http://img140.imageshack.us/img140/4...eenshot200.jpg
Printable View
Το προσεχα σε ολο το επεισοδιο σημερα, παντου η πληγη ηταν δεξια, ενω πυροβοληθηκε πεντακαθαρα αριστερα, φτηνο τρικ νομιζω για να νομιζουν ολοι οτι ΟΝΤΩΣ πεθανε, ενω δεν επαιζε με την καμια.
μήπως τους ξέφυγε στο μοντάζ και βάλανε όλες τις σκηνές του σε mirror ή η σκηνή του πυροβολισμού ήτανε mirrored πάνω στην επεξεργασία.
σα λάθος μοντάζ μοιάζει, δε μπορεί να εννοούν κάτι πια ΚΑΙ με αυτό το πράμα, φαίνεται πανάσχετο
ektos kai an zoume se enan mirrored world
u heardit here first yet gain
αυτο παιζει και να εχει βαση
Τι λετε ρε παρταλια.
xmmmmmmmm skepsou th mapa ergo mirrors. me 2 kosmous pou allhlepidroyn kai mporeis na phdaw apo ton en ston allo
poly he man stroumfakia kai loipes paparies evlepa mou fainetai
Με εχει πιασει νευρικο γελιο. Ηρθε μια πελατισσα στο φωτογραφειο που εχει πανοραμικη φωτογραφια (αρκετα μακροστενη) τον εαυτο της σε εξωτερικο χωρο και την αφησε για να την κανω σε πιο μικρο μεγεθος. Απο πισω μου εχει γραψει:
ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΕΤΕ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΓΗ. :dfinger: :dfinger: :dfinger:
(σκεφτομαι να της βαλω να δει λοστ)
αχαχα
πώς γίνονται τα γυρίσματα; μέσα σε λίγους μήνες γυρίζουνε ολόκληρη τη χρονιά;
ξέρω ότι αργότερα γίνονται μερικές διορθωτικές σκηνές και τέτοια, αλλά η σκηνή Hurley - Miles ήταν ενσαρκωμένη φόρουμ συζήτηση!! και ήταν βασική σκηνή, δε μπορεί να τη γυρίσανε αργότερα από τις άλλες.
αν όλη η χρονιά γυρίστικε μαζεμένη πριν αρχίσει να προβάλλεται, πώς στα κομμάτια ξέρανε το χαμό που θα ξεσπάσει στα φόρουμς και τον αποτυπώσανε στη σκηνή εκείνη !!!!!!!
θελετε να σταθουμε λιγο στη σκηνη που το βλαμμενο τρωει τη σφαιρα?
δε μπορει να ειναι λαθος γτ ειναι πολυ χοντρο. το πρωτο που σκεφτηκαμε ολοι οταν ειδαμε να την τρωει στο προηγουμενο επισοδειο ειναι ''ομγ!την εφαγε στα αριστερα=καρδια=δεν παιζει να ζησει!'' και οι λοστανθρωποι το ξεραν οτι αυτη την αντιδραση θα ειχαμε και γιαυτο βαλαν το σαγιντ που δεν ειναι και κανας ασχετος στο σημαδι να τον πετυχαινει κατευθειαν στην καρδια με σαφη σκοπο.
γιατι λοιπον το τραυμα στο επομενο επισοδειο ηταν δεξια?αν τους ξεφευγε ακομα και το παιδακι λαινους θα τους ελεγε στα γυρισματα ντουουντ, απτην αλλη.
λοιπον?
θεωριες.
Εγω ειπα ηδη τη δικη μου θεωρια, ΦΤΗΝΟ ΤΡΙΚ απλα για να λεμε "ομιτζι τι διαολο θα γινει τωρα" με ελαχιστο κοστος το οτι 5 στους 100 των θεατων θα πουν "οχι ρε μλκ ηταν αριστερα, πρεπει να βρουμε τι εγινε" και θα μεινουν απογοητευμενοι. Ειμαι σιγουρος οτι καπου θα εχει γινει περισσοτερος σαλος (υπαρχουν πολλοι καμμενοι εκει εξω) στα φορα και θα βρουμε την απντηση αν υπαρχει αλλη.
ναι ρε, τι θεωριες. απλα το καναν επιτηδες για να χουμε να συζηταμε μια βδομαδα. μλκιες
gamiountai an isxuei auto
μορρορεδ ςορλδσ ποθ αλληλεπιδροθν
μιλησα λεμε