Quote:
Originally Posted by
Amnesiac.
Λολ βρήκες και το σωστό παράδειγμα πανάθεμα σε. Είμαι εντελώς υπέρ των αλκοτέστ και δεν έχει τύχει ποτέ να πιω πάνω από 2 μπύρες και να οδηγήσω.
Το κόνσεπτ είναι αυτό που είπε ο Ντράγκονλορντ : Εμείς έχουμε την κακή συνήθεια και από τη στιγμή που βλάπτει τους άλλους εμείς κάνουμε τις υποχωρήσεις. Είναι εντελώς απλό το πράγμα.
Μακάρι να αποκτήσουν οι καφετέριες "κλουβιά" που θα είναι όντως απομονωμένα από τον κυρίως χώρο, προτιμώ καιγω να καπνίζω από το να μη καπνίζω όταν πίνω καφέ, αλλά ρε πούστη μου δικό μου είναι το πρόβλημα.
Στην ουσια λεω:
Kανενα μετρο δεν εχει νοημα οταν εστιαζει σε εισπραξεις και οικονομικα συμφεροντα, και οταν εστω και ημιτελως δεν τηρειται και επικρατει ατιμωρησια.
Δεν ειπα πουθενα να ενοχλω τον κοσμο με τον καπνο μου, αλλα να γινει σωστη διαμορφωση χωρων.
Δεν ειπα πουθενα να μην γινεται αλκοτεστ, αλλα οχι οταν εχουν κεφια για χαρτζηλικια τα νουμερα.
Καλα τα μνημοσυνα και τα εικονοστασια στο δρομο, αλλα δεν ειδα πουθενα να φτιαχνουν το δρομο και τους νταλικεριδες να αλλαζουν σημαντικα συμπεριφορα.
Κ.ο.κ.
Και εκεινο που στην τελικη με ενοχλει, ειναι η επικρατουσα υστερια και η εκαστοτε υστερια με κατι που αναγουμε σε θεμα των ημερων,
και μετα στη γαμημενη χωρα μας στη ληθη. Αυτοι ειμαστε.