το δευτερο...βασικα για το ρολοι γελαω γιατι ειναι η δουλεια μου
Printable View
το δευτερο...βασικα για το ρολοι γελαω γιατι ειναι η δουλεια μου
νεκροσαπιλα ομως ε? εχεις σκεφτει ποτε να κανεις κατι ουσιαστικο εκτος απο το να ποσταρεις οτι βαριεσε?
και για τα αποκατω...ρε σας κραζει ο Πουλικας σας κραζει ο Χρηστακης και ο Κυριτσης
γαμω την φτωχια σας...πεντακοσα χρονια να πλερωνουν οι γονεις σας να παενετε σε punk events...στοκαδια
σας εχει γινει ο μυαλος bebelac απο την αμμωνια με θελετε και αναρχιες...που σας κοβετε ο ιντερνες και σας πιανει περιοδος
αι.....
ti les re tsoutseki pou me zoun emena malakismeno.
gia na 3ereis exw xtipisei kai den mporw na doulepsw giati tin douleia omu thn kanw olh egw kai me podh ston gipso den exw dei kanenan na ravei, OK?
ante zwo.
kai den me 3ereis kan gia na giriseis na mou peis gia anarxies kai paparies malaka.
egw stin zoi mou o,ti exw to exw apo mena kai etsi gia na 3ereis oi goneis mou einai 8amenoi opote nai den me zoune!
ili8ie!
kai telos, afou iremisa.
nai re file varieme.
otan eimai klismeni me gamwdiastremata 2.5 mines [eleos] ti 8es na kanw?
poso na diavasei enas an8rwpos,
poso na sxediasei,
poso na grapsei?
e varieme kiolas malakako pou ir8es edw na to pe3eis magkas kai kala ili8ie!
...ki an thes na ksereis to roloi tou Amnesiac. einai wraio.
κραταω τα μαλακα ηλι8ιε κλπ κανουν πλακα
διαστρεμμα δυο μηνες? λολ ε? εγω αναρωσα απο ασηπτη νεκρωση κεφαλης σε 10 μηνες πλακα κανεις ε??...λογικα εχεις μεταλλαγμενα οστα
μην με προσαπτεις κατηγοριες για γονιους...πιστευω οτι ομιλαω με αν8ρωπο και δειχνω σεβασμο..αναπηρους γονεις εχω αρα ''ξερω''
τελικα πες μου....πια η γνωμη σου για το νεο Isis???
re salta gamisou malakako
trelo xaxaxaxaxaxaxa omws
mpoula apergia peinas omws xwris mpiftekia e????
xaxanoula 8a mas krineis kiolas...pou na 3eres
Misery race?
Ντάξει μιλάμε είναι ότι πιο υπάνθρωπο, συχαμένο, διεστραμμένο, αδιάφορο, αηδιαστικό άρρωστο το να ποστάρει κανείς τις μιζέριες του, τις αρρώστιες του, τα θαμμένα του και καλά με άνεση ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ γαμώ την μπουτάνα μου συγκεντρωθείτε γαμώωωωωω κωλοζώα! Δε μας ενδιαφέρει ρε λειντι-πωσελενε ειλικρινά ούτε το πόδι σου, ούτε η δουλειά σου ούτε τα προβλήματα σου, ούτε η οικογενειακή σου κατάσταση, δεν είναι εδώ το επιτέλους μαζί "με τον Αντρίκο"! Το ίδιο ισχύει και για σένα φίλτατε μινι-ούζο-μι..Αστα διαλα ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ, κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα..
Ποστάρετε για ποιο λόγο σε αυτό το ύφο; Σοβαρά τώρα για να σας λυπηθεί κάποιος; Για να εντυπωσιάσετε; Τι διάλο;
Όλοι έχουμε προβλήματα, όλοι τη βγάζουμε δύσκολα, δεν καθόμαστε να τα γράφουμε στα ιντερνετς..
:|
Ε κι εσυ τωρα
πεταχτηκε και η http://img9.imageshack.us/img9/3386/mcastro.jpg