και επειδη μου πουλαει οπαδιλικι το βλαμμενο κατι με ετρωγε τωρα..λες και ο πρωτος θα ναι....που ζητημα αν θα παιξει πανω απο 1 ωρα μεχρι το τελος του πρωταθληματος
Printable View
και επειδη μου πουλαει οπαδιλικι το βλαμμενο κατι με ετρωγε τωρα..λες και ο πρωτος θα ναι....που ζητημα αν θα παιξει πανω απο 1 ωρα μεχρι το τελος του πρωταθληματος
μιλησε ο μπαγεβιτσικος ο φιξξξερ :!: :!: :!:
ελα μωρη οπαδικη κουλτουρα να μας τα αναλυσεις ολα με το i.q σου που χτυπαει υψομετρα εβερεστ :!:
Να με την πουν οι γαυροι αμπαλοι για τον Μπαγεβιτς, να το καταλαβω. Να με την πουν τα αεκακια να το καταλαβω. Εσυ το μπαοκι με εναν τιτλο τα τελευταια 100 χρονια τον οποιο στο χαρισε ο Μπαγεβιτς, γιατι να με την πεις ρε φιλλαρακι σε λεω?
"φιλαρακι σε λεω" ο μπαγεβιτς δεν μου χαρισε κανεναν τιτλο.αν θυμασαι καλα η ομαδα μου ηταν κωλοχανειο σε εκεινη την φαση και το μονο που μου χαρισε το κυπελλο ηταν η αλαζονεια η δικια σας ζωα,που ειχατε κλεισει και μπουζουκια για να γιορτασετε το νταμπλ ΖΩΑ.
και αν θελεις βλακαμα να παρουμε τα τελευταια 10 χρονια,εχω τους ιδιους ποσοτικα τιτλους με την βαζελα και εναν παραπανω απο το χανουμι(2 κυπελλα εγω,απο ενα βαζελα/χανουμι,1 πρωταθλημα η βαζελα).
ελα,μοκο σερβολαγνε.
Το βουλωνω. Η ομαδα σου εχει περισσοτερους τιτλους απο οτι η ΑΕΚ και ισους με οσους εχει ο ΠΑΟ. Με εκανες τη μουρη κρεας.
διαβαζω σπορντευ (απο το νετ φυσικα) και διαπιστωνω οτι το πεναλτυ στον γκαλετ το ειδε μονο ο φιξξξερ...
ΤσοχοςQuote:
1) H διαιτησία είναι (ως συνήθως) το κυρίαρχο ζήτημα στο ντέρμπι
Οι δύο φάσεις των βοηθών, αυτή του πρώτου ημιχρόνου με τον Σαλπιγγίδη κι αυτή των καθυστερήσεων με τον Κλέιτον, είναι φανερό ότι είναι δύο λανθασμένες υποδείξεις σε βάρος του Παναθηναϊκού. Αντιθέτως, δεν ισχύει το ίδιο για τη φάση των Γκαλέτι, Σπυρόπουλου, κατά την οποία ο αμυντικός του Παναθηναϊκού πρώτα βρήκε την μπάλα και την απομάκρυνε και μετά τα πόδια του Γκαλέτι.
ΚαρπετοπουλοςQuote:
απέμεινε μόνο ο Γκαλέτι, που θα μπορούσε να πάρει ένα πέναλτι από τον Σπυρόπουλο, αλλά ο μπακ του ΠΑΟ στη μία και μοναδική στιγμή που ο Αργεντινός του ξέφυγε έκανε σωστά το τάκλιν και βρήκε μπάλα.
αν και τον καταλαβαινω το φιξξξερ γιατι τα τελευταια 10+ χρονια τα παιρνει αερα η ομαδα του αυτα τα πεναλτυ στην σουπερ λιγκ.
Αν αυτό ήταν με κάποιον τρόπο απάντηση σε μένα που είπα για καλοκαίρι, είσαι αστείος. Κι εσύ έχεις διαπιστώσει προβλήματα τεράστια στο ρόστερ σας, αλλά αν το πει κάνας άλλος, υπάρχει κουμπί στο πισί που λέει πάνω "πουτσοειρωνεία".Quote:
Originally Posted by Darkling
Κατατάλλα, κάποιες μεταγραφές δεν έπιασαν και το πληρώσαμε (κυρίως του φορ) αλλά μπορείς να δεις τι έκανε και ο μπελουτσις τον πρώτο χρόνο. Μια χαρά νεανική ομάδα έχουμε, με ταλέντο και βάθος στον πάγκο. Λίγες γερές προσθήκες από τον γαλαξία αστέρων και είμαστε οκ.
Πέρα από τη πλάκα, δημοσιογράφος που να είπε ότι είναι πέναλτυ αυτό στον Γκαλέτι δεν υπάρχει (με εξαίρεση φως , πρωταθλητή).
εισαι τρελος καθυστερας ε?Quote:
Originally Posted by FIXXXER
δεν σου ειπα αυτο ρε βλακα,σου ειπα οτι τα τελευταια 12 χρονια που εσυ κυριαρχεις,δεν απεχω πολυ απο τους αλλους 2.αυτο.
Quote:
Originally Posted by Odonian
πλακα με κανεις? (σικ)
Οτι ο Ολυμπιακος θελει ακριβως 4 εντεκαδατους φουλ και περιπου 8 αναπληρωματικους μεταγραφες, τα χουμε πει προτου αρχισετε τα πανηγυρια.
Οσο για το τι ειπα εγω ειναι οτι, σορρυ, αλλα δε φοβομαστε ουτε το καλοκαιρι. Το τι θα κανει ο παο εννοω. Το τι θα κανουμε εμεις, ειναι αλλο θεμα.
(αχ, ειμαι αλαζονικος!)
θα εχει πεσει σημα απο Πατερα.Quote:
Originally Posted by Kelldorain
[καθυστερημενος mode off]Φρικ μπρο, αν ποσταραμε χαρτι και καλαμαρι αυτα που γραφοιυν οι εφημεριδες τοτε αστο καλυτερα... οποτε μας συμφερει βαζουμε Καρπετοπουλο και οποτε οχι, λεμε ποσο μαλακας γαυρος ειναι.[/καθυστερημενος mode off]
[καθυστερημενος mode on]Τι θα γινει, βαζελος με αρχιδια ακομα να φανει? Κατσε, περιμενουμε και warlord μπορει να κανει την εκπληξη, αν και νομιζω τα σαλιγκαρια αναπαραγονται με τις κεραιες, μπορει και να κανω λαθος, συνηθως ειναι ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΡΕΝΤ[/καθυστερημενος mode on]
@ Μιτσ: Για τις δικές σας μεταγραφές μιλούσα ρε ταγάρι, αμάν πια να έχεις το μυαλό στον ΠΑΟ συνέχεια. :P
Επειδή θέλετε πολλούς και ο θειος δεν έχει κέφια (λένε, δεν ξέρω).
Διαφωνώ εδώ, δεν μπορεία να το πας με βάση μόνο τους τίτλους (και ειδικότερα τα κύπελλα) γιατί με τη λογική σου η Λάρισα είναι ισάξια τα τελευταία 12 χρόνια με την άεκ. Ο Πάοκ τα τελευταία χρόνια πήγαινε χειρότερα και από τον Άρη, μην κοιτάς φέτος που βρήκε επιτέλους διοίκηση και κάνει εξαιρετική πορείαQuote:
εισαι τρελος καθυστερας ε?
δεν σου ειπα αυτο ρε βλακα,σου ειπα οτι τα τελευταια 12 χρονια που εσυ κυριαρχεις,δεν απεχω πολυ απο τους αλλους 2.αυτο.
Αυτο ειναι επιχειρημα? Να ξερω στο μελλον να επικαλουμαι δημοσιογραφους οποτε με συμφερει ε.Quote:
Originally Posted by Kelldorain