yo (έχει και τμηματικά).
ευπρόσδεκτη η αποχή, πέφτει η απαρτία για να περνάνε τα ΠΛΑΙΣΙΑ ΜΑΣ στις συνελεύσεις που θα καλούμε με τα κόκκινα ΔΣ.
Printable View
yo (έχει και τμηματικά).
ευπρόσδεκτη η αποχή, πέφτει η απαρτία για να περνάνε τα ΠΛΑΙΣΙΑ ΜΑΣ στις συνελεύσεις που θα καλούμε με τα κόκκινα ΔΣ.
πρωτον εισαι ενας μικρος ξερολας, δεν εχει σημασια το μικρος, εχει το ξερολας!! δευτερον το σχολιο ηταν για μας τους εαακιτες που την ημερα των εκλογων διασκεδαζουμε, μεθαμε, χλευαζουμε τους κνιτες, χουφτωνουμε δαπιτοπασπιτισσες, συνθηματολογουμε, που και που κανουμε πολιτικη παρεμβαση, μπαχαλευουμε οσο μπορουμε, γιατι ειμαστε γαματοι, χιουμοριστες και κατα της βασης του 10!!
και δε μιλαμε για παραταξιακη φανατιλα, μιλαμε για σχηματικη!!
Τι σχολη εισαι πινατερο?
Ρηξης κι Ανατροπης ΑΠΘ! lol lol
Spoiler
Ακομη και στο γεωλογικο μια πουτσακλα κοντα νταμπλ σκορ σου ριχνω:razz:
xaxaxaxa NAI ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΦΕΤΟΣ χαχαχαχαχ! pwned pwned pwned pwned
Για να σκεφτω....εχεις 37 κουκια....και εχεις παρει συνελευση...ποσα ατομα ειχε μεσα καλε?10-15?
χαχαχαχα pwned pwned!!! OXI μια χαρα κοσμο ειχανε ολες οι συνελευσεις, ανω των 100 ατομων, αλλα η παραταξη σου προτιμαει να τρεχει εκλογες, παρα συνελευσεις, να μια διαφορα μας μικρε κνιτη (μη δινεις σημασια στο μικρος αλλα στο κνιτης), να δινεις σημασια στα κουκια αυτοι ειστε!! αυτοι! αυτοι!!
μιγιαγκι για νεος γ.γ. τωρα! αυτοι ειστε! αυτοι!
ΟΚ τρεχουμε για εκλογες το ακουσαμε κ'αυτο.Πρεπει να κανω μια λιστα με συνδικαλιες,να τα διαβασω ολα μαζι να γελασω με θρασυτατα πασοκοπορτουνια.Να χαιρεσαι που εχουμε πλεον γραμμη να μην ασχολουμαστε μαζι σας,και να μη σας αρχισουμε ξανα στις μαπες,αλλιως θα σε περιμενε και μαυρο μελλον,γλυκο μου μεγαλο οπορτουνι(μην κολλας στο μεγαλο αλλα στο οπορτουνι)
εντιτ:Για να γινω πιο συγκεκριμενος,εγω φιλος ειμαι ΚΚΕ και το δηλωνω αφοβα,οχι ενωτικες μιπες στη συγγρου και στην τσιμισκη
α δεν τρεχετε για εκλογες! δηλαδη η πκσ δεν τρεχει στις φοιτητικες εκλογες! δεν τρεχει! και γιατι δεν παιρνει στη σχολη μου γεν.συνελευσεις με διπλασια πουτσα απο μας οπως στις εκλογες, εκει ειναι αναπηρη?
α να και οι μαπες απο τους κνιτες!! μηπως εισαι αντικομμουνιστης? και μαυρο μελλον, α ευχαριστουμε κνε που δεν μας δερνεις, ευχαριστουμε και τον γραμμοδοτη που διαλεξε αλλη γραμμη!
α και γιατι ειμαστε πασοκοπορτουνια! ετσι για το χαβαλε ανελυσε το, μου γινε και καγκελο απο τις εκλογες, λυσσαξε σε λεω!
Λεω αμα θελαμε,τρωγατε τρελο ξυλικι οπορτουνια,λεω ΕΙΜΑΙ ΚΚΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΣΟΥ.ΛΕΩ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.
Να υποθεσω φωναζαμε ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΕΠΟΝ ε?Αυτα ειναι ιστορια του ΝΑΡ μηπως ομως ολη η ιστορια του κομματος προ 89?Θελεις να κατσω να αναλυσω γιατι εισαι οπορτουνι και κολαουζος της ΓΣΕΕ και των ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ?Θελω σελιδες
ΒΑΡΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΑ, ΒΑΡΑ ΤΟΝ