σοβαρα τωρα....ξερω οτι στ αρχιδια σας
αλλα εγω εχω πιει τα οτιναναιμου και γαμω την τρυπιδα μου κλαιω σαν πουτανα απληρωτη....σκεφτομε σοβαρα να αυτοκτονεισω
Printable View
σοβαρα τωρα....ξερω οτι στ αρχιδια σας
αλλα εγω εχω πιει τα οτιναναιμου και γαμω την τρυπιδα μου κλαιω σαν πουτανα απληρωτη....σκεφτομε σοβαρα να αυτοκτονεισω
μιμη γερα μην αφησεις ξεκρεμαστες τις καβες χρονιαρεσ μερες
ελα να μοσαρουμε
minmin απο τα λεγόμενά σου γίνεται αντιληπτό ότι δονείσαι σε ιδιαίτερα χαμηλές συχνότητες οπότε ούτως ή άλλως θα πεθάνεις το 2012 γιατί δε θα μπορέσεις να κάνεις τη μετάβαση στην πέμπτη διάσταση.Θα ενσαρκωθείς σε κάποιον άλλο πλανήτη όπου θα συνεχίσει η ψυχή σου την εξελικτική της πορεία.Πάντως υπάρχει ακόμα χρόνος για να "καθαρίσεις" και να μην πεθάνεις! Ξεκίνα κόβοντας το αλκόλ κσερωγώ! (αλλα μην το πάρεις λαου λαου γιατί δεν προλαβαίνεις και είναι κρίμα)
βτς είδα και απο κοντά το αλέκσι αντριότι σου !πολύ καλή δουλειά.δεν αξίζει να χάσομε τέτοιον τεχνίτην απο πιπίτσα.χικ.
Μινμιν σύνελθε.
Αυριο ξημερώνει μια νέα σκατομέρα. Άσε τις μαλακίες και ξεκουράσου και ξύπνα να την απολαύσεις, ευγνώμων που μπορείς και νιώθεις και πονάς και δεν είσαι ένα γαμημένο άψυχο ντουβάρι, σαν την πλειοψηφία των ανθρωποειδών.
εγώ θα σου πω (μόλις με το καλό ξυπνήσεις) ότι μια πιπίτσα , ξεπερνιέται με μια άλλη πιπίτσα.
Στην τελικιά αν δεν σε θέλει σημαίνει ότι αν κατά κάποιο τρόπο δεν ταιριάζετε οπότε αν ήσασταν μαζί δεν θα περνάγατε καλά.
να πάρε :teddy:
Ωραια ολα αυτα, αλλα the heart wants what the heart wants.
Minmin, το μονο κλισε που μπορω εγω να σου πω ειναι οτι ο χρονος γιατρευει και οτι καλα εκανες που πηρες το ρισκο.
:teddy:
να'νεβω να τα πιουμε μαζι?
ποιος κοροιδευει ποιον εδω?
αμα ηταν μπουρδελιαρης,θα ξηγιοταν μια ΝΤΕΛΙΑ ( http://www.athensladies.com/sedcards/details/32 )
και θα τα ξεχνουσε ολα
Άλλο πράμα!
S'afhnw twra ston epomeno ton atuxo ton gkomeno.e?e?eidate ti diamantia vgazei smr h ellhnikh mousikh viomhxania?
για να την αφησεις στον επομενο πρεπει να ησουν ο προηγουμενος..
e ma afou epaize ntaraveri..