΠΟΥΛΟ οπότε.
παιζει λινκ για το ματς πλιζ θενκς
η ουσία του αγώνα.
ΕΠΙΚ.
σε 15 φετινά ματς, έχω δει 30 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΛΕΠΤΑ καλής μπάλλας...
ti provlepetai gia moutza se diaititi?
Πολυ σκατόμπλα ρε πούστη.
Δεν μπαίνει και κανα γκολ να λέμε είδαμε γκολ.
Καλα τα αποτελέσματα η μπάλα να δούμε ποτε θα έρθει.
(αλλά όχι να λέμε παίξαμε γαμώ τις μπάλες αλλά χάσαμε - καλά τα είπε ο Τζόρβας).
«Προσπαθούμε να δίνουμε το καλύτερο για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα στο παιχνίδι, να έχουμε καλύτερες τοποθετήσεις και πιστεύουμε ότι έτσι, θα φτάσουμε σιγά σιγά και στις καλές εμφανίσεις», ανέφερε ο Σαριέγκι. Ερωτώμενος, δε, για το αν ο Παναθηναϊκός δίνει περισσότερο βάρος στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη, ήταν σαφής: «Δεν ξεχωρίζουμε τις διοργανώσεις στο μυαλό μας. Στόχος μας είναι να “παλέψουμε” το ίδιο και στις δυο και, ειδικότερα στην Ευρώπη, να φτάσουμε -γιατί όχι- και στον τελικό του Europa League».
:moutza:
εχω λιωσει με το βιντεο μπαγεβιτς.δλδ γελαω εξω δυνατα οσες φορες και αν το δω.
δε νομιζω να αντιλαμβανονται τη σημασια της μουτζας στο εξωτερικο(δεν ειμαι και σιγουρος για το αν ειναι αποκλειστικα ελληνικη χειρονομια βασικα) αλλα λογικα ολο και καποιο προστιμο θα πεσει.
στα δικα μας εχουμε βαρεθει να λεμε τα ιδια.δεν αρεσει το ποδοσφαιρο που παιζουμε σε κανεναν μας αλλα οσο ερχονται αποτελεσματα το παιζουμε κινεζοι.πολυ φοβαμαι ομως οτι δε θα γινεται και συνεχεια αυτο(ηδη ηρθε το πρωτο καμπανακι στη καβαλα)
εκνευριστικες επιλογες στις αλλαγες,παλι δε ξεκινησε ο νινης,ο λετο ακομα και με σπυροπουλο δεν εδειξε κατι το ιδιαιτερο(αν και φανηκε περισσοτερο απο προηγουμενα ματς) ,η αμυνα προκαλει φοβο (σε μας,οχι στους αντιπαλους) σχεδον σε καθε επισκεψη και απο κει και περα αν και η αναπτυξη δεν ειναι κακη υπαρχει προβλημα μπροστα κυριως γιατι εχουν βαλθει ολοι να σκοραρουν με το ζορι.δε ξερω ποσες φορες (και οχι μονο σημερα) εχω μετρησει επι8εσεις να πηγαινουν χαμενες γιατι προτιμηθηκε σουτ ακομα και υπο πιεση απο το να δωθει η μπαλα διπλα σε ελευθερο παιχτη.δλδ περισσοτερες φορες θα δεις τον σισε να το κανει αυτο παρα τους υπολοιπους στον σισε(που ειναι και το πιο λογικο)
σημερα μια φορα εγινε αυτο στη τελευταια φαση,ασχετα αν δεν το εκμεταλευτικε ο γαλλος.
α και οχι αλλο βυντρα.
Η αλήθεια είναι ότι ο Σισέ όποτε μπόρεσε την έδωσε τη μπάλα, προς το τέλος ειδικά είχε 2-3 πολύ έξυπνες πάσες.